ovako.3g data on slušanje muzike surfanje pozivi sms znači konstantno ide neki protok oko pola dana ne može više
ako se islkuči data e onda je situacija i do 3 dana sa malo muzike i sa jedno 2h poziva i jedno 200smsa.
SGS2 4.0.3. od 8-16h (ne racunajuci noc). Bas dosta sam na netu... Sreca pa imam 2 rezervne baterije i nezavisni punjac pa mi je jedna puna uvek u novcaniku...
Baraba, stvarno je fascinantno kako ti je S3 potrošio samo 1% za 7 sati makar i da ga nisi koristio.
I dok mučim muku sa baterijom na S3 (mada sigurna sam da ću je srediti kao što sam to uspela i na ARC S-u) evo kako stojim sa baterijom na ARC S-u... Ovo nije rekord veće je samo svež rezultat. Inače mi je loš signal Telenora u stanu pa je to dodatno ubrzalo trošenje baterije a i imala sam 2-3 restarta koji su dodatno skinuli 10-tak %.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Fascinantno ili ne isto je bilo i sa S2, nekad ni taj jedan posto ne skine, al S2 sam personalizovao i ocistio prema sebi. Isto cu uraditi i sa S3, al prvo malo da se izigram sa fabrickim stock v4.0.4 pa update na JB i igranje sa njim i krecem root i ciscenje os-a. Ako posle root i igranja bude baterija krace trajala vracam na fabricki i nista ne cackam
Da android zdere bateriju nocu nije tacno.
Probajte kada ga ostavite pre spavanja, menadzer zadataka - ram - obrisi memoriju. Tad ugasite displej i ostavite telefon pa vidite ujutru stanje.
Baraba, verovatno nemas nista u pozadini da ti radi od programa ili senzora? Kod mene nekoliko aplikacija koristi Light i Proximity senzor i to mora bar nesto da troši i kad sa tel nista ne radim. Interesuje me sta si sve uklonio iz telefona. Mozes li da mi napišeš koji ti je Baseband? Jesi li na ICS ili na JB?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Izmenio sam gornji post.
Ics. Nisam jos root uradio, kazem da cu prvo da se izigram sa stock pa update na JB pa igranje sa njim i tek onda root i ciscenje.
Ps. U s3 temi sam okacio sliku roma. Kupljen preko vip-a.
Baraba, nije nam isti Baseband iliti Verzija osnovnog opsega. A razlikuje nam se i verzija Firmware-a. Postoji novija od ove koju ti koristiš, vidi kod mene na Screenshot-u (nema veze što je moj Omega, ono što piše iza toga je verzija zvaničnog FW na kom je Omega bazirana). Probaću tvoju verziju Basebanda pa ću videti ima li poboljšanja.
Baraba, to sto vidiš u statusbaru nisu aktivni programi vec precice do njih. Tu istu app koristim i na ARC S-u. A taj kernel mi omogućava da tel downclock-ujem i undervolt-ujem i koristim ga da njime umanjim potrosnju baterije a ne da bih ubrzala tel. Probala sam i sve ostale kernele i ni jedan se nije pokazao nesto posebno kad je u pitanju baterija. Na ovom bar mogu da podesavam svasta.
nenad.fil, a mogu li znati koliko ti traje noć? Šalu na stranu, ne vjerujem da je tako nešto moguće. Eventualno ako ti je isključen sa mreže (offline) kao i wifi i tako te stvari pa me baš interesuje jel to tako...?
Baraba, a kako ja da znam da ti nisi lepo izmenjao datum i vreme na telefonu i napravio 2SS i poslao?
I onda kao wow, vidi koliko mi traje baterija, kako mi sve radi, a ono u pozadini agregat grca u pokusaju da nezajazljivi Android napuni nekako preko potrebnim energentnom
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.