iPhone 5 - još jedno razočarenje ili ne?

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
gorang
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Apr 2010. 19:29
:: iPhone 4s
:: uskoro iPhone 5

Re: iPhone 5 - još jedno razočarenje ili ne?

Post od gorang »

toda81, Znao sam.

Evo link za tebe: http://www.youtube.com/watch?v=K7e9ebi41Wc

Znaci 4s (nesto slabijeg kvaliteta od i5) vs s3. Koliko je puta bacen 4s a koliko s3 da bi se razbili?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

gorang, svestan sam i ja da je iphone cvrsci, kompaktniji, kvalitetnije odradjen, ali je "srce" jace na s3
Note IV N9100 dual

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

gorang napisao:Najvise volim sa tobom da pricam...
I ja sa tobom

Ne znam da li sam ovde rekao ili na drugom forumu ali ja nisam kao vi da tvrdim nešto što je očigledno, definitivno je sgs3 loš po tom pitanju, dok ste vi uvek tvrdili da je iPhone najkvalitetniji, a evo ovaj klip je dokazao suprotno pa je opet sgs2 za vas bio sr*nje
http://www.youtube.com/watch?v=dDtNCiBQ8lc

Samsung sgs i sgs2 su bolji od 4 i 4s na tom polju dok je iP5 bolji od sgs3, meni nije problem da tako nešto kažem, nisam ja opčinjen samsungom.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

telep, ovo mi se svidja :wink:
Note IV N9100 dual

gorang
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Apr 2010. 19:29
:: iPhone 4s
:: uskoro iPhone 5

Post od gorang »

telep, Uf, konacno. Sad cu moci mirno da spavam. Pravi si drug. ;)

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

stvarno ste smorili, pa ni kola ne kupujete na osnovu crash testova! a to je kod kola daleko bitniji podatak nego kod glupavog telefona...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

toda81, druze moj, koje je srce jace na S3? Mislis na Quad-Core? DEfinitivno je po specifikacijama jace, u radu.. pa bas i nije :D Usput, trazim kandidata sa S3 na kome je instaliran JellyBean da ga pokusam da ulagujem :D Ove po prodavnicama sam zavrsio :D Nigde jos ne mogu da nadjem S3 sa 4.1 da vidim da li je 4.1 zaista tako dobar kao sto se prica. Ako ne uspem da izvedem lag, javno cu na forumu reci da Android i nije toliko los. :P :P
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

miodrage, evo ja, kad nabaviš ip5 a ja bolje upoznam materiju da i ja ios mogu da ulagujem pa da budemo 1:1 :)
Nemoj da mi kažeš da ios ne može da se laguje a svaki drugi sistem može :wink: :shock:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

miodrage, bilo bi super kada bi se svi nasli negde uzivo i svi lepo ispricali i istestirali vise modela svi zajedno, a najbitnije od svega je druzenje
Note IV N9100 dual

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

miodrage, nažalost nismo bliže pa da ti dadnem svoj S3 da testiraš jer sam mu ubacio oficijelni 4.1 i razlika u odnosu na ICS nebo i zemlja i više nego primjetna. :)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Organizujte neki skup, ko što predlaže toda81, kao što rade ljudi sa foruma o automobilima, ponesite svoje "igračke" i kamere i aparate, pa onda sve to lepo zabeležite. Ovako... mi neutralni, nikomoe ne možemo da verujemo. :roll:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Bilo je vec par tih skupova... Ja sam uglavnom za (kad god mi obaveze dopustaju).
Mislimd a treba videti ubrzo sad neki vikend, jer ovo su poslednji lepi dani, a posle toga ko zna sta nas ceka.
Evo, mozemo u nedelju da napravimo okupljanje (za subotu su zabranjena sva okupljanja), negde oko 20h.
Molim moderatore da naprave odgovarajuci thread u odgovarajucoj temi - mene extremno mrzi. Hvala :D

