Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
tomas.hokenberi, znaci to je u pitanju. Imam ja backup oficijelnog ICS koji sam samo root-ovao pa ne znam da li bi na njemu moglo to da se vidi posto je root-ovan
EDIT: Uspeo sam da vidim tak kod tako sto sam uradio restore oficijelnog rom-a pa sam onim programom video da mi je kod MSR.Posle toga sam se vratio na moj kuvani rom.Sta znaci ova moja oznaka?Da li je to dobro ili lose?
Dobro je u smislu da je to oznaka za nase trziste, ali to je i ocekivano obzirom da, ako nesto nisam pomesao, rece da je to Telenor aparat. Daklem MSR izgleda CSC za Telenor u Srbiji. Ko bi rekao. Ja bih pre pomislio da je za mt:s zbog onog "M". Mozda su CSC kod (Samsung ih koristi i na "neandroid" telefonima zadali jos u doba mobtela?
CSC se može provjeriti sa *#272*IMEI# a IMEI se može dobiti sa *#06#
Kod mene je bio MSR ali sam ga prebacio na TOP pošto je za TOP prije izašao ICS i tako mi i dalje stoji na TOP
Preko m:tel (R. Srpska) ali ne znam odakle oni nabavljaju telefone da li od mts ili telenora..
Telefon je otključan na sve mreže..
Kada je izlazio ICS, nekoliko dana ranije je izašao za telenor tako da sam promijenio CSC u TOP i odradio upgrade.
Imam jedan problem. Koristim petrezivac Dolphin HD, i kada otvorim stranice flash detali se ne prikazuju. A za Youtube treba da prode neko vrijeme pa da pokrene klip. Jos jednom je bio ovaj problem pa sam ponovo instalirao adobe flash, i radilo je. Ali posle nekog vremena opet isto. Jel Vama isti problem? Kako da ga rijesim? :/
wave, i ja takođe koristim Dolphin HD browser i nemam problema sa flash detaljima.
Sve se lepo prikazuje. Na YouTube-u klip počne čim kliknem na njega, ne moram da čekam.
Je l' si izlazio na YT preko wifi ili 3G?
Probaj da gledaš klipove preko YT widget-a koji ti je već u telefonu fabrički.
Nazalost meni ne radi tako. Ima on svoj YT, al ja nisam kupio ovaj telefon da gledam klipove preko YT aplikacije nego preko browsvera, da otvara ostale stranice. I sa starim telefonom sam mogao da otvaram YT preko njegove aplikacije...
Aj da pitam,jel upucen neko kako da povezem telefon sa tv-om bezicno?
Pretpostavljam da postoji neka aplikacija,i da tv mora da bude 'smart'
Nadam se da Sony Bravia jedan od novijih ispunjava uslove za to?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth, za Braviu nisam siguran ali meni je radilo sa Samsung LE32D550 i LG 42LD650. Nije neophodno da TV aparati budu posebno pametni. Sve sto je neophodno je da imaju integrisan WiFi ili da se za njih moze kupiti WiFi USB adapter (moraju specijalni adapteri) i da podrzavaju DLNA (A svi sa WiFi podrskom podrzavaju DLNA). Aplikacija na S2 koja omogucava deljenje sadrzaja jeste "AllShare".
Moguce je koristiti i TV-ove koji imaju samo "zicanu" ethernet konekciju, ali onda treba imati ruter i ispravno ga podesiti.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.