LG Optimus 2x 990 ili Samsung I9100 Galaxy S II
- sunshine_Dijana
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 01. Sep 2012. 21:50
- :: Samsung champ
LG Optimus 2x 990 ili Samsung I9100 Galaxy S II
Planiram da se prebacim na postpaid i naravno uzela bih neki mobilni sa paketom. Kako cu uzeti neki paket od 1000din, gledala sam telefone sa doplatom za mobilni, pored paketa... Za to bih mogla da izdvojim 2-3000 mesecno. Mislim da su u ponudi za navedene moje kriterijume najbolji izbor Lg Optimus 2x P990 i Samsung I9100 Galaxy S II. S obzirom da mi je u ovim uslovima razlika 100e (tj. za Lg se placa 2000, a za Samsung 3000din mesecno), molim Vas da mi pomognete u odabiru! I naravno, ako mislite da mozda imam bolju alternativu, predlozite slobodno... Hvala Vam unapred! 

- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Pomoc! Lg Optimus 2x 990 ili Samsung I9100 Galaxy S II
Mislim da ce ti LG opravdati ocekivanja,a i ustedeti(za 2 god.skoro jedan telefon).
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Re: Pomoc! Lg Optimus 2x 990 ili Samsung I9100 Galaxy S II
apsolutno.... za Sgs2 nema premca..ali za ne toliko zahtevne korisnike p990 ce opravdati svaki dinar.....
U ovom dvoboju S2 je daleko bolji telefon,ali daleko od toga da je LG los za prosecnog koristnika.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- sunshine_Dijana
- Slučajni prolaznik
A mozete li mi objasniti zasto je S II bolji? Da vidim da li su meni te karakteristike bitne...
Hvala vam na odgovorima!
Hvala vam na odgovorima!

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
sunshine_Dijana kada se uzmu jedan i drugi u ruke vidi se razlika za početak po ekranu.druga stvar je sam osećaj.slučajno sam imao prilike da držim oba istovremeno i s2 je nekako bolji aiko volim lg a samsung ne mirišem...
ali ono što je po meni najbitnije to je ram koji može da safali sa icsom.a tu s2 ima duplo više.tako da ako bi koristio ics nikako ne bih uzimao mob koji ima 512mb.mučim muku sa arcom.
ali ono što je po meni najbitnije to je ram koji može da safali sa icsom.a tu s2 ima duplo više.tako da ako bi koristio ics nikako ne bih uzimao mob koji ima 512mb.mučim muku sa arcom.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
SGS2 definitivno 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
SGS2 je po testovima dosta jaci telefon, hardverski je napredniji, ima mnogo bolji ekran i dodatnih 0.3" ume da bude korisno, dok moze nekom i da smeta sto je veci, duplo vise RAMa mnogo znaci, cak i za najosnovniji rad na telefonu, a da ne pricam o zescem multitaskingu, otvaranju vise tabova u browseru itd. Meni je jedina prednost LGa u ovom slucaju kvalitet izrade maske koja je dosta cvrsca nego na SGS2. Pored toga, O2X tek sad dobija nadogradnju na Android 4.0, dok se SGS2 moze podici i na 4.1! 

- pelleruma
- Mobil poznavalac
Samo kazem(bratski,drugarski):imam Lg 2x i ako nisi neki poklonik menjanja romova i u tom smislu "prckanja" po telefonu,sasvim je dobar i ovaj.Ima dovoljno launcera kojim mozes da cinis da ti telefon,menjajuci razne teme,ikone,...bude uvek dovoljno nov,lep,zanimljiv.Filmovi se mogu sasvim komotno gledati,internet takodje.Ne sporim da je S2 bolji,ali poenta je u ovome:svojevremeno sam za kompjuter dao oko 2.200 maraka(tada su one bile),a plata mi je bila npr. 150-200 maraka.I tada,nisam izdrzao i kao prevedeno u ovo vreme-hocu jace performanse,ICS,JB,4.0,4.1,....bla bla,nabudzio ga,dao silnu lovu,a na kraju gledao filmove,slusao muziku,malo miksovao pesme,internet,sto sam mogao i sa kompom koji je kostao 400,500 maraka.To je poenta.Ti kako hoces,tvoja lova,tvoj telefon.Ja cu ovaj prodati samo zato sto hocu jos veci ekran,i "pucam" na Samsung P1000 rukovodeci se prethodnim:dacu za njega 270€ za nov,iako je po,istim kriterijumima losiji od nekih koji su 100,200 € skuplji.Cemu groznicava jurnjava i pucanje love bez potrebe?Zbog 0.4 sec sto ce brze nesto otvoriti?Ma ni zbog 1 sekunde se ne isplati zuriti.Sve je to marketing i ubacivanje u mozak potrosacke groznice.Kao u marketima gde na kraju izadjes i tek kuci vidis da si pored onog sto ti treba uzeo i masu stvari koje bas i ne trebaju.Ala ga oduzi...samo nekako mi zao da das mnogo vise love ako nema potrebe.
- sunshine_Dijana
- Slučajni prolaznik
Pa u sustini i jesi u pravu... Ja se iskreno i ne razumem u to menjanje romova... 

- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Zensko si...pa uzmi lg elegantniji je i ljepsi u svakom pogledu...brz je ...i ima sve sto treba jedno zeni..ja imam sgs2 vjeruj da nemam gdje da pokrenem sve te njegove mogucnosti..
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Uzmi beli sgs2 ako si zensko (on je onako bas za devojke), nemoj nikako lg uzimati.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- sunshine_Dijana
- Slučajni prolaznik
A zasto nikako ne lg optimus? Sve vise mislim da mi je ipak bolji izbor on. Kada sve uzmem u obzir...
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Dosta sam istrazivao LG hteo sam da ga uzmem (jer za S2 nisam imao kesa ali je nesto iskrslo pa ga ipak uzeh)tako da sam dosta istrazivao o njemu cak i otvorio temu ovde
Drzao sam ga u rukama igrao se malo sa njime mogu ti reci da je odlican telefon,ima dosta dobre kritike(narocito za prosecnog korisnika)tipa,mail,igrice,surfovanje po netu ,koriscenje nekih aplikacija ,zatim veliki ekran ,lepa izrada modela,dobra brzina, solidna kamera,da mi ovaj moj S2 nije iskrsao za sitne pare uzeo bih LG i ne bih pogresio verujem
Zato ne razmisljaj mnogo nego uzimaj
Drzao sam ga u rukama igrao se malo sa njime mogu ti reci da je odlican telefon,ima dosta dobre kritike(narocito za prosecnog korisnika)tipa,mail,igrice,surfovanje po netu ,koriscenje nekih aplikacija ,zatim veliki ekran ,lepa izrada modela,dobra brzina, solidna kamera,da mi ovaj moj S2 nije iskrsao za sitne pare uzeo bih LG i ne bih pogresio verujem
Zato ne razmisljaj mnogo nego uzimaj

Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Ma uzmi...sgs2 je glomazan....optjmus je fin skroz
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Zasto nikako Lg optimus 2x jer je manji telefon, sa slabijim performansama, pritom updejt na novi android je pod znakom pitanja, sto tebi mozda ne znaci nista ali je itekako bitno, mada jesi li sigurna da ti treba bas pametan telefon? Isto tako ako mislis da je bolji LG ti uzmi LG jer ako si ti zadovoljna njiem ja cu biti jos zadovoljni, trazila si pomoc svi su ti rekli kako i sta il verujes publici il picis sama.
- sunshine_Dijana
- Slučajni prolaznik
Da li sam sigurna?
Ne mislim da je bolji Lg naravno... Ne bi bio toliko skuplji S II.
Ali pokusavam da saberem utiske sta kojim dobijam, a sta gubim. Ne vidim sta je tu lose...
Da, trazila sam pomoc i to sto su misljenja podeljenja i sto nemaju svi misljenje kao ti ne znaci da ne slusam -publiku-. I ne znaci da je to razlog da treba da se ljutis i nerviras...

Ne mislim da je bolji Lg naravno... Ne bi bio toliko skuplji S II.
Ali pokusavam da saberem utiske sta kojim dobijam, a sta gubim. Ne vidim sta je tu lose...
Da, trazila sam pomoc i to sto su misljenja podeljenja i sto nemaju svi misljenje kao ti ne znaci da ne slusam -publiku-. I ne znaci da je to razlog da treba da se ljutis i nerviras...

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
sunshine_Dijana, znas kako - bacis novcic... dva izbora... glava ili pismo... 50-50... ali najverovatnije neces poslusati ishod bacanja, jer ces u letu novcica znati koji ishod prizeljkujes! 

- pelleruma
- Mobil poznavalac
Neces pogresiti za koji god se odlucis.Ako imas love i ne razmisljas o njoj uzeces S2,ako ti tih 1000 din mesecne razlike znaci(pa puta 24)uzeces Lg ubaciti GO Launcher EX(sa milion podesavanja i prilagodjavanja),GO sms(takodje),GO Contacts,Mx plejer(filmovi),nesto za internet i uzivati.Bolece te uvo za 0.3" manji ekran(zasto bi S2 bio merilo koliki ekran treba da bude?),i za koju desetinku sekunde brzi rad.Mislim da razlika nije za 1000 mesecno.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da sumiramo, S2 jeste bolji telefon, jaci, ali ako nisi zahtevan korisnik onda je apsurdno da bacas pare. Vise ram memorije ce ti znaciti samo kod multitaskinga, nekih zahtevnijih aplikacija ili igrica. Za sve ostalo, LG ili bilo koji telefon u toj klasi ce ti odraditi posao.
Nego, jesu samo ta dva telefona ponudjena ili si se ti za njih opredelila? Ako nisu, a svidja ti se oblik S2, onda mozes da razmislis i o S+, Ace ovaj novi i nesto tog tipa. Koji je operater u pitanju i koji post pejd paket?
Nego, jesu samo ta dva telefona ponudjena ili si se ti za njih opredelila? Ako nisu, a svidja ti se oblik S2, onda mozes da razmislis i o S+, Ace ovaj novi i nesto tog tipa. Koji je operater u pitanju i koji post pejd paket?