Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Mene interesuje kakva je procedura npr. za downgrade sa JB na ICS? Da li moram nešto posebno odraditi ili mogu odraditi flash preko Odina kao što sam odradio sa ICS na JB? Jedino što sam čuo da se mora odraditi wipe data prije vraćanja na stariju verziju. 

janka_88, bas kao sto si rekao, e sada ne znam ovo za wipe da li mora al petnista te nece kostati i da probas.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
@janka, vracas se na ics?
@lesa, ali si ima problem sa iGO, radi li sad zvuk?
@lesa, ali si ima problem sa iGO, radi li sad zvuk?
- janka_88
- Expert
Baraba, ma onako me interesovalo čisto ako budem imao neke potrebe iako nemam.
Sa svime sam zadovoljan, od brzine do autonomije baterije. Na početku je malo previše žderalo baterije ali se sad stabilizovalo i za nijansu je bolja autonomija nego na ICS.
Jedino što ću odraditi flash na verziju JB za tržište sa kojeg je telefon da ga vratim na "normalno" jer sad nemam mogućnosti updatea ni preko Kies ni preko telefona jer prijavljuje da je moj softver modifikovan. 

- Baraba
To je zbog root-a, nema veze sa trzistem. Koji god da ubacis i posle rutovanja neces moci preko kies ili ota da radis, ide ta poruka. Onda update radis preko odina 

- janka_88
- Expert
Baraba, čudno jer dok sam imao ICS koji sam takođe root-ovao mogao sam bez problema provjeravati na telefonu ima li nova verzija softvera i preko Kiesa mi je normalno prijavljivao da je to trenutna zadnja dostupna verzija i da nema nove dok sad prijavljuje da nije moguć update preko Kies ili preko telefona.
- Baraba
Koliko znam kada se rutuje telefon neće da radi update preko kiesa i ota. Ne samo S3 nego već i S1 i S2...
Neka napiše još neko kako je kod njega.
Baraba, iskreno nisam ni skinuo novu aplikaciju posto radim neku prezentaciju za fakultet koja mi je u sklopu diplomskog rada, pa nisam imao vremena al a par dana kada diplomiram pogledacu malo bolje.
- Baraba
Javi kad diplomiraš da častiš 

Baraba, hahahaha pa to onda izgleda sutra 

- Baraba
Javi u koliko sati da držimo fige 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Baraba
Samsung Galaxy SIII je osvojio T3 nagradu za najbolji telefon godine!
http://www.t3.com/news/t3-gadget-awa...ne-of-the-year

http://www.t3.com/news/t3-gadget-awa...ne-of-the-year

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Re: Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Telefon radi update normalno preko Kiesa i kada je telefon root-ovan, jedino sto ce se nakon upgradea ponovo morati rootovati. Update nije moguc ako je custom rom u pitanju, a stock moze i ako je rootovan.Baraba napisao:Koliko znam kada se rutuje telefon neće da radi update preko kiesa i ota. Ne samo S3 nego već i S1 i S2...
Da bi se izvrsio downgrade sa JB na ICS, pored wipe data, potrebno ga je i resetovati sa programom Triangle away.
- janka_88
- Expert
nsvladimir, nije ga uopšte potrebno resetovati sa Triangle away, samo je potrebno uraditi wipe data i sve normalno funkcioniše.
Ja mislim da update nije moguć ako je bilo koji drugi firmware ubačen osim fabričkog koji ide uz telefon. Čist primjer je to da sam ubacio oficijelni stock firmware za Poljsko tržište i nisam mogao radiit update preko Kiesa ni preko telefona. 

Da ne citam gomilu predhodnih stranica...
Kako se pokazo ekran po pitanju izdrzljivosti? Posto sam cuo da se desavalo da vrlo lako puca ili se cak lomi u torbi iz "cista mira"...

- excess
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 31. Dec 2009. 19:07
- :: Samsung Galaxy S III
- Kontakt:
Eddie.kg, ja sam jednom dunuo da oduvam prasinu i ekran je pukao...
Da postoji izbor za "najsmesniji" post na ovoj temi, ti bi dobio zlatnu medalju!
Da postoji izbor za "najsmesniji" post na ovoj temi, ti bi dobio zlatnu medalju!

Sent from Samsung Galaxy SIII GT-I9300 16GB Pebble Blue (Android 4.1.2 Jelly Bean)

No to je nebitno i dalje me zanima ekran posto mi je telefon u dzebu dok sam na poslu pa se desi da povremeno pretrpi lakese udarce naslanjaje ili ispadanje....

- janka_88
- Expert
Eddie.kg, s obzirom da ima Gorilla Glass 2 čovjek bi pomislio da je izuzetno otporan na grebanje i tako to. Što se tiče udaraca i ispadanja sve zavisi kako ispadne i u koji dio telefona udari, pod kojim uglom i tako te stvari... Može jedan bezazleni pad da ekran prsne a može da padne sa 3 metra i da mu ništa ne bude... Inače ja pazim da nebi dolazio u te situacije tipa naslanjanje ili pritiskanje i takođe preporučujem povećan oprez. Ekran ne puca sam od sebe, to su nebuloze i čisto sumnjam da od nekih prijavljenih slučaja da se to zaista i desilo. Zbog same veličine više je i izložen mogućnosti da doživi oštećenje a i samim tim što je "izbačen" i dosta blizu touch-a. Npr. na N8 nisam imao nikad problema i djelovao je mnogo čvršće ekran nego na S3. Uglavnom moraćeš pripaziti dobro ako imaš česte situacije naslanjanja ili ispadanja da nebi do istih siutacija dolazilo... Jer je to ipak skup telefon da bi se tako rizikovalo, bar je to moje mišljenje... 

- Baraba
Tel. nosim u torbici bez zaštitne folije i nema nikakvih ogrebotina, sa torbicom naravno ne igram fudbal tj. ne šutiram je niti je bacam sa 7 sprata da zove lift. Sad, koji telefon može da pretrpi "lakše" udarce i šta je za nekog "lakši udarac" je pitanje u koje neću ulaziti.
Pitanje za vlasnike, da li svaki put morate da se ulogujete na samsung nalog kada pokrenete Samsung Apps? Pitam jer mi je ovo nebulozno zbog samsung dive, ako svaki put treba da se ulogujem da bi mogao da pronađem fon onda ništa ne znači (kako da se ulogujem ako telefon nije kod mene?). Da li je ovo do JB jer na ICS nisam svaki put morao da se logujem ponovo
Pitanje za vlasnike, da li svaki put morate da se ulogujete na samsung nalog kada pokrenete Samsung Apps? Pitam jer mi je ovo nebulozno zbog samsung dive, ako svaki put treba da se ulogujem da bi mogao da pronađem fon onda ništa ne znači (kako da se ulogujem ako telefon nije kod mene?). Da li je ovo do JB jer na ICS nisam svaki put morao da se logujem ponovo

Poslednja izmena od Baraba u Pet, 12. Okt 2012. 11:10, izmenjeno 1 put ukupno.