Poz drugari.... evo registrovah se i ja da bih uspela da resim par nedoumica i sitnica.... Pa ako ima neko debelih zivaca i dobre volje da mi objasni bila bih mu jako zahvalna....
NAime pre par meseci dobih Samsung galaxy s2 iz amerike....Telefon je bio na Tmobile mrezi..uredno placeno otkljucavanje od strane njihovih operatera i tako....
Sve je meni funkcionisalo par meseci.....i sad funkcionise Bogu hvala ali mi padaju u oci neke aplikacije a t mobile koje mi do sada nisu smetale ali sad mi smetaju

.. pokusavala sam ja to lepo da obrisem sa svih strana i pomocu svih opcija koje sam uspela da pronadjem ( a plavusa ih i ne pronadje mnogo) kad procitah ovde na forumu da treba da rootujem telefon. Izgooglah ja i to kako se radi poskidah sve programe sa neta .....ali jedna sitnicaa me koci....a to je kernel.
Meni lepo u telefonu pise kernel version 26.3511................sve gde god da sam pogledala kernel je kombinacija slova i nrojeva ja ovaj moj i njemu najblizi ne nadjoh nigde....GDE GRESIIIIIMMMM????
Znaci nnisam uspela da sredim to....i nemam ideju kako bih.
Drugo...mislim izvinite ako vam je ovo banalno ali meni zaista nije....pitanje: Zasto se moj galaxy razlikuje od galaxyja za ovo trziste... Mislim moj telefon nema taster meni na displeju....nema nijedan taster. Meni je isplej skroz ravan i u dnu imam 4 Touch tastera koji svetle...jedan je meni, dve strelice i jedan search key....izvinite ako ovo nisam najbolje objasnila..
Kontala sam da je moj telefon pravljen za drugo trziste ali poneda mi bude tesko da ispratim nesto jel svi oni koji imaju galaxy sa tasterom ....objasnjavaju mi a ja dok se snadjem prodje nedelju dana

Aj pliz pomozite mi kako da sredim telefon...Jesam ja plavusa ali ovo je zmaj od telefona a nisam bas osoba koja mu dozvoljava da radi sta on hoce....Ocu ja da budem gazda!!!!!!