A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Re: VIP novosti

Post od Nenad-77 »

pa nedele se besplatno sgs3 kad je nestasica da nece da poskupi kao osnovna zivotna namernica :?

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Gledao sam da kupim neki lap top one male sto se u radnjama prodaju za 24k dinara i kazem znam da je Vip imao neke lap topove ali cim sam pogledao odmah sam svatio da je to namenjeno za one koji neznaju sta ce sa parama....
Razocaralo me je jer nemaju u ponudi neki takav lap top i da mogu da ga kombinujem sa ovim mojim paketom 1100 ... :x

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Sad citam nesto i ova ekomotivacija traje samo jos par dana do 20.09.2012. Dali je nacuo neko da ce je mozda produziti?
I ovo me bas cudi
Promocija važi u svim tarifama za nove privatne korisnike.
hm a stare korisnike i ovde negledaju mnogo :shock:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Deksi, važi i za stare korisnike, samo je po meni bolja kombinacija rođendanska akcija :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Baraba, pa pise na sajtu da nedaju a i jedna moja rodjaka je skoro produzila ugovor i htela je da iskoristi ekomotivaciju a njoj to nisu dozvolili i rekli joj da je to samo za nove korisnike.
Rodjendanski popust je dobar za vece tarife, za manje se vise isplati eko motivacija.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Onda sam loše ukapirao, jer dok sam čekao red devojka ispred mene je iskoristila ekomotivaciju a imala je vip broj vec, mozda nije imala ugovor.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Rođendanska promocija produžena do 30.09.2012 .

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Deksi, ništa čudno, ja ne znam da li je do sada bila neka promocija koja je važila za stare korisnike, osim ako sam ne "iskukaš" nešto. Inače mislim da je ova rođendanska promocija bolja stvar.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Deksi, ja sam da kazem stari korisnik, blizu 4 godine sam kod Vipa, i tokom nedelje uzimam telefon uz popust za Ekomotivaciju.
Mozda je neki neupuceni radnik/ca, predlazem ti da raspravis to sa sefom poslovnice.

Inace imam aktivan jos jedan broj koji cu jos neko vreme paralelno koristiti. Mozda ne moze ako ne uzimas novi broj, mada to mi je van pameti.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

smart 1100 sa rodjendanskim popustom plus 1gb interneta je kosta 1615 din i dosta je povoljnije nego telenorov prenesi i surfuj 1000 a kosta 1890din gde ima 300min 1000sms i 1gb neta,kad se potrose tih 300min sta ima da se prenese samo poruke i nista drugo.

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Nenad-77, plus ako ne uzmeš telefon imaš još 25% popusta na smart 1100, pa ispadne nekih 1250 dinara.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

antec, kao "stari" korisnik, kako si zadovoljan VIP-om? Stabilnost mreže, pokrivenost, bruzina neta i druge tehničke karakteristike.... A sa druge strane njihov odnos prema korisniku.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

iKe, da bi ste uzeli net dodatak mora se uzeti neki telefon, tako da tih drugih 25% popusta otpadaju.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

od skoro sam presao na vip pospejd smart 1100 plus 1gb internet za 1615din uzeo sam lg l7 za 2500din.inace na telenor mrezi sam 7god i mesecni racun mi je oko 2000 din za svo to vreme nisu mi ponudili nikakvu promociju niti popust a sve racune placam pre 20 u mesecu i uvek uplatim jednu pretplatu unapred da se necimam i nerazmisljam dali sam platio racun ima jos dosta zamerki prema telenoru i koliko vidim njima nije stalo do starih korisnika tako da cu broj da prebacim u mts ili vip.pohrivenost je okej sa vipom gde se krecem dok na poslu nemogu da koristim net pa je zato yu mts mixnet.L sa posto popusta

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

varicak napisao:Kao "stari" korisnik, kako si zadovoljan VIP-om? Stabilnost mreže, pokrivenost, bruzina neta i druge tehničke karakteristike.... A sa druge strane njihov odnos prema korisniku.
Ja i ne putujem previse cesto, uglavnom sam u Bg-u i na signal stvarno ne mogu da se pozalim. Retko kad mi signal pada sa H na E, bar u poslednje 2 godine. Ne znam koliko ce ti ovo pomoci posto ne znam odakle si.

Brzina neta za moje potrebe odlicna. Uglavnom posecujem forume, Wiki i odgledam ponesto na You Tube-u. Za sve ostalo tu je komp. Znaci i ovde bambi za Vip :)

Kvalitet razgovora sasvim zadovoljavajuci osim ako je sagovornik na nekom losije pokrivenom mestu, onda se desi da zvuk malo preskace, ne cujes neku rec u recenici i slicno, ali i to mi se retko desava.

I na kraju da posebno pohvalim odnos radnika prema korisniku. Izuzevsi to sto neki put promocije zaobidju stare korisnike (izgleda trend na ovim prostorima, ne samo kod njih) svaki zaposleni je apsolutno spreman da odgovori na sva postavljena pitanja bez pokazivanja nervoze (ja poneki put umem da udavim) sto je za svaku pohvalu.

Ispasce da promovisem Vip ali moja iskustva sa njima su stvarno i iskljucivo pozitivna. Nikada nisam dobio veci racun nego sto trebam a cak su mi i jednom izasli u susret kada sam prekoracio svojom krivicom i pustili me da platim na rate.

Toliko od mene, ako te interesuje jos nesto slobodno pitaj.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

IDzO napisao:iKe, da bi ste uzeli net dodatak mora se uzeti neki telefon, tako da tih drugih 25% popusta otpadaju.
Ja koliko znam ne mora da se uzima telefon, ja sam bio da pokusam da iskukam da dobijem net dodatak, ne mogu jer moram da obnavljam ugovor. A jasno sam naglasio da me djubrad od uredjaja koje nude ne interesuju ni koliko crno ispod nokta.
A pisao sam korisnickom opet, i cekam da vidim sta ce da mi odgovore, mogu da im dosadjujem do besvesti :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Da, moze net dodatak i bez telefona da se uzme.
miogrande, taj net mozes uzeti ali traze posebno ugovornu obavezu za njega... Naravno, na 2 godine, i ne mozes sa veceg na manji net paket preci, niti postoji opcija da "raskines" tu ugovornu obavezu.

Nenad-77, da nisi ti mozda koristio neki drugi nick na ovom forumu? Rekao bih po stilu pisanja... :?

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Ima jedan sto se po forumu kunuo u Telenor kako je "baja mobilnih mreza".
Izgleda presao u Vip pa nastavio slicno :grin:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Nasao sam na vip sajtu obavestenje za ekomotivaciju :
"Za privatne korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu, učešće u promociji je moguće počevši od Sigurica 3000, Postpaid 600 i Smart 1100 tarifnih paketa. Iznos naknade za aktivaciju uređaja može biti snižen do maksimalno 1 dinar. Promocija ne važi za korisnike koji sa prepaida prelaze na postpaid tarifne pakete.."
Zasto se ogranicavaju stari korisnici vipa, zar ne bi bas oni trebalo da se najvise nagrade zbog lojalnosti?
Isto oni koji predju na vip postpaid sa prepaida, donece vise novca i oni treba da se nagrade.

Po mom misljenju ne smeju da se dese restrikcije za stare korisnike :? posebno ne sada kada imaju sasvim dobre postpaid akcije...
Poslednja izmena od mp3mp3 u Uto, 18. Sep 2012. 09:54, izmenjeno 1 put ukupno.

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

Izgleda da ćemo svi na 2 godine da menjamo operatera, ako ovako nastave. Ima ih 3, možda se pojavi i četvrti pa u krug.

Odgovori