Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
tomas.hokenberi, a da li si probao da posle osvezenja svih vidzeta udjes u galeriju? Kod mene sa ovom karticom isto treba oko 75 sec da se sve osvezi, a onda jos oko 40-50 sec mu treba da otvori galeriju sa svim slikama.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
xxdulexx, evo upravo sam restartovao ponovo. Kartici mogu da pristupim iz File Managera i koji sekund pre nego sto se zavrsi osvezavanje widgeta. Sto se tice galerije (Ako mislis na aplikaciju Galerija) ona jos neko vreme (30+ sekundi posle osvezavanja vidzeta) javlja "Skeniranje medija u toku". Mislim da je to nedostatak same aplikacije.
Da to proverim instalirao sam ICS Gallery aplikaciju (cista Google ICS galerija) pored ove Samsungove. Iz ove aplikacije su slike dostupne 5-6 sekundi posto se zavrsi osvezavanje vidzeta.
Da to proverim instalirao sam ICS Gallery aplikaciju (cista Google ICS galerija) pored ove Samsungove. Iz ove aplikacije su slike dostupne 5-6 sekundi posto se zavrsi osvezavanje vidzeta.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Imam jedno pitanje kako da se vratim na oficijelni stock rom? Pokusao sam na xda forumu sam našao 2.3.4 koji je bio za srbiju ali kada sam pokušao preko kiesa da se povežem i da mi ponudi update na oficijelni update na ics pise mi da ne prepoznaje trenutnu verziju?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
oxigen, odes na stranicu samfirmware regujes se i skines zadnju verziju za srbiju...pa ljudi jel toliko problem koristiti google? ovde je pod forum za ovaj model zatrpan vise nego na xda gdje pise cijela srbija ....sve neke nebuloze se pisu...proasto je forum postaao smor po pitanju pomoci....
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Evo da prijavim da do sada nisam nasao neke mane JB rom-u.
Stavio sam ovaj i u dva dana sve je ok... Sve sljaka...
Pa ko hoce da se igra neka eto mu
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1436854
P.S. Da bi radio BLN treba staviti tj odabrati Siyah kernel. Ja sam naknadno turio ovaj v4.1.2.
Stavio sam ovaj i u dva dana sve je ok... Sve sljaka...
Pa ko hoce da se igra neka eto mu

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1436854
P.S. Da bi radio BLN treba staviti tj odabrati Siyah kernel. Ja sam naknadno turio ovaj v4.1.2.
Hirurg mislite da skinem sa samfirmware verziju za srbiju i onda update-ujem preko Odina??? Mislim ako tako može onda se izvinjavam na pitanju.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sad bas gledam na samfirmware pa ima SMO i TSR i tek onda Telenor i Vip... E sad, u cemu je razlika izmedju prva dva?
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
Skines i upunis preko oduna naravno. Najbolje da skines sebi onaj open europe verzija 4.0.4 mislim da najbolje radi...
evo upravo sam instalirao oficialnu verziju softwera ics 4.0.3 za srbiju koju sam skinuo preko sammobile i opet kada se povezem preko kiesa kaze mi da neprpoznaje trenutnu verziju softwera.
Instalirao sam SMO verziju za srbiju
http://www.sammobile.com/firmware/?page ... 1#firmware
Instalirao sam SMO verziju za srbiju
http://www.sammobile.com/firmware/?page ... 1#firmware
Poslednja izmena od oxigen u Čet, 30. Avg 2012. 11:56, izmenjeno 1 put ukupno.
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
imam jedno pitanje. Posto pocelo malo da me iritira. Na home page-u, gde se nalazi widget za sat (default digitalni sat koji sam dobio), zatim widget od vremenske prognoze, jedan mali widget za lampu i 3 ikonice. Svaki put kada se zarotira mob. u landscape a desava se bas cesto i kada ga ravno polazem uvek ucitava sve ponovo sem vremenske prognoze. Dosta mi je iritiracuje postalo pa ako ima neko resenje za ovo...
A koje su razlike,tamo ima Open Europe OXA,OXE.Sta to znaci?
Za Srbiju ima sam 4.0.3 i to za VIP i Telenor.
Za Srbiju ima sam 4.0.3 i to za VIP i Telenor.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Ljudi uzmete 4.0.4 i stvarno ne znam sta ima veze sto debilni programi poput kiesa baguje...a sto se tice oznake ...to nisam uvidio probao i nista nisam primjetiio
Probaj da reinstaliraš Kies, hoće da se zaglupi. Ali nemoj da ideš na update, nego uninstall postojeći, download novi, install novi.
Imam problem. Posto sam kupio S2 polovan(odlicno ocuvan i stvarno odbro radi) i ubacio masu programa a nisam nista pre toga vracao na fabricki odlucio sam sad da odradim. Ali sam se zeznuo. Posto sam hteo da formatiram telefon a vec mi je telefon rootovan i verzija softvera je 4.0.3 odradio sam prvo samo - wipe data/factry reset. I telefon se upalio i sve je ok. Ali ovaj SD imao je masu nepotrebnih stvari. Pa sam ponovo usao u CWM i isao redom:
- wipe data/factry reset
- wipe cache partition
- format system
- format data
- format sdcard(ovo sto sam zeleo nije hteo da mi formatira)
I sada samo se upali do Samsung Galaxy S2 logoa i tako stoji.
Imal resenja?!?!?!? 
- wipe data/factry reset
- wipe cache partition
- format system
- format data
- format sdcard(ovo sto sam zeleo nije hteo da mi formatira)
I sada samo se upali do Samsung Galaxy S2 logoa i tako stoji.

- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Pa skini sa samfirmwera novi rom i odinom flesuj.
A moze li nekako bez tog odina il bas mora preko njega jer ne znam da radim te stvari.
Mozes preko CWM ako si vec imao to na telefonu a predpostavljam da jesi. Inace telefon ti je upao u boot loop mod nista strasno, ili ga pregazi sa nekim kastom romom iz CWM ili ga zgazi sa Odinom i nekim romom sa samfrimwarea.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
hirurg, druze, da l ti to trebas da castis ili mi se cini? 

Note IV N9100 dual
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
ne znam sta bi ti rekao...ponovio se i trebao bi..ali nesto i nisam zadovoljan sgs2 ....sensation je bio u svakom pogledu bolji..tako da gledam da se vratim nazad...
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
ne znam sta bi ti rekao...ponovio se i trebao bi..ali nesto i nisam zadovoljan sgs2 ....sensation je bio u svakom pogledu bolji..tako da gledam da se vratim nazad...