Pratis li malo svetske vesti ,koliko je mnogo vecih firmi i banaka popucalu zbog "friziranja" i procene poslovanja,pa zar ti zaista mislis da je Telenor neko cudo od firme,koji cim nesto kaze to mora biti tacno?
Ne kapiram kako neko cije poslovnice zvrje prazne toliko dobro radi?Pa njihova poslovnica u Knez Mihajlovoj ako izuzmes klince i blejace koji drndaju tablete i telefone ,vecito zvrji poluprazna,pa kako je to moguce?Danas sam bio u Kosovskoj da vidim za kevu neki telefon ,nece da menja broj ima ga 10 godina ,pa reko da joj vidim nesto novo a jednostavno da uzmem, bilo je negde oko 18-18i30,njih troje je radilo jedna devojka nekoj deci nesto objasnjavala u poslovnici jos jedna baba koja veze nemam sta je tamo radila (usla se rashladi) i ja ,ovo dvoje kad me videse sunce ih ozarilo,dok nisu culi da kupujem, najednostavniji paket i najobicniji telefon ,oma su se snuzdili
Pre 2 i vise godina tamo je bilo po tri reda i covek koji je regulisao guzvu ,sada tamo toga vise nema ,nekada ih je u poslovnicama radilo po 5-6 u smeni sada ih ima 3
Samo neka nastave tako i daleko ce dogurati sa svojom prepametnom mrezom
Al ako ti kazes da oni ne lazu e onda ....
Salim se ziv ti meni bio sto godina