V980, izbrisan faj za kameru?!?!

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
ludilo_srbija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Dec 2005. 12:48

V980, izbrisan faj za kameru?!?!

Post od ludilo_srbija »

Slucajno sam izbrisao fajl mme_imager.cfg koji sluzi za snimanje videa i fotografija. Molim onoga ko moze da skine fajl sa svog telefona i ako moze da mi posalje na ludilo_srbija@yahoo.com
Hitno mi treba!
Unapred hvala na svakoj pomoci!
Pozdrav

ludilo_srbija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ludilo_srbija »

Resio sam problem sam. Posto su ljudi na ovom forumu veoma predusretljivi i spremni da pomognu!!
Razocarao sam se!
Pozdrav

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Ne vidim razlog zasto bi se razocarao...?Mozda jednostavno niko nema taj fon ko bi ti mogao pomoci. :uhuh:
Da si pitao za neki drugi for (6630 i sl.) pomoc bi dobio brze nego sto si trazio:))))))))))) :D
MNJIH!

max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 02. Nov 2005. 15:20

Post od max_power »

ja nema nacina da ti to posaljem. Mislim ne mogu da ih skinem sa telefona. Nemam USB a nemam ni mem. karticu za telefon tako da nisam mogao ni preko card reader-a!

ludilo_srbija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ludilo_srbija »

Ma opusteno snasao sam se. Nego sam bas nesto bio poludeo.
Ako treba nesto samo cimni nije problem.
Sve u svemu hvala.
Pozdrav

Resident
Banned
Pridružio se: Ned, 18. Dec 2005. 09:10

Post od Resident »

Da li mogu sam da izbrisem vodafonov sw i da ubacim motorolin nekako??

Telefon sam nasao preko ovog sajta i kostao je 107e u full pakovanju kompletnom u radnji naravno,mislim za te pare je odlican telefon.
Sa ove strane groba od vas ocekujemo samo jedno,da vasa dobra strana spozna onu mracnu.

ludilo_srbija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ludilo_srbija »

Pazi ja sam nasao neki program P2K commander preko koga opusteno mozes da ubacis slike,melodije.... ali lako mozes da se zeznes kao i ja kada sam obrisao fajl za kameru. Jedina glupost kod ovog prograna je sto kada nesto obrises ne mozes da vratis. Mozes da brises cak i one zakljucane melodije i slike kao i Vodafon skrinsejvere.Ako hoces skroz da izbacis vodafon i ona glupa podesavanja mislim da moras da ubacis nov softver, sto ce te kostati mislim izmedju 10 i 20 evra,ali proveri.
Pozdrav

Resident
Banned
Pridružio se: Ned, 18. Dec 2005. 09:10

Post od Resident »

Moze,radio sam to na V3,poseti http://motox.us/index.htm imas svasta za ovaj model.
:D :D :D :D :D
Sa ove strane groba od vas ocekujemo samo jedno,da vasa dobra strana spozna onu mracnu.

Odgovori