Meni u poslovnici rekli da može da se stanje dobije na 060 1234 od operatera, i to besplatno, dok traje ova zavrzlama. Ako se seti koliko se dugo čekalo u mts-u da se neko javi, mogu da mislim kako je ovde.
Meni se na vip-u takodje ne svidja to sto je na svakom broju akivirana sekretarica i kada zovem neog ko je na vip-u,a nije zvao njihov korisnicki servis da mu deaktiviraju sekretaricu, posle cini mi posle petog zvonjenja javi sekretarica i skida naravno kredit. Takodje je bez veze i kada se prenese br u drugu mrezu jer se takodje prilikom poziva prvo cuje glas da je korisnik preneo br u drugu mrezu i to verovatno skida kredit
toda81 napisao:Takodje je bez veze i kada se prenese br u drugu mrezu jer se takodje prilikom poziva prvo cuje glas da je korisnik preneo br u drugu mrezu i to verovatno skida kredit
ova opcija je kod svih operatora od 1.oktobra ukinuta, i onaj ko zeli da je cuje kada zove nekoga, treba sam da je aktivira. a i kada je postojala - nije skidala kredit...
1260 napisao: Postovani korisnice, zbog unapredjenja sistema trenutno niste u mogucnosti da proverite potrosnju. Informacija o vasoj potrosnji ce biti dostupna od 15.10.2012 . Hvala na razumevanju.
toda81 napisao:Takodje je bez veze i kada se prenese br u drugu mrezu jer se takodje prilikom poziva prvo cuje glas da je korisnik preneo br u drugu mrezu i to verovatno skida kredit
Pa bas je poenta da ti se kredit ne skida. Zato su i uveli to upozorenje.
ja svakodnevno proveravam stanje preko korisnickog centra ne zelim ni pod tackom razno da prekoracim minute, a nemam nesto ni vremena ni zivaca da bih se nervirala i raspravljala sa njima, zasto, kako, ko zna sta im se desava sa sistemom...
Ja sam na telenoru dva puta "nabio" racun od 6000din zbog netajer nisam mogao da proverim stanje,ali to jebilo davno. Sada vise nemam tih problema
Mnogo znaci kad mozemo u svakom trebutku da proerimo stanje na racunu
mp3mp3, naplaćuje se razgovor sa operaterom, a provera stanja preko govornog automata se ne naplaćuje.
Štaviše, pre uspostavljanja veze sa operaterom ona teta kaže kako se razgovor naplaćuje, kako bi na vreme mogao da se spaseš toga ako si greškom odabrao opciju.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
mp3mp3 napisao:Lela, zar te ne kosta svami taj poziv 10din i to svakodnevno... pa i tom slucaju ce se desiti prekoracenje.
ne - jer je zbog njihove greske onemogucena provera stanja normalnim putem (sms, online racun) i ovo je jedini nacin da proverim koliko sam potrosila, kad zavrsim razgovor sa operaterom, obavezno mi kaze da mi nece biti naplaceno tih 10 dinara...
ne proveravam ja stanje preko govornog automata, nego preko operatera i to tetu lepu nateram da ''rucno'' sabere sve po redu - sms, mb i min !
Dragi korisnici, usled unapređenja sistema trenutno postoje određene poteškoće sa proverom stanja na postpaid tarifama. Očekujemo da će usluga biti dostupna u narednih nekoliko dana. U međuvremenu, informativno stanje na računu možete proveriti BESPLATNIM pozivom Korisničkog servisa na 060/1234. Zahvaljujemo se na razumevanju i strpljenju. Vaš Vip
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.