Xperia vs Huawei

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Xperia vs Huawei

Post od cvoruga »

Drugar se dvoumi između Xperia i G300, ja nisam video nijedan uživo pa se vama obraćam za pomoć.
Ja malo bacih pogled ali ne razumem se ni ja nešto mnogo, zato i pitam vas :oops: .
Da krenem redom, ekrani su različiti paneli koji je bolji?
Sony ima više memorije, i sekundarnu kameru (njemu to ništa ne znači), softver je stari kod oba :shock: .
Mogu li se apdejtovati na ICS, kakva je softverska podrška, i šta generalno mislite o ova 2 modela?
Ne zahteva nikakve super fensi karakteristike i ovo mu je prvi Android ;) .
Više mu se sviđa Sony na izgled.
I da igrice neće igrati na njima, tako da grafičku karticu slobodno preskočite u komentarima ;)

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Одг: Xperia vs Huawei

Post od hirurg »

Druze imas teme o oba modela pa prelistaj i znaces sve...vjerujem da znas ko pravi koji model i onda ti dalje ne moram pricati...velika je dilema sada koji je model xperie a koji huaweia......ali znaj jedno i najlosija xperia je bolja od najboljeg huaweia...sto se tice podrske za ics... Opet je potreba da se zna koji model...
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Nek uzme Xperiu dobice ICS apdejt (i huawei ce) ima dual-core procesor, manji ekran (ali je gustina piksela veca), bolju kameru i sekundarnu za skype (zatrebace mu nekad) ;)

cvoruga
Expert
Expert

Re: Одг: Xperia vs Huawei

Post od cvoruga »

hirurg, nisi kliknuo na Xperia i G300 u mom postu :uhuh: , da jesi video bi koji su modeli u pitanju :lol: .
A teme o ova 2 modela na ovom forumu nema :oops: .
Znam i ja za ovo :
hirurg napisao:ali znaj jedno i najlosija xperia je bolja od najboljeg huaweia
tnx ~Arkan~

Još neko da doda nešto, možda neko ko je imao dodira s njima uživo?

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

Ubrzini sam odgovarao....pa izvini......izmedju ova dva mobitela nema dileme.... Sony pobjednik...
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Re: Xperia vs Huawei

Post od Deksi »

Nas narod kaze "ako neznas sta je bolje kupi ono sta je i skuplje" :D , pa naravno da je Sony Xperia U bolji telefon. Pogledaj malo karakteristike kamere, pa ekran itd...Compare

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Deksi, gledao karakteristike oba, upoređivao, rekoh da pitam, možda neko poseduje gore pomenute modele da mi da info iz prve ruke :wink:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Voleo bih i ja da cujem kako su se pokazali ti hauwei modeli od vlesnika koji ih koriste. Telenor i Vip ih imaju u ponudi.
Ali taj tvoj prijatelj ako vec ima novca za sony xperiu onda netreba nimalo da se razmislja, barem ja nebi.
Hirurg ali zasto mislis da su hauwei losi telefoni. To nisu one kineske kopije, ovo su ipak brendirani telefoni i trebalo bi da su dobri.

Odgovori