Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Da li neko zna za sta sluzi
1. Branding.zip
Data.zip
iGO.apk
Sys.txt
ui_android
ux
svih 6 fajla kopirati u iGO folder+ Content sa gj Gurjon skinom
ovaj Content sa gj Gurjon skinom koji treba da se doda pri instalaciji IGO Primo ? Ja trenutno koristim IGO primo ali bez tog Content sa gj Gurjon skinom ne znam sta se dobija kada se on doda ako neko zna o cemu se radi i da li treba da se kopira u zip formatu ili da se odpakuje hvala .
1. Branding.zip
Data.zip
iGO.apk
Sys.txt
ui_android
ux
svih 6 fajla kopirati u iGO folder+ Content sa gj Gurjon skinom
ovaj Content sa gj Gurjon skinom koji treba da se doda pri instalaciji IGO Primo ? Ja trenutno koristim IGO primo ali bez tog Content sa gj Gurjon skinom ne znam sta se dobija kada se on doda ako neko zna o cemu se radi i da li treba da se kopira u zip formatu ili da se odpakuje hvala .
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
oxigen, prepostavljam da znam odakle si skinuo, trebalo bi da ti je tamo sve objasnjeno ali znam da zna da bude komplikovano.
Sve fajlove sto si nabrajao su osnovni fajlovi za instalaciju i rad iGO navigacije. Content ti je kako sam shvatio osnovni folder gde se stavljaju svi ostali sadrzaji tipa: mape, poi-s, speedcams, reljefi, 3D gradjavine itd. I ako mi se dobro cini sa content sme da se prebacuje sa jedne ver. iGO-a na drugu ver. iGO-a bez mogucnosti da se zezne nesto u ver. aplikacije. Ako za ovo gresim neka me neko ispravi da bi znao za ubuduce.
Posto kazes da si instalirao vec iGO i koristis sto je tice Gurjon skina tu ima malo komplikacija... Ja sam probao da ga instaliram i ne radi. Vidim da neki drugi skinovi imaju svoje posebne data.zip fajlove sa kojima se prekopira na postojeci od iGO-a a Gurjon sa izvora gde sam skinuo bio je samo skin tu. Za sada, bar sto se tice nasih foruma, nema neka laksa podesavanja za skinove jer se cesto desava da se zabrlja nesto a to bude uvek sa rezolucijom prikaza.
Skinovi daju neke nove opcije: da vodis evidenciju potrosnje goriva, player, digitron itd. plus za nekog mozda lepsi a za nekog manji lepsi prikaz ostalim komponenti na mapama.
Sve fajlove sto si nabrajao su osnovni fajlovi za instalaciju i rad iGO navigacije. Content ti je kako sam shvatio osnovni folder gde se stavljaju svi ostali sadrzaji tipa: mape, poi-s, speedcams, reljefi, 3D gradjavine itd. I ako mi se dobro cini sa content sme da se prebacuje sa jedne ver. iGO-a na drugu ver. iGO-a bez mogucnosti da se zezne nesto u ver. aplikacije. Ako za ovo gresim neka me neko ispravi da bi znao za ubuduce.
Posto kazes da si instalirao vec iGO i koristis sto je tice Gurjon skina tu ima malo komplikacija... Ja sam probao da ga instaliram i ne radi. Vidim da neki drugi skinovi imaju svoje posebne data.zip fajlove sa kojima se prekopira na postojeci od iGO-a a Gurjon sa izvora gde sam skinuo bio je samo skin tu. Za sada, bar sto se tice nasih foruma, nema neka laksa podesavanja za skinove jer se cesto desava da se zabrlja nesto a to bude uvek sa rezolucijom prikaza.
Skinovi daju neke nove opcije: da vodis evidenciju potrosnje goriva, player, digitron itd. plus za nekog mozda lepsi a za nekog manji lepsi prikaz ostalim komponenti na mapama.
shocky hvala na objašnjenju, ne znam sada da li i gde bi trebao da kopiram taj skin fajl u osnovni Igo folder ili? Šta će se desiti ako kojim slučajem ne bude radilo kada ga kopiram da li ću morati da brišem celu Igo aplikaciju ili samo taj folder?
Prekopirao sam taj fajl u Igo folder i ništa se ne dešava sve je isto kao i pre nema nikakvih dodataka, verovatno nešto nije urađeno kako treba
Prekopirao sam taj fajl u Igo folder i ništa se ne dešava sve je isto kao i pre nema nikakvih dodataka, verovatno nešto nije urađeno kako treba
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Skin treba ovde da ide:
\iGO\content\skin\
isto tako ni ja nisam video razliku tj mislim da skin nije komplet tj da mu trebaju dodaci sto sam naveo a mozda i treba da se menja nesto u sys.txt. Treba malo potraziti po netu gde se iskljucivo malo vise prica o iGO-u. Ja sam tek poceo da ga koristim pa dok ga ne savladam u potpunosti ne diram nista za to vreme.
Mozes slobodno taj skin da obrises ostalo nema potrebe da diras.
Ako te ne mrzi pogledaj ovaj skin:
http://www.igo8mods.com/dimka.htm
Meni deluje zanimljivo ali ga nisam ceprkao bar za sada.
\iGO\content\skin\
isto tako ni ja nisam video razliku tj mislim da skin nije komplet tj da mu trebaju dodaci sto sam naveo a mozda i treba da se menja nesto u sys.txt. Treba malo potraziti po netu gde se iskljucivo malo vise prica o iGO-u. Ja sam tek poceo da ga koristim pa dok ga ne savladam u potpunosti ne diram nista za to vreme.
Mozes slobodno taj skin da obrises ostalo nema potrebe da diras.
Ako te ne mrzi pogledaj ovaj skin:
http://www.igo8mods.com/dimka.htm
Meni deluje zanimljivo ali ga nisam ceprkao bar za sada.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Meni se ne svidja ovakav skin.Imao sam ga na igo primo navigaciji,tj na navigacionom uredjaju
Note IV N9100 dual
Da pitam posto me ekstremno mrzi da trazim. Da li postoji neki program za kontrolu troskova (minuti, poruke, protok podataka) koji bi normalno radio sa SMART 1100 (1100 jedinica pa trosi kako ti volja) paketom? Dakle potrebno mi je da sve tri stavke spakuje u jedan plan i da naravno ima podesavanja za zaokruzivanje minuta, protoka, itd.
Probao sam Call Meter 3g i ne uspevam da objedinim sve stvari. Stavio "units" kao tip plana za sve i nece opet da radi (konkretno me MB zezaju, ne zaokruzuje ih).
Najvise bi mi odgovaralo ako je neko podesio Call meter 3g pa da kaze kako, ali moze i preporuka za drugi program.
Hvala
Probao sam Call Meter 3g i ne uspevam da objedinim sve stvari. Stavio "units" kao tip plana za sve i nece opet da radi (konkretno me MB zezaju, ne zaokruzuje ih).
Najvise bi mi odgovaralo ako je neko podesio Call meter 3g pa da kaze kako, ali moze i preporuka za drugi program.
Hvala
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
antec, a sta je sa Vip-ovom aplikacijom? Meni radi odlicno i dosta precizno mi pokazuje sta sam i koliko potrosio.
Uopste nisam registrovao tu aplikaciju, nije losa. Jedino mi se ne svidja sto preko neta vuce podatke o smartovima ali ne moze drugacije a da bude i fensi
. Skidace kredit ako prekoracim. Hvala za predlog.
Ako imate ljudi jos neku ideju pucajte.