Back to iPhone5 - pre 2 sata sam se igrao sas jednim, i moram da kazem da nije los ali uopste nije los. U pitanju je bio beli model, i iako je bilo slabije svetlo ja nisam video nijednu ogrebotinu na njemu. Usput stvarno sve leti ko blesavo. Od 4s je po meni brzi oko 1.3-1.5x a od i4 i 2x. Hmkpff... i pored svega, nije u meni izazvao onaj wow efekat! Ili sam jako omatorio, ili ne znam sta je, ali se sve manje odusevljavam na gadgete.. tuga :(

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

miodrage napisao:toda81, druze moj, koje je srce jace na S3? Mislis na Quad-Core? DEfinitivno je po specifikacijama jace, u radu.. pa bas i nije :D Usput, trazim kandidata sa S3 na kome je instaliran JellyBean da ga pokusam da ulagujem :D Ove po prodavnicama sam zavrsio :D Nigde jos ne mogu da nadjem S3 sa 4.1 da vidim da li je 4.1 zaista tako dobar kao sto se prica. Ako ne uspem da izvedem lag, javno cu na forumu reci da Android i nije toliko los. :P :P
ne znam što baš s3, evo ga galaxy nexus sa jb već duže vreme, nema od laga ništa...

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

miodrage napisao:Usput stvarno sve leti ko blesavo. Od 4s je po meni brzi oko 1.3-1.5x a od i4 i 2x.
Da li toliko ubrzanje ipak opravdava toliku trenutnu cenu istog, naročito kod nas? Po meni, ne vredi dati tolike pare samo zbog ubrzanja koje i ovako i onako ne znači puno u svakodnevnom radu. Za sada sam na čistoj četvorci i ne primećujem da mi bilo šta fali na istom, e sad, moraću da pazarim peticu kad tad, jer ipak radim programe za njega...
iPhone 4 16GB SIM Free

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

EU: Apple prećutkuje važne činjenice
Ono što može u USA, ne mora nužno da može u EU.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Одг: iPhone 5 - još jedno razočarenje ili ne?

Post od Baraba »

Tacty napisao: ne znam što baš s3, evo ga galaxy nexus sa jb već duže vreme, nema od laga ništa...
S3 mu je potajna želja da ga nagovorimo ma ubedimo za njegovo dobro da uzme posle ip4 da ponovo oseti wow i leptiriće u stomaku :D

@tema, da li je moguće da jednom poznaniku baterija na ip5 traje pola dana? Kaže da se ne odvaja od punjača. Ima on dosta poziva i mailovi ali baš da se ne odvaja od punjača jbg. Nisam se još video sa njim jer je u BiH, čim dođe iščačkaću propisno ip5.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Baraba, Sve se može kada se hoće. Ako ga koristi intenzivno, i ako mu dosta gori ekran onda je moguće.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Baraba, hahahahha, nema teoretske sanse... :D Juce mi se jako svidela Lumia 710, za zenu da joj uzmem, 160 jura.. mislim da je to sasvim ok. Ima 610 za 20 jura manje, ali mislim da je bolje uzeti 710, ako nista drugo brzi je procesor i bolji ekran. Jedino sto je 610 sampion sa baterijom :D Ali dobro, ce se nauci na punjenje svako vece :D
Sto se baterije tog i5 tice, ne znam, ovaj poznanik kaze da njemu traje laganeze 2 dana... doduse on koristi telefon 2-3 sata dnevno max, i to ono da pogleda neki mail, napise 20-ak porukica i obavi 2-3 poziva... zali Boze resursa :D
Meni bi verovatno trajao opet ujutro do uvece, a prvih 10-ak dana, mozda ni toliko... bar dok ga ne izakam da mi dosadi :D
Kamiondzija, mislim da si u pravu, cena je zaista prenaduvana, ali verna armija fanova je spremna i bubreg da proda kako bi imali najnovije "chu/e/do" iz Apple-a.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

miodrage napisao:doduse on koristi telefon 2-3 sata dnevno max, i to ono da pogleda neki mail, napise 20-ak porukica i obavi 2-3 poziva...
Kao i ogroman procenat onih koji kupuje "cutting edge" telefone, na žalost! :cry: :cry: :cry:
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Odgovori