N6630/80/81 v SE k750i , W800i , W550i
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Sta reci posle svega nego:Svaka čast Miskoni.Odlican komentar u kome je sve receno i suvisno je bilo sta dodati.Za Shakala,ako pogledas tvoje komentare cini mi se da ne znas sta hoces.Prvo hvalis simbian a ne zelis k-750.Zatim kazes nebi bez simbiana,pa nam ispricacas o 6600 i kazes da te sad zanima k-750.Moras se sam odluciti sta zelis jer svi telefoni koje si naveo da zelis su dobri telefoni i niko ti ne moze nista vise reci koji telefon je najbolje kupiti.
Kupio sam 6630 , i ustedio neki kintu , hvala vam na pomoci svima , na kraju je bila odlika izmedju 6680 i 6630 ali je tu presudilo najvise zato sto me je jedna firma zezala pri kupovini , tj lepo sam im rekao da mi sacuvaju 6680 i ja dosa ali kao nesto niko nije done bla bla , i onda sam otisao u drugu radnju nije bilo 6680 , i uzeo sam 6630 za 220 eura. POZZZdrav svima i jose jednom hvala na pomoci.
p.s. Novi Pc Suit je extra kompaktibilan , stvarno me je odusevio ( vise od telefona ) . svaka cast noki , sa proslim sam poje qrac dok se sihronizuje i na kraju sam koristio card reader.
p.s. Novi Pc Suit je extra kompaktibilan , stvarno me je odusevio ( vise od telefona ) . svaka cast noki , sa proslim sam poje qrac dok se sihronizuje i na kraju sam koristio card reader.
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Pa verovatno da i jeste najbolja odluka kad je u pitanju cena kvalitet , stvarno je pitanje da li 6680 stvarno vredi 60 eura vise , a kad je u pitanju 6681 , on sigurno ne vredi 50 eura vise.
P.S Pozdrav i hvala svima , pisemo se za pola godine a ako budem imao nekakvih problema sa telefonom i pre .
P.S Pozdrav i hvala svima , pisemo se za pola godine a ako budem imao nekakvih problema sa telefonom i pre .

W550i je pravi izbor. Nije zato sto ga ja imam nego zato sto je odlicak kvalitet MP3 ima stereo zvucnike i super je fon. Nokia 6680 ima Simbian koji je veoma spor i ima losu bateriju (mali kapacitet). Kamera je ista kao kod W550i cak je mozda i bolja ova kod W550i!!! Tri puta razmisli jednom kupi!!!
Uskoro: P990i + 2 GB