Ja koristim belle refresh od kako je izasao i nikakvih problema nisam imao...jedino da nadjem novu opciju za hack posto stara ne radi.

Takođe sam neki dan prijatelju jednom uradio update na Belle Refresh i isto tako je sav usporio i kad god krenem nešto instalirati, tj. ne sve ali pola aplikacija prikazuje da je datoteka oštećena. Kad sam uradio hard reset (napominjem onaj sa 3 tipke) sve je radilo i više nego dobro i nije bilo apsolutno nikakvih problema.
 Takođe sam neki dan prijatelju jednom uradio update na Belle Refresh i isto tako je sav usporio i kad god krenem nešto instalirati, tj. ne sve ali pola aplikacija prikazuje da je datoteka oštećena. Kad sam uradio hard reset (napominjem onaj sa 3 tipke) sve je radilo i više nego dobro i nije bilo apsolutno nikakvih problema.

Cenim da ce bugovi biti do tada otklonjenji
 Cenim da ce bugovi biti do tada otklonjenji 

E sad moguća je varijanta da za telefone koji su preko operatera kupljeni još nije pušten zvaničan update... A neće biti nikakve razlike u odnosu na "čisti", osim što se čeka duže zbog operatera.
  E sad moguća je varijanta da za telefone koji su preko operatera kupljeni još nije pušten zvaničan update... A neće biti nikakve razlike u odnosu na "čisti", osim što se čeka duže zbog operatera.  Ovo je zadnji veći update za prvu generaciju telefona na S^3 verziji Symbiana tako da od ispravljanja nekih grešaka koje do sad nisu ispravljene teško da će nešto biti. To što ne podržava određene aplikacija je više stvar do developera koji moraju izbaciti update da bi bili kompatibilni sa novom verzijom sistema. Sjećam se aplikacije Fring koju sam svakodnevno koristio dok nisam Belle instalirao i onda dugo čekao na update da bi ga mogao normalno koristiti iako sam u međuvremenu našao rješenje ubacivanjem nekih dodataka u sistem da bi radio.
 Ovo je zadnji veći update za prvu generaciju telefona na S^3 verziji Symbiana tako da od ispravljanja nekih grešaka koje do sad nisu ispravljene teško da će nešto biti. To što ne podržava određene aplikacija je više stvar do developera koji moraju izbaciti update da bi bili kompatibilni sa novom verzijom sistema. Sjećam se aplikacije Fring koju sam svakodnevno koristio dok nisam Belle instalirao i onda dugo čekao na update da bi ga mogao normalno koristiti iako sam u međuvremenu našao rješenje ubacivanjem nekih dodataka u sistem da bi radio.