Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
oggich, imas temu o tome u "Kaficu", pa mozes tamo da se prebacis...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
@janka_88 Hvala na odg 
@Sunrider ma jeste bre, nego nisam znao da nema

@Sunrider ma jeste bre, nego nisam znao da nema

@ stefanj: Pogledas u manual pre nego sto postavis pitanje 

"Only when the last wolf is dead, The last tree cut down, The last river dammed,
And the last field paved over, Will humans realise that we can't survive on money alone."
And the last field paved over, Will humans realise that we can't survive on money alone."
Ljudi, ja sam izgleda dobio najveci krsh od telefona!
da ostavim po strani fabricki losu zadnju masku, bagove koji ce se nadam resiti...
Juce kupim onaj flip case u samsungu, i izvadim telefon iz Case mate POP skin-a namestim ovaj novi kad ono ispod dugmeta u donjem desnom ladno probija svetlo, znaci da je lose ekran nalego na telo... Da li da reklamiram to?
To nije sve, danas mi je telefon jedno 5 puta izbacio ANDORID NAS STOPPED... i sve to dok me neko zove, u tom trenutku ne moze se videti ko te zove i sta god da stisnes ti odbijes poziv, najgore je sto ne vidim ko me zvao... Ima li leka ovome? Nasao sam na netu da kao obrises one poruke za odbijanje poziva, tacnije da ih bude manje od 5, i to sam uradio pa me bas zanima da li ce sad blokirati...
Ako neko ima neki pametan savet bio bih zahvalan...
da ostavim po strani fabricki losu zadnju masku, bagove koji ce se nadam resiti...
Juce kupim onaj flip case u samsungu, i izvadim telefon iz Case mate POP skin-a namestim ovaj novi kad ono ispod dugmeta u donjem desnom ladno probija svetlo, znaci da je lose ekran nalego na telo... Da li da reklamiram to?
To nije sve, danas mi je telefon jedno 5 puta izbacio ANDORID NAS STOPPED... i sve to dok me neko zove, u tom trenutku ne moze se videti ko te zove i sta god da stisnes ti odbijes poziv, najgore je sto ne vidim ko me zvao... Ima li leka ovome? Nasao sam na netu da kao obrises one poruke za odbijanje poziva, tacnije da ih bude manje od 5, i to sam uradio pa me bas zanima da li ce sad blokirati...
Ako neko ima neki pametan savet bio bih zahvalan...
- rux
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 08. Avg 2009. 05:37
- :: Galaxy S4
- :: Galaxy S2
- Kontakt:
Pobrisi sve nekorisne apliacije,samo ti zaglupljuju telefon a moze da se desi i da neka od njih baguje.
Ko nema u vuglu,
ima na Googlu!!!
ima na Googlu!!!
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
marebrus, sto se tice toga da ekran pocrni kad te neko zove ili kad ti hoces nekog pozoves to se i meni desilo kad sam uradio update. Jedino kako sam uspio rijesiti je hard reset i onda nisam imao taj problem dok djevojka nakon istog updatea nije imala nikakve probleme.
ma brate meni pise to sto pise i kad stisnem sve bude ok, problem je sto ne vidim ko me zvao i ispada da sam odbio poziv... u tome je problem
- janka_88
- Expert
I meni je isto tako izbacivao gresku nesto kao android.phone.com has stopped.. i samo vrayi ekran na pocetak. Cak kad ja zovem onda drugoj strani zazvoni tel na kratko i prekine samo ili kad me neko zove ispada kao da nakon sto kratko zazvoni da odbijem poziv a ustvari telefon to sam odradi.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=638279
Evo malo radosti za ljubitelje ovog telefona - nove boje.
(Da ih ne tuži jabuka i zbog neke od upotrebljenih - a patentiranih - boja?????)

Evo malo radosti za ljubitelje ovog telefona - nove boje.

(Da ih ne tuži jabuka i zbog neke od upotrebljenih - a patentiranih - boja?????)

