Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Re: Nokia 5800 XpressMusic
cvoruga, mislim da sam prije vidjao tako nesto na tim telefonima, ali ne znam da li si probao neku drugu verziju da instaliras ?! Cini mi se da sam vidjao da telefon zablesavi prilikom zoom-a, ali eto vidis i sad prilikom prebacivanja mode-a iz landscape-a u portrait! Neka druga verzija ili probaj reinstal ?! 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
zavodnick, probao reinstal i nikakve razlike nema
.
Moje mišljenje je da fon jednostavno nema dovoljno snage (CPU i RAM) da nacrta sve to momentalno i pogubi se
.
Koju drugu verziju, daj mi neki link
.
A i uskoro ću na Androd pa ako te mrzi ne moraš da se cimaš
.
A Nokia 5800 XpressMusic ide u orginalnu kutiju, pa u fioku, da na miru provodi svoje penzionerske dane, zaslužila je

Moje mišljenje je da fon jednostavno nema dovoljno snage (CPU i RAM) da nacrta sve to momentalno i pogubi se

Koju drugu verziju, daj mi neki link

A i uskoro ću na Androd pa ako te mrzi ne moraš da se cimaš

A Nokia 5800 XpressMusic ide u orginalnu kutiju, pa u fioku, da na miru provodi svoje penzionerske dane, zaslužila je
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
cvoruga, ti koristis verziju .50 a postoji i verzija 60, samo mi se cini da je i ona malo bug-ovala, ali realno ja sam koristio .50 verziju i na N95 8Gb savrseno radi! E ako na toj N95 radi odlicno i nema stekanja, onda ne vidim razlog zasto ne bi radila na tvom telefonu... 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 24. Jun 2010. 13:33
Rješio jezik preko Nemesiss Service Suita. 
Ubacio jezički kod za Balkan, reinstalirao update i imam našu tastaturu.
Imam i ja problema sa Garminom, ali samo kada odem na Browse map, dešava se da samo zamrzne se. Tada moram da ga isključujem preko task managera.

Ubacio jezički kod za Balkan, reinstalirao update i imam našu tastaturu.
Imam i ja problema sa Garminom, ali samo kada odem na Browse map, dešava se da samo zamrzne se. Tada moram da ga isključujem preko task managera.
-
- Povremeni posetilac
Opet ja.
Od juče poslijepodne neće da otvori X-Plore, a prije toga radio normalno.
Zacrni se displej kao kod pokretanja, ali poslije seknud izbaci me u meni.

Od juče poslijepodne neće da otvori X-Plore, a prije toga radio normalno.
Zacrni se displej kao kod pokretanja, ali poslije seknud izbaci me u meni.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Prvo probaj restartom ako opet nece onda obrisi pa ponovo instaliraj x-plore.
Iosis,da li slucajno ili namerno koristis krekovanu verziju te aplikacije?
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
-
- Povremeni posetilac
Restartovao, reinstalirao opet isto.
Vjerovatno slučajno, jer kada sam skidao nisam ni našao nigdje da se kupuje.
To isto mi se desilo sa dropianom.
Vjerovatno slučajno, jer kada sam skidao nisam ni našao nigdje da se kupuje.

To isto mi se desilo sa dropianom.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nokia 5800 XpressMusic
Mozda bi pomogao hard reset ako te ne mrzi da ga uradis. Ma sigurno bi pomogao! Samo bi poske morao da instaliras sve aplikacije iz pocetka
Note IV N9100 dual
Da vas pitam
, pre neki dan i danas mi se desilo sledeće :
blejao sam napolju, hladno vreme, fontele u džepu, zvoni mi mob, ja ga vadim iz džepa boje na ekranu razmazane
.
Mobilni hladan, ja restart, ništa ne pomaže, čuje se standardni Nokijin zvuk pri paljenju ali boje razamzane i dalje.
Dođem kući, posle 15 minuta, mobilni bio na sobnoj temperaturi, ekran se vratio u normalu
.
Ponovo ista priča danas, posle 45 minuta provedenih napolju, ekran umreo, kad sam se vratio u kanc na toplo, oživeo.
Nikad pre mi se to nije dešavalo, šta da radim, osim što moram nabaviti kapu, šal i rukavice i za mobilni
?

blejao sam napolju, hladno vreme, fontele u džepu, zvoni mi mob, ja ga vadim iz džepa boje na ekranu razmazane

Mobilni hladan, ja restart, ništa ne pomaže, čuje se standardni Nokijin zvuk pri paljenju ali boje razamzane i dalje.
Dođem kući, posle 15 minuta, mobilni bio na sobnoj temperaturi, ekran se vratio u normalu

Ponovo ista priča danas, posle 45 minuta provedenih napolju, ekran umreo, kad sam se vratio u kanc na toplo, oživeo.
Nikad pre mi se to nije dešavalo, šta da radim, osim što moram nabaviti kapu, šal i rukavice i za mobilni

mare-ss,
.
toda81, treba mi ceo telefon nov
.
U toplom radi normalno, evo ga sad fercera extra, nije mi jasno

toda81, treba mi ceo telefon nov

U toplom radi normalno, evo ga sad fercera extra, nije mi jasno

Moj jubilarni 500-ti post da napišem ovde
.
Telefon radi kao Doxa, jedino što sam mu izgrebao ekran i što kad se smrzne razmrlja boje na ekranu
.
Baterija mi je oslabila, moram da je punim svaki dan
.
Npr, juče, 47 minuta razgovor, 3 sms, 2h Sport Tracker + FM, 10-ak puta proverio mejl i crče baterija oko 19h.
Sve u svemu, za 5 godina nemilosrdnog i nepažljivog korišćenja ja prezadovoljan
.
Idemo dalje .....

