Kasne slova pri prisanju poruke na 6670...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Avg 2005. 15:46

Kasne slova pri prisanju poruke na 6670...

Post od Ka »

... ali ne uvek, vec iskljucivo kada stignem do kraja druge poruke u nizu a to se nastavlja na dalje... slova kasne za kucanjem, pisem a ne vidim sta pisem jer se slova kasnije pojavljuju...
Nokia 6670

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

to je normalno malo kasni zato sto ti je telefon prepunjen programa ili ti u pozadini radi neka aplikacija ali kad se naviknes nema problema :D

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ne mora cak ni da znaci da ti radi neki prog u pozadini
Jednostavno se desava na svakom telefonu (ne samo symbian) da kasne slova pri kraju kada se poruka oduzi jer je verovatno malo zahtevniji proces i to odma usporava vec jako spor poc. u 6670

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Da, na svakom telefonu kasne slova kad (brzo) kucate kad se predje nekih npr. 250-300 karaktera u jednoj poruci, mada to ovi sto sporo kucaju ni ne primijete. :lol:

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

stefank, iskreno mozes da kucas i 160 karaktera a da ti pri kraju znaci da ti ostane nekih 20-ak komada i da pocnu da kasne.Medjutim problem je i u telefonu a i u procesoru...1. Sto je nbnebojsa rekao mozda ti radi neka aplikacija i tako... a iskreno i procesor sam od sebe ponekad uspori pa i to malo zeza stvar...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Avg 2005. 15:46

Post od Ka »

Ok ako se to desava i na drugim telefonima. Ja sam pomislio da je to problem samo kod ovog. Inace, telefon mi je daleko od toga da je prepunjen programima, polu prazan je. I u pozadini mi nista ne radi. U stvari, ne znam da li onaj World Clock Pro radi u pozadini kada mu se stavi alarm ili ne.
Nokia 6670

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Post od napster »

Meni se to desav sa wirelessirc_om na 6630 kad pisem izostaju strasno slova sto me jako nervira...

Odgovori