glupost... zavisi koji mail koristis.Ja recimo koristim yahoo i istog sekunda mi dolazi obavestenje o novom mailu. Dok mi je drugi nalog google i tu zna da zakasni samo 30 sekundi.Znaci problem nije do telefona vec do servera.miodrage napisao:Joka95, sjajno! Ako ti treba pomoc, tu smo.
mladen_bgd, ucesnik je pitao verovatno za mail. Naravno da postoji, i radi prilicno dobro, doduse ne kao BB, ali radi. Mozda ne dobijes mail istog sekunda, ali za koji minut najdalje sigurno stize.
A sto se tice BB telefona mogu vam reci da je najveca glupost BIS usluga jer se placa a mailovi strasno kasne,jer BB koristi svoje servere.Imao sam instaliran na jednom BB Shangmail a na drugom BIS i neverovatno koliko je BIS kasnio...
Naravno da bi radile push notifikacije na iPhoneu(obavestenje o novom mailu,whatsappu,facebooku i slicno)Telefon mora biti aktiviran,odnosno aktiviran sa orginalnom karticom-karticom sa mreze(za korisnike sa geveyom)
Za simfree telefone to ne vazi,oni su svi aktivni i radi im push notifikacije.
Kakve veze koji baseband ima ako se radi fabricko otkljucavanje?Ne bitno dal je bb1.59 ili 4.12 .miodrage napisao:Preko IMEI ili serial broja, na raznim sajtovima tipa sim-unlock.net, iphoneoperatorcheck.com, imei.info itd. Ako je kupljen preko operatera 99% mora da se otkljucava, ali to je moguce samo do bb4.10 a sva je prilika da ces dobiti sa 4.12. Jel iPhone4 ili 4s? Ovaj drugi je za sada svaki moguce otkljucati.
Telefoni zakljucani na neku mrezu mogu da se otkljucaju(besplatno)ukoliko je istekao ugovor,a imate svu dokumentaciju od telefona(racun,ugovor,i sl)
Ukoliko imate telefon koji je zakljucan na neku mrezu,a imate basebend veci od 4.10(4.11 ili 4.12) a nemate dokumentaciju od telefona,onda sledi otkljucavanje preko servera(razni servisi,sajtovi...)Takvo otkljucavanje zna da bude Jako skupo.Zavisi sa koje je mreze telefon i krece se od nekih 30e za neke francuske mreze do 200e

Pre kupovine zakljucanog telefona raspitajte se prvo sa koje je mreze i koliko moze da kosta otkljucavanje