Telefon radi kao Doxa, jedino što sam mu izgrebao ekran i što kad se smrzne razmrlja boje na ekranu

Baterija mi je oslabila, moram da je punim svaki dan

Npr, juče, 47 minuta razgovor, 3 sms, 2h Sport Tracker + FM, 10-ak puta proverio mejl i crče baterija oko 19h.
Sve u svemu, za 5 godina nemilosrdnog i nepažljivog korišćenja ja prezadovoljan

Idemo dalje .....
Cao svima.. treba mi pomoc ukoliko zna neko.. ne znam da li se nekom desavalo,desava mi se da kada upalim telefon sam prebaci na offline i kada hocu da stavim recimo Opsti profil telefona pise mi da ubacim sim karticu.. ili bilo koji drugi profil sem offline isto mi pise da ubacim karticu.Ne znam sta se desava,kartica ta radi u drugom telefonu kad aje ubacim i ubacivala sam drugu karticu u Nokiu radi normalno pita pre nego sto se upali da li zelim da nastavim u offline rezimu ili ne.. normalno stavim ne.. i onda funkcionise normalno.. Ne znam sta sam uradila sa karticom pa mi nece prebaciti na neki ddrugi profil sem offline
ako neko zna dobro bih mi dosla pomoc .. Hvala

Cekaj,cekaj malo,morao sam dva-tri puta da procitam tvoj post da bih razumeo problem..
I pazi kako sam ja skapirao,tebi tvoja kartica u tom telefonu nece da radi,tj nece da predje u normalan profil(opsti,bez zvuka..) vec je samo u offline rezimu.E sada kada ti tu tvoju karticu prebacis u drugi mob,ona sasvim normalno radi,al tako?
I kada ubacis neku drugu karticu u ovaj telefon(koji se baguje sa tvojom karticom) on sasvim normalno radi..Uhhh ako je sve ovako,imamo gadan problem,nije mi jasno zasto bas nece za taj tvoj telefon da radi,ali samo na taj.Da nisi mozda nesto cackala oko sim kartice u podesavanjima,naravno u telefonu(ono bezbednost,pa sim kartica..)..

I kada ubacis neku drugu karticu u ovaj telefon(koji se baguje sa tvojom karticom) on sasvim normalno radi..Uhhh ako je sve ovako,imamo gadan problem,nije mi jasno zasto bas nece za taj tvoj telefon da radi,ali samo na taj.Da nisi mozda nesto cackala oko sim kartice u podesavanjima,naravno u telefonu(ono bezbednost,pa sim kartica..)..
da skapirao si kako treba.. upravo to mi se desava.. najgore je sto nisam
(( i resetovala sam tel.. i uradila hard reset tel.. i nece opet mi se to pojavljuje
zvala sam i servis korisnicki misleci da sam karticu nesto zeznula ali nije do telefona je .. kad ubacim samo tu karticu
odlepicu 
EDIT:
a pazi saada sta mi se desilo prebacilo mi je na opsti profil.. i ne podize mi mrezu.. kao da
nema mreze.. i sada ako ga ugasim i upalim
bice offline

EDIT:
a pazi saada sta mi se desilo prebacilo mi je na opsti profil.. i ne podize mi mrezu.. kao da
nema mreze.. i sada ako ga ugasim i upalim
bice offline

Menu - Settings - Phone - Phone mgmt - Security - Phone and SIM card - Lock if SIM changed - stavi NO.
Jesi ti sigurna da je tebi telefon hardverski u redu?dijanakg napisao:a pazi saada sta mi se desilo prebacilo mi je na opsti profil.. i ne podize mi mrezu.. kao da nema mreze.. i sada ako ga ugasim i upalim bice offline
nisam tu nisa dirala.. ali evo ovako mi pise.. PIN CODE REQUEST-OFF...PIN CODE ****,PIN CODE 2 ****,pHONE AUTOLOCK PERIOD NONE,LOCK CODE ****,LOCK IF SIM CARD CANGED NO,REMOTE PHONE LOCKING DISABLED,CLOSED USER GROUP DEAFULT,CONFIRM SIM SERVICE NO.... jel tako sve treba da pise? tako je kod mene 
EDIT:
pa nemam pojma ne razumem se nista u to dal
je okej... mislim kontam da ako mi ne
pomognete da cu morati u servis da ga nosim..
nego me izludjuje to sto mi kartica ne radi.. i
danas kada se vratio kao sve je ok.. pokusala
sam da skinem whats up .. i kad ga je skinuo
pisalo je da ubacim sim karticu i telefon se
restartovao :S

EDIT:
pa nemam pojma ne razumem se nista u to dal
je okej... mislim kontam da ako mi ne
pomognete da cu morati u servis da ga nosim..
nego me izludjuje to sto mi kartica ne radi.. i
danas kada se vratio kao sve je ok.. pokusala
sam da skinem whats up .. i kad ga je skinuo
pisalo je da ubacim sim karticu i telefon se
restartovao :S
dijanakg, tako treba.
Jesi sigurna da si dobro odradila hard reset?
Jesi sigurna da si dobro odradila hard reset?
pa jesam... sve mi se pobrisalo iz telefona naravno cak i kontakti sve..