Da li je neko uspeo da ubaci u igo primo dodatke tioa zvezda i oblaka? U iGO My Way mi sve to radi, ali kada ubacim u igo primo nece da funkcionise
EDIT: Oblake i zvezde sam uspeo da sredim , ali mi nije jasno zasto ne mogu osim strelice da postavim ni jedan drugi auto, tj ne vidim opciju za to jer kada udjem u Postavke/Postavke rute/ Vozilo pa kada kliknem na zadnje postavljeno vozilo i na onaj kluc za vrstu mi stoji zatamljeno tako da ne mogu da menjam. Da li neko ima resenje?
'ajde da svi zajedno saljemo Nokiji svaki dan po jedan protestni mail i da izrazimo negodovanje zbog te mape srbije za navigaciju. ovako vise ne vredi.
sve nase komsije odavno imaju, pa cak i Bih, Cg, Makedonija
mislim da sam negde procitao da je ovo na političkoj osnovi. kosovo, ahtisari, finska.... strasno
darkonda, svakve gluposti se mogu procitati. Pre ce biti da je to povezano sa faktom da za razliku od npr. Crne Gore i Hrvatske nismo bitna turisticka destinacija koju ce mozda posetiti relevantni potencijalni kupci Nokia mobilnih (kupci Nokia telefona "na crno" to nisu). Ni mape BiH i Makedonije nisu nesto posebno.
tomas.hokenberi, nisu ni mape BiH nešto posebno ali barem imaju sve ulice ucrtane (iako u manjim gradovima samo par njih ima nazive iako su prikazane sve) ali apsolutno su sve saobraćajnice unešene i odvede me bez problema od tačke A do tačke B. Recimo u Banja Luci je detaljnost 100% i sve je unešeno čega se mogu sjetiti... Takođe me odlično poslužila navigacija jednom prilikom kad sam išao u Sarajevo koje je takođe odlično pokriveno kao i Banja Luka. Ima mjesta za još poboljšanja ali sigurno da i ovakve kakve su, su upotrebljivije nego trenutna karta Srbije koje ustvari i "nema".
darkonda, razloga moze da bude jako puno, npr. nedostatak saradnje sa lokalnim firmama kod izrade mapa, ali sigurno nikakve veze nemaju sa Ahtisarijem i politikom.
tomas.hokenberi, kao što kažeš najvjerovatnije su finansijski detalji u pitanju i to je uglavnom oko čega se sve vrti danas... Nema para, nema podrške za nešto... Pa danas se ratovi vode oko prirodnog bogatstva da se unovči a da neće prestati pružati podršku jednoj zemlji zbog nepovoljnih finansijskih uslova...
pozdrav ljudi! ako moze mala pomoc, hteo bih da ubacim u Garmin-a umesto one trelice neki automobil, to sam radio davnih dana ali sad nikako ne mogu da se setim gde sam to nalazio i gde ubacivao.
Sa ovog linka skinite vozila http://www8.garmin.com/vehicles/bundles ... icles.html , a zatim udjite u taj zip faj koji ste skinuli i extrahujte ga negde u kompu i posle toga udjite u dobijeni folder i markirajte sve fajlove iz tog foldera. Zatim nakacite telefon na komp preko usb kabla i udjite u folder garmin i direktno u folderu garmin napravite folder Vehicle i u taj folder kopirajte sva vozila. !35 vozila se nalazi u tom folderu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.