Ahahahahah......... Kakvi ste vi likovi.
Recimo da ja nisam imao previše sreće sa jednim WP7 portom za HD2 ali da bez obzira na to ono malo što sam video mi je prilično bljak tako da mislim da će Kris imati dve lepe godine da se na miru isplače kad potpiše ugovor sa operaterom.
Apple kao i uvek - lep, stabilan, precizan, brz i zatvoren, ali čak i na uštrb stabilnosti ne odgovara svima onoliko pojednostavljen interfejs, plus skoro nikakva podrška srpskih programera i naravno - one design to rule us all.
A Google bi stvarno mogao da malo poradi na optimizaciji da ne bude potrebna aritmetička progresija broja jezgara i kamionski akumulator za svaku novu verziju OSa.
Zbog svega ovoga (a nikako nisam ljubitelj Samsunga koliko god se trudili) sa izrazitim simpatijama i mrvicom skepse u pogledu ostatka hardevera gledam na the Xiaomi i za mene jedinu moguću verziju Androida -MIUI. Možda je paradox ali stvarno sam se trudio da isprobam i CM i Sense i sl. ali nema boljeg od (iPhonolikog) MIUI-ja, ima sve što iOSu fali, a o ceni da ne pričam. Tako da ako iko bude imao bilo kakvog dodira sa MI2 veoma bih mi bio zahvala da to podeli samnom
Edit: nađoh mali dodatak - That's not to say the MI-Two is a perfect phone--it does lack LTE capabilities as well as near-field communication (NFC) functions. It also does not come with a microSD card slot, which means you're pretty much stuck with 16GBs of onboard storage (which may not be sufficient if you consume a lot of multimedia).