SGHS2 ILI SONY EXPIRIA S
SGHS2 ILI SONY EXPIRIA S
Koji je model bolji? bitan mi je dizajn (kvalitet izrade, gorila) pre sam imao arc-s telefon je prelep ali kvalitet izrade katastrofaaa.znaci bitan mi je kvalitet izrade, dobar ekran i kamera? sta mislite koji mi vise lezi?
LG
Re: SGHS2 ILI SONY EXPIRIA S
pise se Xperia S...
(izvini, morao sam
)
sto se tice mene, ni jedan ni drugi jer uskoro ces imati mnogo veci izbor barem sto se tice Sony-ja... Samsung nesto licno ne gotovim...
ako bas moras jedan od ta dva sada da uzmes - onda glasam za Sony, koji je, sto se tice cisto poredjenja, hardverski ista kao HTC Sensation...

sto se tice mene, ni jedan ni drugi jer uskoro ces imati mnogo veci izbor barem sto se tice Sony-ja... Samsung nesto licno ne gotovim...
ako bas moras jedan od ta dva sada da uzmes - onda glasam za Sony, koji je, sto se tice cisto poredjenja, hardverski ista kao HTC Sensation...

Dojce, i moj glas ipak ide za Xperia S,mada bih ti rekao da malo sacekas stvarno sony ima dosta dobru ponudu,npr Xperia V ili acro S ili xperia T...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Dojce, Motorola RAZR HD... kad izadje.... 

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Xperia s bi bio moj izbor.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
SGHS2 ILI SONY EXPIRIA S
+1 za Xperia S. 

ja cak mislim da u pakovanju xperia s i jos nekih jacih modela Sony, ide i kablic hdmi... odem juce da kupim za Iphone taj kablic, kad ono - 5300din! 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Definitivno S2 ,Sony nema gorilla glass,veliki minus,zaista ne bih voleo da mi posle par meseci ekran lici na iskrzanu kantu
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ko je video ova dva telefona i uporedio može reći samo S2.
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
Ja sam video i kazem xperia s. Lepse mi lezi u ruci i svidja mi se donji deo gde su soft keys.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL