Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Aco,ne znam kako to mislis da nokia sredi firmver koji je vec izasao u konacnu verziju..nema od toga nista
Ja koristim belle refresh od kako je izasao i nikakvih problema nisam imao...jedino da nadjem novu opciju za hack posto stara ne radi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, sale ne znam sta da ti kazem,citao sam da se ljudi zale,a i + ovde kod nas su to pricali,da widgeti neki ne rade,aplikacije nece da se instaliraju,neke i ne rade,hack starom metodom ne radi,moraces onaj by Coderus,ako ti treba upustvo i fajlovi obrati mi se preko PP.Ja stvarno necu da ubacuje belle refresh,jer mi stvarno nije potreban kada mi ova verzija belle savrseno radi,sve dok nokia ako bilo kad,ili neko od programera sredi da mozemo da ubacujemo widgete i aplikacije koje ne rade.
ako ima neko ove fajlove za coderus hack i upustvo za hakovanje moze li da mi to posalje u PP posto hocu da po prvi put hakujem telefon da vidim kako se to radi da udjem malo u štos svega toga
brxman, pogledaj Ovo sto sam ti dao,tamo imas moj post sa objasnjenjem kako se hack radi sa svim potrebnim fajlovima,taj hack radi za sve verzije osim ove sada nove "Belle Refresh 111.040..." za tu verziju ti je potreban hack by Coderus..
djoxie, valjda si (ste) me upoznali za ovo vreme,da nisam neki prevarant,magnup,koji bi zeleo da vas zezne,jer ako ne mogu da pomognem coveku u zivotu,necu mu sigurno ni odmoci,tako i ovde...
Pa bre otkud znam,na kraju krajeva to je Vas telefon,pa mozete da mu radite sta hocete,ja sam samo lepo napisao i dao savet,sada je na vama da li cete da me poslusate ili ne,da se dosta ljudi zali,zali se na taj update,jer ima dosta bagova(pod tim smatram da nesto ne radi),tipa widgeti nece da se instaliraju,nekome neke aplikacije nece da se instaliraju,a ni da rade,galerija zeza,tipa reader nece da radi..itd..
Poslednja izmena od acamatic u Sub, 15. Sep 2012. 19:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja sam i sa prvom verzijom Belle imao problema dok nisam uradio hard reset sa 3 tipke i onda ponovo odradio flash jer uvijek tu ostanu neki "repovi" od starih aplikacija i sistema pa počne brljaviti, uspori, te neće ovo te neće ono. Isti problem sa galerijom i opcijom da biram šta da radim sa slikom sam imao i nakon hard reseta i flasha istim softverom se problem riješavao. Takođe sam neki dan prijatelju jednom uradio update na Belle Refresh i isto tako je sav usporio i kad god krenem nešto instalirati, tj. ne sve ali pola aplikacija prikazuje da je datoteka oštećena. Kad sam uradio hard reset (napominjem onaj sa 3 tipke) sve je radilo i više nego dobro i nije bilo apsolutno nikakvih problema.
a kad se uradi update preko telefona, znaci ne preko feniksa, da li se sve brise ili ostaje sve sto je bilo? dali ostaje hack koji smo vec odradili?
kao sto kaze acamatic, tako i ja necu preci makar dok se taj hack ne sredi. jer zavisim od aplikacija koje nisu potpisane, recimo da ne mogu da funkcionisem bez belle extra buttons. tako da cu prelaskom na refresh samo sebi nauditi
Dostaje, koliko ja znam već ima Refresh update za balkanski product code. E sad moguća je varijanta da za telefone koji su preko operatera kupljeni još nije pušten zvaničan update... A neće biti nikakve razlike u odnosu na "čisti", osim što se čeka duže zbog operatera. Ovo je zadnji veći update za prvu generaciju telefona na S^3 verziji Symbiana tako da od ispravljanja nekih grešaka koje do sad nisu ispravljene teško da će nešto biti. To što ne podržava određene aplikacija je više stvar do developera koji moraju izbaciti update da bi bili kompatibilni sa novom verzijom sistema. Sjećam se aplikacije Fring koju sam svakodnevno koristio dok nisam Belle instalirao i onda dugo čekao na update da bi ga mogao normalno koristiti iako sam u međuvremenu našao rješenje ubacivanjem nekih dodataka u sistem da bi radio.
Update Belle refresh je izasao za sve zemlje i regione,tako i za balkan.. .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
janka_88, moj tel nije kupljen preko operatera ... kupljen je u radnji regularno sa nokia garancijom od 2 godine. Ps nigde mi ne izbacuje da ima update kako na PC tako ni na telefonu... Inace postoji li mogucnost da u samom meniju u izbaci ikone kao na n9 tj vise od 4*3 prevelike su ikone kao i razmak izmedju njih stavio bih makar 5*3 ili ako moze 5*4..?
Dostaje, može se staviti više kombinacija i naravno telefon mora biti hackovan... E sad to je neki patch ili program, ne sjećam se više kako se zove ali ga možeš potražiti na Daily Mobile forumu sa još dosta modova i custom romova.
Dostaje, sto kaz janka88,moze da se ubaci isti interfejs sa N9,pogledaj malo po forumima,imas detaljna upustva.. .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.