A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
51Pegasi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Feb 2010. 11:27

Re: VIP novosti

Post od 51Pegasi »

Nove cene i u pripejdu od 1.11. u vipu i telenoru:

Minut: 9,9
Uspostava: 9,9
SMS: 4,9

Izvori:
http://www.vipmobile.rs/privatni/prepai ... .1895.html
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... ih-paketa/

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Baraba, samo bih prebacio broj na neki prepaid (verovatno mt:s) pošto na drugom broju već imam mt:s MixNet L.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Popust u iznosu PDV-a na mesečnu pretplatu!
*...Promocija važi do 31.10.2012. ili dok traju zalihe...
Daj da navalimo dok se ne rasproda...Katastrofa.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Одг: VIP novosti

Post od Baraba »

Uspostava 9,9din? Auuu ne isplati se biti pripejd.

Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Post od Lela »

miodrage napisao: Ovim potezom Vip naginje ka Telenoru kao, po mom skromnom misljenju, najgoroj mrezi u Srbiji!
ovo sam i ja shvatila - blagi ocaj - ''ostaje'' MTS koji jeste najpovoljniji sa 50% popusta na 2 godine, ali sve to pada u vodu ako im je internet los :smutny:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Lela, ne mora na 2, moze na godinu dana. Pazi, trenutno net kod mt:s nije toliko los kao sto je bio, recimo da su se malo poboljsali, daleko od druga dva operatora jos uvek, ali svaki boljitak je znacajan!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

hehe, naravno da je svaki boljitak znacajan, za MTS 8) a za nas koji cemo ipak izabrati najbolje, nije :)

vukbojan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 06:54

Post od vukbojan »

boljitak = poboljšanje, napredak :uhuh: :uhuh: :uhuh:
još kad bi se ovi administratori potrudili da omoguce ćirilicu
slaba vajda, još će nam trebati prevodilac na srpski jezik

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

EEEeee sad nesto gledam i uporedjujem xperia u je sa rodjendanskim popustom u tarifi smart 550 kostala 10.000 din.
A sada u tarifi smart 400 kosta 15.000 din.
Smart 400 sa ovim novim popustom je 825 din.
Smart 550 sa rodjendanskim popustom bejase oko 860 din.

Velika razlika u ponudi, ko je iskoristio rodjendanski popust bas je dobro prosao.
Nama kojima je ugovor pri kraju ostaje da cekamo decembar mozda bude nekih novogodisnjih promocija, a mozda ce i deda mraz da nas pogleda :roll: .
Ma da smo zivi i zdravi i cepajmo dalje Slika

E da cinimi se da vip nije dodao 2% pdv-a na cenu telefona a pametni jesu.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

ja prosto ne mogu da verujem da ce me VIP primorati da se vratim u MTS :wacko: od koga sam pre 2 godine ''pobegla'' u VIP :o

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Lela, i ja sam otisao sa mt:s pre godinu dana, ali sad me Vip propisno iznervirao novim paketima. No dobro u celoj prici je da sam jos godinu dana na Smart550x2, pa cu nakon toga da razmisljam sta i kako. Imali su fenomenalnu ponudu koju sam odmah hteo da uzmem 1 Gb za 500 din dodatno i to bih potpisao odmah, ali nisu dali. A sada imam m**a od labuda :D

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

prema njihovim novim smart paketima Mix Net L ili XL sa 50% popusta je ''offer that you can't refuse'' 8)

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

vip me je bas razocarao sa njihovim postupanjem i glupim novim smart paketom pre nekih mesec dana sam uzeo smart 1100 sa pretplatom od 1116 din sa rodjendaskim popustom plus internet dodatak 1gb 500 din to me izadje 1616 din uzeo sam tel lg l7 za 2590din i vip je sa tom promocijom bio dobar ali sad sa ovim novim paketima su katastrofa.ubedljivo mts sa svojim 50 posto popusta na mesecnu pretplatu je na prvom mestu.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nenad-77, polako, znas gde je istek 2 godine? ko zna sta ce dotle da bude. srecom, u Vipu nema prebacivanja na nove pakete... za sada

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

nema prebacivanja na nove pakete za one koji su potpisali ugovor za smart 1100 sa rodjendanskom promocijom.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nenad-77, nema ni za koga... ponavljam - za SADA! Ali da su ujebali jednu fantasticnu ponudu to je za pricu. Smart1100, 1490 din. Sjajno. Sada Smart1200 1990 din. Pa jesu normalni oni?

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

da napomenem da nijedan operater nije dobar i uvek ih treba kritikovati na sav glas kad pokusaju los potez po kprisnika ovde u stbiji cim nekoga pohvalite da je dobar on se brzo kvari.sto se tipa vipa ove njihove nove smart tarifne pakete je smislio neki biser koji hoce da rastera kodisnike sa vip mreze.pazite neko ko nema pameti ni mozga.smart 1200 za 1990 din a stari paket smart 1100 je bio 1490 din pa koja im je tu logika da mi je znati sada kada bi neko uzimao navodim primer tel lg ili samsung uz smart 1200 sa internet dodatkom od 1 gb njega bi mesecna pretplata iznosila oko 2140 din sa ovim glupim popustom bez pdv a meni mesecna pretplata za smart 1100 uz internet dodatak od 1gb iznosi 1618 din znaci 100 smartova vise kostaju 500 din.to je sad ona fora podignem cenu na neku nenormalnu i dam popust od 30 posto i opet je cena kao pre ali markenting je cudo popust se .napise velikim slovima i sad sa tim popustom oni kao misle na svoje korisnike i pokusavaju da privuku nove korisnike sa skrivenim vecim cenama kao nema poskupljenja a njima beci profit a broj korisnika isti.znaci netreba favorizovati nijednog operatera vec ih kritika korisnika cine boljim.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

miodrage napisao:Nenad-77, nema ni za koga... ponavljam - za SADA! Ali da su ujebali jednu fantasticnu ponudu to je za pricu. Smart1100, 1490 din. Sjajno. Sada Smart1200 1990 din. Pa jesu normalni oni?
Ko ti je kriv što si imao ugovornu obavezu i nisi iskoristio rođendansku akciju minus na nju još 25% pa bi ti vip bio najbolji :D

Dugo im ja trajala rođendanska akcija, šta sad kukate ko ranjeni ako je već bila prilika a sami ste krivi što je niste iskoristili. Imate akciju u mts, aj vidite i nju propustite.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Baraba, ajde malo porazmisli o onome sto napises pre nego kliknes posalji, procitaj i vise puta ako treba.
Ja sam ugovor potpisao sa Vipom dok je bila vazeca promocija Smartovix2 (avgust 2011). Tada se o rodjendanskoj akciji, o Internet dodatku i sl. nije nista znalo. Ja sam vise puta otisao do poslovnice da izdejstvujem nekako da dobijem taj Internet dodatak, ne moze. Sada sam bio da pitam pre djem na recimo Smart1200, uz cenu 1658 din, ne moze ni to. Sve je samo za nove korisnike.
Tako da ja nisam imao nikakvu mogucnost da iskoristim neku promociju. I sad ko je meni kriv... Evo ti si mi kriv!

Odgovori