SE Xperia Arc S vs Zte Grand X
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
SE Xperia Arc S vs Zte Grand X
Posle duzeg razmisljanja i gledanja oglasa ova dva modela su mi usla u uzi izbor. Zte je u oglasima oko 160e a Arc S je nesto skuplji. (oko 200) Meni se vise svidja Zte zbog dual core procesora ali eto da cujem vase misljenje. Xperia U je ispala iz izbora u zadnjem trenutku zbog toga sto nema slot za mem. karticu.
Poslednja izmena od ~Arkan~ u Ned, 14. Okt 2012. 19:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Re: SE Xperia Arc S vs Zte Grand X
Ja bih ipak isao na SE,iz tog razloga sto je proveren telefon,ZTE mi nekako ne uliva poverenje.Na papiru lepo zvuci specifikacija,ali ja se ne bih dvoumio ni sekunda.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: SE Xperia Arc S vs Zte Grand X
I ja sam nekako vise za ovu proverenu varijantu sa SE
Note IV N9100 dual
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Hvala na misljenjima.
Mislim da cu ipak uzeti Zte zbog dual core procesora, a kamera koja je bolja na Arc S-u mi i nije toliko bitna kao ni podrska zajednice
Mislim da cu ipak uzeti Zte zbog dual core procesora, a kamera koja je bolja na Arc S-u mi i nije toliko bitna kao ni podrska zajednice

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Ma bezi od Zte telefona sto dalje nema veze sto je on dual core,siguran sam 100% da on iako ima procesor sa 2 jezgra nije nista brzi od SE arc S koji ima single core na 1400mhz.. 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Mislim da je ovo vec malo podcenjivanje... U ZTE GX-u je Tegra 2 koja bi trebala da je jaca od Qualcommovog MSM8255T, koji je u Arc S-u. Druga stvar, GPU je jaci kod ZTEa. Telefon sam imao prilike procackati i mogu reci da mi deluje solidno.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Osim toga Tegra 2 mi je bolje resenje i u igricama,posto ja volim da igram novije igre (Pes2012,GTA...) A i Zte je jeftiniji. 

- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Cena i specifikacije su na strani ZTE-a. Ja sam koristio skate-a oko pola godine i mogu reći da je dobar telefon... Čak se pokazao i mnogo bolje od nekih drugih koji imaju iste specifikacije!!! Npr mogu ga direktno uporediti sa galaxy ace (potpuno ista specifikacija) koji sam takođe koristio i bolji utisak u samom radu mi je ostavio skate.
Dakle ne slušaj te predrasude za zte i slobodno kupuj. Imaš moju podršku.
Evo šta ameri misle o firmama ZTE i Huawei:
Dakle ne slušaj te predrasude za zte i slobodno kupuj. Imaš moju podršku.
Evo šta ameri misle o firmama ZTE i Huawei:
Verovatno ugrožavaju prodaju apple proizvoda pa malo da ih sabotiraju.....Stalna komisija za sigurnost američkog Kongresa danas je izdala priopćenje po kojemu je povezanost tvrtki Huawei i ZTE „sa stranim vladama“ toliko velika, da njihovo poslovanje u SAD-u predstavlja sigurnosni rizik za njihove nacionalne interese. Iako su obje tvrtke i ranije bile na listi „sumnjivaca“ koji održavaju bliske odnose s kineskom vladom i kineskom vojskom, ovo je prvi puta da je američki Kongres i službeno potvrdio da ih smatra sigurnosnim rizikom.

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Do petka cu da odlucim da li da uzmem Zte ili da sacekam da mi istekne ugovor. Ipak ce tada (za 9 meseci) izaci jos dosta zanimljivih modela 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ma grabi ZTE i ne razmisljaj vise! 

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ја имам ЗТЕ који је на папиру био бољи од ЛГ ГТ540, укратко мој утисак се свео на "и на тараби пише...", неколико кинеза ми је прошло кроз руке и ниједан није ваљао 

- bachika
- Mobil stručnjak
LittlePrince, mogu li znati šta ne valja? Baš konkretno nešto, tipa procesor štuca...
Kažem ja sam imao samsunga i zte sa istom specifikacijom i sve je bilo na strani skate-a
Nisam oduševljen završnom obradom kineza... Ali (uvek postoji ali) ako je samo to kompromis, onda je to nije ni vredno pomena i slobodno se može ići na kineza.
Kažem ja sam imao samsunga i zte sa istom specifikacijom i sve je bilo na strani skate-a
Nisam oduševljen završnom obradom kineza... Ali (uvek postoji ali) ako je samo to kompromis, onda je to nije ni vredno pomena i slobodno se može ići na kineza.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Перформансе које нису ни близу ЛГ-ју + квалитет израде и квалитет екрана. Андроид једноставно не ради како би требало. Помислиш да си добио боље али... у сваком случају ја више нећу купити кинеза никада.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
@LittlePrince i ja se slazem sa tobom..Moj drug ima Zte skate i ni malo mi se ne svidja Zte,baguje i koliko sam primetio malo mu je slabiji odaziv ekrana.
Ne mozes ocekivati isti stepen optimizacije na njemu kao na nekom boljem androidu.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- bachika
- Mobil stručnjak
Ja sam samo promenio launčer, stavio Tsf i lik se odmah zalepi za telefon pa sam morao da prodam
Posle malo vremena istrgujem nešto i opet sebi uzmem Zte i opet isto... Dakle sitnice nekad znače mnogo....Bandicoot, garantujem da ga je tvoj prijatelj koristio samo za pozive u fabričkom stanju...

Posle malo vremena istrgujem nešto i opet sebi uzmem Zte i opet isto... Dakle sitnice nekad znače mnogo....Bandicoot, garantujem da ga je tvoj prijatelj koristio samo za pozive u fabričkom stanju...