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Onaj braon bas fino izgleda... Inace i meni je izbacivao tu "com.android.phone has stopped" poruku i nisam mogla da zovem. Plus sto su mi ljudi govorili kako me ne cuju i kako tokom veceg dela razgovora imam robotizovan glas. Danas sam poslala u trzisnu inspekciju papire, videcemo sta dalje.
"Only when the last wolf is dead, The last tree cut down, The last river dammed,
Sunrider, kontam da su ovde bolji odgovori

- janka_88
- Expert
Da li je neko koristio "Driving Mode" na telefonu, odnosno u cemu je razlika kad se on koristi posto ja ne mogu skontati? 

Da li je moguće isključiti mogućnost dolaznog video poziva?
Da kada me neko pozove sa video pozivom, meni kamera ostane isključena?
Nisam našao da ima negde drugde na forumu odgovor, ako ima tema molim vas da me uputite.
Da kada me neko pozove sa video pozivom, meni kamera ostane isključena?
Nisam našao da ima negde drugde na forumu odgovor, ako ima tema molim vas da me uputite.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
MiodragNS, nisam znao da android ima video pozive----ako izuzmemo tango i skype#???????????
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Hirurg, pa android podrzava video poziv valjda jos od Eclaira ili Froya. Naravno pod uslovom da postoji potrebni hardver.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- excess
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 31. Dec 2009. 19:07
- :: Samsung Galaxy S III
- Kontakt:
MiodragNS
Phone/Call settings/Own video in received call iskljuciti.
*Call settings se otvara klikom na touch taster levo od Home tastera (dok ste u Phone!)
*Own video in received call je u Video call sekciji
janka_88,
za Driving mode - http://www.youtube.com/watch?v=CnxDxR_v ... ata_player
za karticu - Samsung Galaxy SIII podrzava samo FAT32 format kartice.
Sunrider,
Podesavanja glasa tokom razgovora:
Phone/Call settings/In-call sound EQ settings
Takodje, pitanje je koji rezim rada mreze ti je izabran (gsm ili gsm/wcdma). Moguce je da imas probleme ako je izabran dual mode a na teritoriji si gde je slabiji 3G signal...
*Sto se tice boja, Pebble Blue i Titanium Grey, ali to je vec stvar ukusa...
Takodje, tvoja prica sa zakonima od pre par strana je ovde nepotrebna. Predlazem da editujes post i smanjis "hejt".
Pozdrav.
Phone/Call settings/Own video in received call iskljuciti.
*Call settings se otvara klikom na touch taster levo od Home tastera (dok ste u Phone!)
*Own video in received call je u Video call sekciji
janka_88,
za Driving mode - http://www.youtube.com/watch?v=CnxDxR_v ... ata_player
za karticu - Samsung Galaxy SIII podrzava samo FAT32 format kartice.
Sunrider,
Podesavanja glasa tokom razgovora:
Phone/Call settings/In-call sound EQ settings
Takodje, pitanje je koji rezim rada mreze ti je izabran (gsm ili gsm/wcdma). Moguce je da imas probleme ako je izabran dual mode a na teritoriji si gde je slabiji 3G signal...
*Sto se tice boja, Pebble Blue i Titanium Grey, ali to je vec stvar ukusa...
Takodje, tvoja prica sa zakonima od pre par strana je ovde nepotrebna. Predlazem da editujes post i smanjis "hejt".
Pozdrav.
Sent from Samsung Galaxy SIII GT-I9300 16GB Pebble Blue (Android 4.1.2 Jelly Bean)
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
- :: Iphone 11 Pro Max
- :: Midnight Green
Cao svima,zanima me da li neko zna u cemu je fora sa telefonima koji stizu iz nemacke,svajcarske,austrije i italije.Prodaju se bez garancije,ali po prihvatljivim cenama ...da li su feleri ili mozda neka losa serija? Iskreno na crno,svuda su izmedju 450-550, ovi su 380-400 razlika nije mala
hvala unapred

- janka_88
- Expert
hynic, iz ličnog iskustva znam dosta osoba koje kupuju telefone npr. u Švajcarskoj od ljudi koji su kupili preko pretplate pa ga prodaju za nižu cijenu i onda opet ovi zarade npr. 50-100evra po telefonu tako da je i to jedna varijanta a sigurno ima jođ načina na koje nabavljaju telefone po nižim cijenama. 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ili je jednostavno paleta sa telefonima "ispala iz kamiona".

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica