Kod note-a mi se svidja 2gb rama, masivna baterija i svetliji ekran (koliko sam video po ovim poredjenjima sa yt-a), ali mi je minus sto je prevelik, pa mi dodje nesto izmedju telefona i tableta
Samsung Galaxy S3 vs Note 2
-
Dulee
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 15. Sep 2012. 08:48
- :: Samsung Galaxy Note
- :: II Titanium Gray
Samsung Galaxy S3 vs Note 2
Planiram da uzmem jedan od ova 2 modela s tim sto cu sacekati da Note 2 stigne kod nasih operatera
da li mogu da se nadam za cenu note 2 da nece biti nesto previse iznad cene s3
?
Kod note-a mi se svidja 2gb rama, masivna baterija i svetliji ekran (koliko sam video po ovim poredjenjima sa yt-a), ali mi je minus sto je prevelik, pa mi dodje nesto izmedju telefona i tableta
koja su vasa misljenja?
- m@c|-|oR
- Expert

- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Samsung Galaxy S3 vs Note 2
Dulee, Moje mišljenje je da je ovu temu trebalo da otvoriš u sekciji "Poređenje modela".

Pa da tamo dobiješ očekivani odgovor.
Pa da tamo dobiješ očekivani odgovor.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
I ne može niko da ih uporedi dok note 2 ne stigne i iz prve ruke nešto kaže o njemu, opet i to ne mora ništa da znači jer nekom on može da bude prevelik i to mu dođe kao mana a tebi da savršeno leži u šaci i bude ko saliven. Kao telefon po specifikacijama je ubica i tu nema šta, biće sigurno skuplji od S3.
- iamivan
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Одг: Samsung Galaxy S3 vs Note 2
Potpuno se slazem sa Barabom. Nekome je ta velicina ekrana super i odgovara mu, dok je za nekoga to mana telefona. Sve je stvar ukusa i afiniteta.
Zanima me samo koliko bi Note 2 mogao da kosta kod nas u slobodnoj prodaji, zna li neko otprilike?
Zanima me samo koliko bi Note 2 mogao da kosta kod nas u slobodnoj prodaji, zna li neko otprilike?
ocekivana cena u EU je trenutno 580EUR... znaci kod nas dodaj jos 20ak posto i to je to 
675e ce kostati u Telekoplusu,od sledece nedelje krece prodaja
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
Dulee
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 15. Sep 2012. 08:48
- :: Samsung Galaxy Note
- :: II Titanium Gray
Onda cekam desetak dana da vidim da li cu moci da dobijem utiske iz prve ruke
a jos bolje bi bilo ako neko ima prilike od forumasa da se poigra sa oba modela i da ih uporedi 
Ja Telekoplus ne racunam u ozbiljne prodavnice mobilnih telefona.