Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od toda81 »

xxdulexx, ja sam danas ubacio Alliance 4.0.4 rom i za sada fino radi. Probao sam na njemu apliakciju screencas i prvi put kada sam snimao video je bio ok jer je video bio pracen zvukom, dok je drugo snimanje kao po starom obicaju bilo sa zvukom samo par sekundi i posel toga ide samo video :x

Alexandrius, kod mene wifi takodje savrseno radi
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Одг: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od Baraba »

Alexandrius napisao:Imam problem da mi telefon prijavljuje "autentication error" kada hocu da se povezem na ADSL preko Wi-Fi sa modema Huawei HG520s. Jedino resenje koje sam pronasao je restartovanje modema, onda hoce da se poveze. Inace, nije do modema posto mi se Wildfire sasvim lepo konektuje dok S2 prijavljuje pomenutu gresku.
Ovo se desilo i meni posle ubacivanja ics, mislio sam da je do mene ali sad znam da nije.

Alexandrius
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 30. Sep 2012. 17:06
:: Samsung Galaxy S2
:: HTC Wildfire

Post od Alexandrius »

Dakle, ocigledno problem sa vajfajem ne pogadja sve.

Baraba, ako imas HG520s probaj da mu u podesavanjima, sekcija "wirelles lan", enejblujes acces point, ja juce jesam i za sada mi se telefon sasvim normalno konektuje. Nije mi acces point trebao za Wildfire, a ni za Gratiu koju sam imao (acces point je bio na "disable"), ali za SGS2 izgleda treba. Inace problem nije do nas, pretrazivao sam net u potrazi za resenjem i ima nas jos dosta sa tim problemom, i to ne samo na SGS2, a jos niko od njih nije nasao zadovoljavajuce, trajno resenje. Videcemo kako ce se ovo sto sam uradio pokazati kod mene, za sad funkcionise. I da, jesi li probao da se povezes samo na svoj fi-wi? Ja sam samo na svom probao pa me zanima da li problem postoji i ako hoces recimo da se konektujes na neki drugi, pretpostavljam da postoji ali opet.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Alexandrius, nemam više SGS2, ali ću probati sa S3 da li ima taj problem. Ako ima i na S3 onda je definitivno do ICS.

Alexandrius
Novajlija
Novajlija

Post od Alexandrius »

Probacu ja veceras da se konektujem na open wi-fi, nasao sam malo vremena za setnju pa cu je iskoristiti i za ovaj test. Javljam rezultate testa kad se vratim. Inace, sad mi wi-fi radi dobro kada se povezuje na moj modem, namerno sam danas maltretirao telefon tako sto sam ga konektovao i diskonektovao najmanje 100 puta i svaki put se konektovao bez problema. Videcu veceras sta ce biti kada budem probao da se povezem negde drugde. :)

svesifre
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 08. Sep 2012. 18:01
:: Samsung Galaxy I9100

Post od svesifre »

Kod mene Wi-fi pravi problem jedino u blizini repeatera kada telefon ne zna da li da se zakači na signal rutera ili repeat uređaja. Ali mislim da se i ovo mogu riješiti u podešavanjima repeatera. Provjeriću.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Imam jedan problemcic vezan za menjanje fontova. Kada promenim font i udjm u operumini znam da mora da odradi prepoznavanje onta, ali na prethodnim android telefonima taj proces nnije bio tako dug kao na sgs2 jer mi ovde ucitav jedan font i po sat vremena sto me izludjuje. Da li jos neko ima ovaj problem i da li postoji resenje sem da ne menjam cesto fontove :) ?
Note IV N9100 dual

Alexandrius
Novajlija
Novajlija

Post od Alexandrius »

Ovako, proverio sam na jos tri wi-fi mreze i svuda se konektuje sasvim normalno, zaista mi nije jasno sta se onda dogodilo pa me je prethodna tri dana zezao. :?

toda81, nisam probao da menjam fontove, ali si me sada zainteresovao.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Alexandrius napisao:Ovako, proverio sam na jos tri wi-fi mreze i svuda se konektuje sasvim normalno, zaista mi nije jasno sta se onda dogodilo pa me je prethodna tri dana zezao. :?

toda81, nisam probao da menjam fontove, ali si me sada zainteresovao.
Probaj pa javi da vidim kako kod tebe ovofunkcionise.
Note IV N9100 dual

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

toda81, isto je i kod mene na S3. Nije toliko vremena trebalo Operi Mini na ARC S-u. Mozda ima veze pa tim sto mi je ARC S na GB-u a S3 na ICS-u. Koji ti je android u S2-ci? :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ninolina, ocigledno je onda "problem" vezan za ICS jer je kod mene 4.0.4. Ubija ta optimizacija fonta jer se predugo ceka da bi se odradila. Bez veze je posebno ako neko cesto menja fontove
Note IV N9100 dual

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

toda81, posto imam 600 MB u svom tarifnom profilu nikada ne koristim Operu Mini pa nisam obracao paznju na to, a i nisam menjao fontove. Evo sada sam promenio sistemski font i usao u Operu Mini i sve se normalno otvorilo, rekao bih normalnom mini opera brzinom.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

tomas.hokenberi, a jel ti zamenio font? Čime si menjao font? Font Changer-om sa Marketa ili nekom drugom metodom ili aplikacijom?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

toda81 napisao:...
druze kod mene to radi sasvim normalno bez ikakvih problema....mjenajo sam sve i probao na par browsera.....
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Ninolina, fontove instaliram "Fontomizer SP" aplikacije sa marketa. Sistemski font biram u Podesavanja->Prikaz->Stil Fonta.

Za one koje zanima OS je "stock" Samsung ICS 4.0.3.

Slika Slika
Slika Slika
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

tomas.hokenberi, i ja sam na tarifi gde imam besplatan internet i to 1gb mesecno, ali sam navikao na operu, a pored toga nemam 3g pa mi je spor net ako koristim fabricki browser pa sam zato posebno vezan za operu.

hirurg, na koji nacin menjas fontove? Ja ih menjam tako sto udjem u podesavanja telefona pa podesavanja ekran i tu postoji opcija za fontove, a fontove imam instalirane, a ne kao posebne fajlove koje bih menjao nekom aplikaijom tipa Font Changer-a
Note IV N9100 dual

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

Evo tomas je naveo nacin...isti radim tako...i sve radi super...
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

hirurg, skinucu ga i ja obavezno .
Note IV N9100 dual

Alexandrius
Novajlija
Novajlija

Post od Alexandrius »

Toda81, kod mene radi sasvim normalno i sa preinstaliranim fontovima i sa onima koje sam ja instalirao.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Alexandrius, na koji nacin ti menjas fontove? Ja nema problem sa fontovima kada je sam telefon u pitanju jer se bzo prime, ali je problem kad psole zamene fonta udjem u operu mini i kad pocne ono maratonsko ucitavanje novog fonta
Note IV N9100 dual

Odgovori