Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Ninolina ne moras da mi persiras ako mi persiras
. Meni je potrosnja za sat vremena u sleep modu manja od 1%, otprilike varira od 0.5% do 0.8%. sa upaljenim wifi-om. Tako da ono tu sam zadovoljan, al svakako kada radim sa njime i koristim ga jedan dan max izdrzi saovim romom.

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
janka_88, to je otprilike to. I kod mene je tako ali sam ocekivala vise. Ovih 0,5%, koje je lesa0208 prijavio, je upravo ono sto mi treba. Potrošnja od 1 - 0,8% na sat vremena mi je standard i to bez wifi-ja i data.
lesa0208, ne persiram ti...
Moje pitanje je bilo upuceno svima koji imaju S3 pa sam zato napisala u množini...
A jel imas ukljucenu neku sinhronizaciju ili pushmail? Tvoja baterija super traje...

lesa0208, ne persiram ti...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, od sinhronizacija mi rade samo gmail, yahoo, i instagram, weather widgeti su mi svi na manuelno, FB na telefonu jako slabo koristim i to je to. Probaj sa cpu spy da vidis da li ti telefon ide u deep sleep ako ne onda je problem u toj verziji roma
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ninolina, kao što kaže lesa0208, najvjerovatnije je problem u toj verziji roma ako nemaš nikakvih aplikacija da ti rade u pozadini. Jer kod mene recimo jeste ta potrošnja od oko 0,8% ali uz upaljen internet, sinhronizaciju na gmail kao i korištenje u pozadini programa whatsapp i viber.
- Ninolina
- Moderator
Hvala vam na odgovorima...
Definitivno kod mene nesto nije kako treba.
Moram dalje da tragam.
Inace su svi extra zadovoljni i ROM-om i Kernel-om koji koristim...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ja sam na Omega v12 sa Siyah kernelom bio mesec i kusur dana, jako zadovoljan baterijom (a i inace). Sad sam na Omega v23, stock kernel, mrzelo me da cekam Samsung da izbaci OTA - odlicno radi JellyBean, bas se oseca Project Butter, lepsi je font, lepse izgledaju notifikacije i animacije (mada sve ovo osim PB moze da se nalepi i na ICS, nije to- to). Bugove ne primecujem, ako ih ima. Preporucujem.
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
lesa0208, čime se gledao tako potrošnju u procentima?
Pitanje, kako u porukama kad kucam i tapnem da odmah pređe na sledeće slovo bez čekanja (kada otkucam "j" i tapnem ekran da bih odmah mogao da kucam "k" da ne čekam kao što je to na S2)? Ovako treba dosta više vremena dok sačekam da prestane da blinka da bih mogao isto slovo da otkucam ako je na istom tasteru, tip tastature je 3x4 i na njoj volim da kucam (da mi se savetujete qwerty unapred da vam kažem).
Pitanje, kako u porukama kad kucam i tapnem da odmah pređe na sledeće slovo bez čekanja (kada otkucam "j" i tapnem ekran da bih odmah mogao da kucam "k" da ne čekam kao što je to na S2)? Ovako treba dosta više vremena dok sačekam da prestane da blinka da bih mogao isto slovo da otkucam ako je na istom tasteru, tip tastature je 3x4 i na njoj volim da kucam (da mi se savetujete qwerty unapred da vam kažem).
- Ninolina
- Moderator
Baraba, za praćenje potrošnje baterije u procentima ja koristim Battery Monitor Widget Pro. Taj mi se pokazao kao najpouzdaniji. Javi ako ga ne nadjes, mada ga ima i na Marketu i na Google-u. 

- Baraba
Ninolina, ako misliš na ovo taj ću upravo ubaciti http://goo.gl/OUjga pa javljam rezultate na stock romu bez ikakvih budžebina koliko traje, posleću gledati koliko će trajati kada ga rutujem i očistim stock po sebi
Već primećujem danas da mi baterija istim tempom traje duže nego na S2.
Ima li neko rešenjeza kucanje sms iz predhodnog posta?

Već primećujem danas da mi baterija istim tempom traje duže nego na S2.
Ima li neko rešenjeza kucanje sms iz predhodnog posta?

- Ninolina
- Moderator
Baraba, to je taj!
Ajd bas javi kako se tebi ponaša baterija. Mnogo sam se zabrinula za zdravlje moje baterije. 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ninolina, ja sam bas instalirao taj program da vidim kakav je i primjetio sam jednu čudnu stvari. Naime noćas sam ga ostavio sa 79% otišao na spavanje, gledajući istoriju potrošnje prikazuje me na svako malo po -10 mA i onda odjednom od pola 4 pokazuje potrošnju na -15 pa od pola 5 se penje na -19 pa je oko pola 6 bila -24 i onda se opet spustila kasnije na -19. Nisam preko noći držao upaljenu sinhronizaciju, kao i rotacija je bila ugašena i bio je upaljen power saving mod dok sam spavao. Sad već nekih sat vremena upaljen telefon i imam 68% a naravno upaljena mi je sinhronizacija i automatska rotacija ekrana sa ugašenim power saving mod. Ono što me interesuje čemu povećana potrošnja baterija u tom nekom periodu kad nisam primao ni pozive, ni poruke ni bilo šta drugo što bi povećalo tu potrošnju... 

- Baraba
Slika sve govori, mogu da kažem da je ovo prvo punjenje i da sam prezadovoljan:Ninolina napisao:Baraba, to je taj!Ajd bas javi kako se tebi ponaša baterija. Mnogo sam se zabrinula za zdravlje moje baterije.

Edit:
Ima li neko rešenje za moj problem sa kucanjem?

Poslednja izmena od Baraba u Uto, 18. Sep 2012. 16:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Zna li neko kako se ubacuje tekst pesme u muzickom plejeru? 

@Ninolina uz Omega ROM(13.1) koristim SpeedMod K1-6B (kernel) i baterija drzi fenomenalno.............ako vec nisi,probaj 

- Ninolina
- Moderator
komsa, taj ROM vec koristim. SpeedMod Kernel sam probala ali verziju K1-8. Sad cu bas da probam i K1-6B da vidim kako ce se pokazati.
Hvala na preporuci. Javicu rezultat. 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
Da li moze nekako da se smanji rezolucija na s3 posto recimo na operi sve mi je tako malo da prosto dok ne zumiram nista ne vidim?
da se smanji rezolucija?uzmi S2 on ima manju................... 

Poslednja izmena od komsa u Sub, 22. Sep 2012. 14:36, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ninolina
- Moderator
Baraba, jeste mi ta opcija podešena na "Always" ali tako sam uvek imala i na drugim Androidima, i nije bio problem. Mada to ionako nema veze sa potrošnjom baterije u stand by-u kada sve isključim - i data i wifi. I tada imam veću potrošnju nego što bi trebalo.
Posle silnih pretraga, našla sam i info da ima veze i gde je baterija napravljena. Šta kod vas piše na bateriji? Kod mene piše Made in Japan - Assembled in China.
Posle silnih pretraga, našla sam i info da ima veze i gde je baterija napravljena. Šta kod vas piše na bateriji? Kod mene piše Made in Japan - Assembled in China.