Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
Anony, meni se ponekad desi kad kliknem da upalim Wi-Fi u onom padajucem meniju da se ikonica za Wi-Fi ukoci (izgleda kao da sam je kliknuo i tako stoji) i onda moram restartovati telefon. Je l' na to mislis?
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 30. Sep 2012. 17:06
- :: Samsung Galaxy S2
- :: HTC Wildfire
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
Tomas.hokenberi, siguran sam, telefon mi je radio savrseno sve dok nisam skinuo taj font (ne mogu se setiti koji je) i promenio na njega, tada se ukocio pa posle desetak sekundi i restartovao, a potom nije hteo da makne od naziva modela i onog "S" na displeju. Dok je stajao tako vibrirao je kratko na svakih 5-6 sekundi, pa sam malo sacekao misleci da ce uspeti da se pokrene, kada sam video da nece onda sam odradio volume up + home + power, vratio ga na fabricka podesavanja i to je to. Siguran sam da je font u pitanju jer se ukocio bas pri promeni fonta.
-
- Novajlija
Darkside, kod mene je to 6-ta opcija kad udjem u zvuke, odmah ispod zvona telefona i tona za podrazumevana obavestenja. Ne znam kako te opcije nema kod tebe.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Kod mene wifi odlicno funkcionise i nisam imao taj problemAnony napisao:Samo da pitam...jel ima neko problem sa wirelessom?
Note IV N9100 dual
Nije ni meni jasno kako..oticu danas u servis neki da pitam!Alexandrius napisao:Darkside, kod mene je to 6-ta opcija kad udjem u zvuke, odmah ispod zvona telefona i tona za podrazumevana obavestenja. Ne znam kako te opcije nema kod tebe.
-
- Novajlija
Anony, ja sam imao problem sa wirelessom ali ne taj, kod mene je telefon prijavljivao gresku sa autentikacijom kada hocu da se povezem na wi-fi pa sam cekirao opciju "acces point"u podesavanjima modema i vise nemam taj problem, a taj problem koji ti imas zaista nisam imao (i nadam se da ga necu ni imati).
Darkside, pa to ti jedino preostaje mada meni i dalje nije jasno kako nemas tu opciju ako imas istu verziju androida i isti model telefona kao i mi.
Darkside, pa to ti jedino preostaje mada meni i dalje nije jasno kako nemas tu opciju ako imas istu verziju androida i isti model telefona kao i mi.
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Darkside, baci nam SS od podesavanja zvuka da vidimo koje sve opcije imas. 

Re: Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
Odnio sam ga jutros u servis! Momak u servisu koristi isto S2 i uporedio je sa svojim! Kaze fali to jedno polje gdje treba da dodje ta opcija,tako da ubacice mi novi softver..Iwantchitzz napisao:Darkside, baci nam SS od podesavanja zvuka da vidimo koje sve opcije imas.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Vama kojima je rutovan telefon, da li možete da radite update preko kiesa i ota (iz telefna ažuriranje softvera) ?
Kako moze da se vidi da li je telefon rutovan ili nije?Ja sam ubacio oficijelni ICS ali Kies kaze da telefon ne podrzava update?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
iamivan, da da, na to mislim...mnogo me iritira taj bug. Ne desava se cesto, ali kad se desi poludim, pa sam hteo samo da proverim da li sam jedini.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Behemoth, instaliras aplikaciju Root Checker pokrenes je naravno i on ti kaze da li je rutovan telefon ili ne
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Nervira i mene, ali sta da radim.Anony napisao:iamivan, da da, na to mislim...mnogo me iritira taj bug. Ne desava se cesto, ali kad se desi poludim, pa sam hteo samo da proverim da li sam jedini.

Cekam JB, pa ce valjda tad da se izgubi taj bag.
Je l' imas ICS 4.0.3?
- kvaka33
- Expert
Behemoth, nije rutovan telefon definitivno,koju verziju imas androida?
Je li bio nekada rutovan,pa vracen na oficijalni rom?
Je li bio nekada rutovan,pa vracen na oficijalni rom?
ICS 4.0.3
Ja ga nisam nikad rutovao,ali sam ga dva puta brikovao pa su mi u servisu stavili 2.3.6 za Poljsku.Posle toga sam mu ja preko Odina flesnuo ovaj oficijelni
Ja ga nisam nikad rutovao,ali sam ga dva puta brikovao pa su mi u servisu stavili 2.3.6 za Poljsku.Posle toga sam mu ja preko Odina flesnuo ovaj oficijelni
- kvaka33
- Expert
nesto nisi dobro odradio ,ja sam se izivljavao sa mojim ali kad sam stavio oficijalni kies ga je odmah nasao i apdejtovao na 4.0.4
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1113928
pronadji ovde oficijakni rom za srbiju njega da instaliras preko odina,mislim da bi ti to resilo probleme
moguce je da nisi dobro odradio instalaciju,desava se ,ja sam x puta morao da se zezam sa nekom romovima za moj telefon ,nista cudno
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1113928
pronadji ovde oficijakni rom za srbiju njega da instaliras preko odina,mislim da bi ti to resilo probleme
moguce je da nisi dobro odradio instalaciju,desava se ,ja sam x puta morao da se zezam sa nekom romovima za moj telefon ,nista cudno
Poslednja izmena od kvaka33 u Pon, 08. Okt 2012. 15:42, izmenjeno 1 put ukupno.
- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Re: Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
Da da 4.0.3, valjda ce stvarno da poprave. Ostaje nam da sacekamo...