Pozdrav prijatelji!
Video sam da VIP ima ovaj telefon u svojoj ponudi,isprobao sam ga i za sada mi odgovara. Ima veliki displej i sjajnu tastaturu što je meni biloa prednost pri izboru telefona. Ipak- jedno nisam uspeo da isprobam a to je glasnoća melodija pri zvonjavi telefona ( malo nespretno sročeno ali znate na šta mislim nadam se). DAkle, moje pitanje je koliko je glasan telefon u odnosu na prosek-na primer na neki od nokijinih modela 6303 ili 2700 ( oba su mi u ,,porodici" pa da mogu da uporedim ). Takođe bih bio zahvalan da vlasnici ovog apareata ukratko opišu neke od njegovih upečtljivih prednosti i naravno mana.
Hvala unapred!
Motorola Gleam Plus WX308
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Motorola Gleam Plus WX308
covpa, ako se osvrnemo na RAZR V3, V8 ili V9, ovaj telefon je blagi uzas! Ne pruza skoro nista vise od RAZR2 V9 i jos je sav klimav i plastican.
Kada sam ga prvi put rasklopio mislio sam da ce gornji deo odpasti. Jos se i klima, cak i kad je zatvoren.
Sto se tice samog hardvera, evo jednog poredjenja:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=1990
Ja bih pre uzeo polovan V9 jer ih ima u odlicnom stanju i to ne jako starih...
Kada sam ga prvi put rasklopio mislio sam da ce gornji deo odpasti. Jos se i klima, cak i kad je zatvoren.
Sto se tice samog hardvera, evo jednog poredjenja:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=1990
Ja bih pre uzeo polovan V9 jer ih ima u odlicnom stanju i to ne jako starih...
E moj prijatelju, kada bi svaki odgovor na moje pitanje bio ovakav kao ovaj tvoj ja bih bio mnogo pametniji nego što sam sada! Hvala ti puno, uspeo si u tri reči da objasniš skoro sve što me zanima... Jedinomi nisi rekao je li mob glasan tj. kakve su mu melodije?
Hvala do neba i pozdrav!
Hvala do neba i pozdrav!
-
- Sertifikovani Trol
covpa, hahahaha! Doooobro....
Mogu ti reci da se solidno cuje, ali sa ovim gorepomenutim nokijama ti ne mogu porediti posto ih nisam nikad korisito...
Mogu ti reci da se solidno cuje, ali sa ovim gorepomenutim nokijama ti ne mogu porediti posto ih nisam nikad korisito...

Može li poređenje sa nekom koju si koristio? Velike su šanse da sam je čuo a možda čak i imao...
-
- Sertifikovani Trol
Glasniji je od mog V3, ali se sigurno slabije cuje od Nokia X3 ... Ne znam da i vredi da ti poredim sa RAZRom, Sensation-om i sl., ali bih rekao da je na njihovom nivou.