Ako imate ljudi jos neku ideju pucajte.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
antec, mora preko mobilnog neta da bi dobio tacne podatke o stanju. Nema na cemu. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Da lj postoji neka app kojom se mogu backupovati kontakti sa telwfona na gmail? Podeseno mi je na gmail-u da povuce kontakte,mail i kalendar? Na sgs 2 nemam taj problem,ali ne znam kako na huawei da prebacim kontakte sa telwfona na gmail
EDIT: Takodje me interesuje d ali postoji neka aplikacija poput Action movie FX za iPhone a d aje za android http://itunes.apple.com/us/app/action-m ... 21253?mt=8
EDIT: Takodje me interesuje d ali postoji neka aplikacija poput Action movie FX za iPhone a d aje za android http://itunes.apple.com/us/app/action-m ... 21253?mt=8
Note IV N9100 dual
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Mene interesuje da li postoji aplikacija koja ce mi omoguciti izgovaranje imena osobe koja me zove naravno ako je imam u imeniku? I da li postoji neka aplikacija koja ce omoguciti odlaganje alarma okretanjem telefona kao kod Nokia telefona?
Kod mene na cyanogenu ovo za alarm ima po defaultu, samo ne znam da li je google ubacio ili cm 

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- jerkann
- Mobil manijak
telep, na zalost ja nemam takvu opciju kod mene vec samo za Volume buttons. Nadam se da cu to nekako omoguciti jer je mnogo dobra fora.
Koji telefon i rom koristis?
Vidim da gentle alarm na marketu podrzava to.
Vidim da gentle alarm na marketu podrzava to.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- jerkann
- Mobil manijak
telep, Motorola motoluxe, fabricki rom jos nema custom
Sad cu da probam taj. Hvala...

Sad cu da probam taj. Hvala...
- toda81
- Prijatelj foruma
Pronasao sam Big Bang - Movie Booth v1.0.5, ali kod mene nece da radi. Da li moze jos neko da proba ovu app?
Note IV N9100 dual
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Da li postoji program koji zaista prokljuvi lozinku za neki zakljucani wi-fi?
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Postoji li program koji dodaje podrsku internet browser-ima za video stream u windows media formatu a ne samo u flash-u?
Znam da je izasao RealPlayer ali samo Pro verzija ima dodatne mogucnosti a nju ne mogu da nabavim...
Znam da je izasao RealPlayer ali samo Pro verzija ima dodatne mogucnosti a nju ne mogu da nabavim...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- toda81
- Prijatelj foruma
pelleruma, skidao sam ja mnoge programe koji navodno to mogu, ali nije bilo rezultata. Imam jedan program za pc koji ako se instalira na komp koji je vec koristio neki wifi moze da vidi sifru
Note IV N9100 dual
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
toda81,tako sam i mislio na osnovu mnogih programa,koje nisam probao,ali citam iskustva onih koji jesu.pozZ
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici