Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Ma ok to ali sam na nekom klipu video da moze ovo da se uradi i na ovoj fabrickoj kamerici ali ne znam kako 

to je vrlo cudno za viber. kod mene na galaxy nexus nista ne trosi bateriju ako ga ne koristim, samo je aktivan u pozadini...
- excess
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 31. Dec 2009. 19:07
- :: Samsung Galaxy S III
- Kontakt:
maverick88, Naravno da moze..
Settings/Language and input/Voice cmd for apps ukljucis, i videces kad otvoris kameru da se pojavio mikrofon...a onda samo kazes Shoot!
Settings/Language and input/Voice cmd for apps ukljucis, i videces kad otvoris kameru da se pojavio mikrofon...a onda samo kazes Shoot!
Sent from Samsung Galaxy SIII GT-I9300 16GB Pebble Blue (Android 4.1.2 Jelly Bean)
- excess
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 31. Dec 2009. 19:07
- :: Samsung Galaxy S III
- Kontakt:
Viber sa poslednijim Update-om nema vise problem sa proximity senzorom (ne sija vise crveno), a samim tim ne crpi vise bateriju. Tako je bar kod mene od juce. Inace Viber je do sada bio jedna od najbagovitijih aplikacija, ali sa poslednja 2 update-a cini se da vise nema problem ni sa "pucanjem" (Viber has crashed).
Sent from Samsung Galaxy SIII GT-I9300 16GB Pebble Blue (Android 4.1.2 Jelly Bean)
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Interesuje me kako se ponaša vama S3 sa oficijelnim Jelly Beanom? Ima li ikakvih problema i tako to? Pošto je za par zemalja izašao ali kod mene ništa (tel sa drugog tržišta) i želio bih ubaciti verziju za Srbiju pa me interesuje da li će biti nekih problema? Radio sam takve stvari na Symbianu ali mi je na Androidu to nešto novo.
Ili mi možda preporučujete da instaliram verziju za Poljsku što je izašla? Takođe me interesuje da li nakon što ubacim srpski ili neki drugi Jelly Bean mogu prebaciti istim postupkom na Jelly Bean za tržište sa kojeg je telefon nakon što izađe u promet update?

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
janka_88, update preko VIP još uvek nije izašao, mada ne žurim nešto posebno. Ako ne bude može preko odina uvek. I mene zanima kako se ponaša oficijelni čist 

- janka_88
- Expert
Samo da javim da sam odradio update preko Odina na poljsku verziju JB i sve je proteklo u najboljem redu bez ikakvih znakova da će neki problem biti.
Razlika u brzini se itekako osjeti. Odradio root isto kao i sa ICS tako da ni tu nema nikakvih problema i preporučujem svakom ko je nestrpljiv da to odradi (na svoju odgovornost). 

- Baraba
janka_88, možeš li da mi kažeš da li na JB ima ovaj problem:
Baraba napisao: Pitanje, kako u porukama kad kucam i tapnem da odmah pređe na sledeće slovo bez čekanja (kada otkucam "j" i tapnem ekran da bih odmah mogao da kucam "k" da ne čekam kao što je to na S2)? Ovako treba dosta više vremena dok sačekam da prestane da blinka da bih mogao isto slovo da otkucam ako je na istom tasteru, tip tastature je 3x4 i na njoj volim da kucam (da mi se savetujete qwerty unapred da vam kažem).
- janka_88
- Expert
Baraba, sad sam upravo to testirao pošto inače koristim qwerty tastaturu pa mi to i ne treba. Vrijeme potrebno da se može ponovo isti broj odnosno slovo otkucati je oko 1 sekunda između 2 klika da bi mogao drugo slovo na istom broju ukucati. 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Baraba, ako isprobas Smart keyboard videces da mozes da podesis trajanje pauze izmedju 2 klika na isto slovo. I meni je to važno i to mi je super na ovoj tastaturi. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Гумене бомбоне су спремне, али је пауза сада код Самсунга. И због тога је Пољска једина која је до сада добила надоградњу на 4.1.1. Да ли су нашли некакав проблем или нешто сасвим друго, остатак корисника би требао да добије надоградњу до краја октобра. Наравно, зависи од територије.
- janka_88
- Expert
cgmiki, ja sam instalirao JB za Poljsku i apsolutno sve normalno radi tako da već uživam u čarima Project Buttera i ostalih stvari.
Samo mi nije jasno zašto je baš Poljska dobila update prva i za sad jedina... Naravno mislim samo za njih je dostupan cijeli FW za skinuti. Da nisu ubadali zemlju na globusu ili karti pa tako izbor pao na Poljsku?

Pozdrav svima,
koristim S 3 preko MTS mreze...imam problem sa aplikacijom facebook dok sve ostalo na netu radi...polovicno se otvori ili uopste nece da se otvori...
Kada se prikacim preko Wi Fi-a onda radi i facebook aplikacija u fulu...
Nije mi jasno jer na proslom telefonu je sve radilo...
koristim S 3 preko MTS mreze...imam problem sa aplikacijom facebook dok sve ostalo na netu radi...polovicno se otvori ili uopste nece da se otvori...
Kada se prikacim preko Wi Fi-a onda radi i facebook aplikacija u fulu...
Nije mi jasno jer na proslom telefonu je sve radilo...
- Baraba
Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Onda je problem net od mts jer preko wifi radi.
@janka_88
Требали смо и ми да будемо у тој групи земаља, али одмах након што је Пољска добила све је стопирано без неког јасног објашњења.
Требали смо и ми да будемо у тој групи земаља, али одмах након што је Пољска добила све је стопирано без неког јасног објашњења.
Radi mi net preko mts-a samo imam problema sa fb aplikacijom...preko opere bez problema udjem na fb...igra top eleven koja radi preko fb isto radi...
- Baraba
Ladno je preživeo pranje u veš mašini
http://www.youtube.com/watch?v=XnuzXvGj ... r_embedded
ps.
Samsung Galaxy S III official Jelly Bean ROM
http://www.youtube.com/watch?v=C2Qc1GmN ... r_embedded
pss.
Da li je neko probao za Srbiju ovaj OTA:

http://www.youtube.com/watch?v=XnuzXvGj ... r_embedded
ps.
Samsung Galaxy S III official Jelly Bean ROM
http://www.youtube.com/watch?v=C2Qc1GmN ... r_embedded
pss.
Da li je neko probao za Srbiju ovaj OTA:

Upravo skidam ovu Poljsku verziju. Nadam se da ce sve biti ok 

То је тест фајл. Може бити коначна верзија, а и не мора. И зато је речено да се инсталира на сопствени ризик.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
da li moze prilikom koriscenja glasovnog upravljanja muzickim plejerom da se namesti da se ne gasi ekran dok je plejer ukljucen.l,posto cim se ugasi ekran vise glasovno upravljanje ne radi?