Koristim 5800 već duže, cirka kao ti, i do pre nekog vremena nisam pridavao pažnju mobilnim više od kucanja sms-a i obavljanja razgovora.
Onda sam došao u kontakt sa Androidom, i bio prijatno iznenađen

Naravno da sam i ja poželeo da se moja Nokia šareni kao Južnokorejska plastika fantastika i da može svašta nešto

Kad ono momentalno razočarenje, pa moja Nokia ne može ni 10-i deo od toga

Averziju prema Samsungu sam dobio kada je moj komšija kupio njihov TV, recimo pre 3-5 godina,
pa to što on reprodukuje nije slika, boje su katastrrofalno jarke, neki Turbo modovi, neke munje a slika i ton

Za mene je TV Sony(moj Sony Trinitron iz 89 godine daje bolju sliku nego današnji televizori, i koristiću ga kao sekundarni TV dok ne crkne), eventualno Philips, a mobilni telefon Nokia, i nekada Siemens.
Na žalost vremena se menjaju, Samsung je sad gigant jer je plastika fantastika i šaren, a moji favoriti su listom propali

Neću još da prelazim na Korejske brand-ove, niti Nokiu sa OS Bila Gejtsa, (to mi je tek katastrofa, Linus Torvalds je Finac isto kao i Nokia
i da oni pređu u suparnički tabor, e to ne mogu niti hoću da razumem i opravdam

Tako da mi preostaje budženje 5800xm dok ne umre skroz.
Long story short, ono što meni fali na početnom ekranu je veliki sat i weather widget

Može li tako nešto da se dobije pomoću cfw, šta se zapravo dobija cfw i koliko je komplikovan postupak instalacije?
Mogu li naknadno da instaliram app po mojoj želji?
Mogu li da brikujem telefon?
Izvinjavam se na ovom eseju, nadam se da moderatorima ne smeta