Imam oko 400-410eura i hocu da kupim telefon. Jedan jedini uslov koji imam je 720p ekran
E sada gledao sam samsunge, sa nexusom se nisam odusevio...a note mi je prevelik.Galaxy s3 mi se svidja ali je preskup

Dosao sam do 2 opcije:
1. Da kupim Sony Xperiu S novu u radnji sa 2 godine garancije, po forumima kazu da telefon nije los,mane su mu baterija kao i kod svakog androida i oni dole touch"dugmici" nisu bas najbolje odradjeni desi se da mora 2-3 puta da se pipne da bi odradio radnju :p
2. Da kupim HTC one X polovan, do mesec dana koriscen sa kupujemprod. sajta, video sam dosta njih prodaje.Problem je u tome sto 90% nema garanciju, tj vecina ima vip garanciju koju mogu da okacim macki o rep jer ako se nesto desi u servis mora da odnese osoba na koju je ugovor, ja tog coveka verovatno nikada vise necu videti posle kupovine :/ tako da je veoma rizicno , opravke su preskupe samo ekran je 300eura...
Sta mislite ? sta da radim? ili da sacekam da izadje rummored One x+ verovatno ce pasti cena One x-u onda ( ocekuje se u septembru da parira iphone-u 5, koji je najavljen za 12 sept. )