Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
A zasto si odbojan prema widgetu?To mi nije jasno sad.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 26. Dec 2011. 02:19
Nisam odbojan samo bi da ga izbegnem ako moze, generalno gledano retko koristim, widget nemoze da se ubaci u folder na homescreen pa zauzima dodano mesta, plus ako se dobro secam stalno ga vidim u procesima tako da kontam da makar delimicno stalno radi zbog widget.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Varas se...meni tiny radi kao shortcut perfektno znaci nemoguce je da ima aplikacija koja kad ae klikne na ikonu da svjetli bez da se pokrene softver...galaxy ace rastereti sa nekim custom romom. Inace vev je zastario za nove aplikacijw jer mu je memorija mala...mislim da je cm napravio rom za tvoj telefon tako da preporuka
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Tasker, automatizacija do bola 
Svaka preporuka za aplikaciju.

Svaka preporuka za aplikaciju.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
telep, to je super, da je sreca da postoji takva apliakcija i na s2 da se ne mucim vise sa ovim screencast-om
Note IV N9100 dual
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 26. Dec 2011. 02:19
hirurg, znam da je zastareo al jos nebih custom rom da ubacujem,jos nisam ni rutovao,odgadjam sve to,neznam ni ja zasto. Nikako da se nateram. Vise gledam da teram sto laganije stvari. Hvala u svakom slucaju.
- toda81
- Prijatelj foruma
Sinister_gregor, ima programa koji su veoma korisnni, a za njihovo koriscenje je neophodan root-ovan telefon
Note IV N9100 dual
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Sinister_gregor, to je telefon koji se mora rutovati ili nabaciti cm da bi bio iskoristiv maksimalno...onda particija na sd karticu pa zatim link2sd da to odradjuje covecanski...inace nema vajde jos malo
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Ljudi,onaj - Viber,jel to zaista omogucava besplatne pozive,ako sam na wifi-ju ili nesto otkida?
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Da,ja ga svakodnevno koristim.mozes da saljes sms,slike,razgovaras
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pa ista fora kao Skype samo sto je mnogo pojednostavljeno i integrisano u pozive poruke.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
pelleruma, da, ali samo Viber na Viber. Imao sam par izgubljenih koji su mislili da mogu besplatno da zivkaju na telefon preko Vibera. Naravno, moguce je, ali onda radi samo kao normalna aplikacija za pozive preko mobilnog provajdera. 

- toda81
- Prijatelj foruma
To je zanimljivo sta su pokusali, a jos zanimljivije cemu su se nadali
Lepo pise Call Viber Free call i Call mobile

Note IV N9100 dual
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Ha-ha,ima raznih ideja!Hvala.Mislio sam da nije neka fora,a da skine neki zesci kredit.Onda cu se prikljuciti timu.pozZ
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
SUper je fora sto kad instaliras Viber automatski ti prikaze prijatelje iz tvog imenika koji ga takodje imaju.Ne moras da se cimas u fazonu e kako ti glasi skype i slicno.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Meni su Viber i Whatsapp aplikacije koje su "must have" u telefonu. Doduše mogao bi i Viber sve odrađivati ali mi je Whatsapp ugodniji za rad a ima i više opcija. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Da, odlicno je sti viber odmah prikaze one iz imenika koji imaju viber
Note IV N9100 dual
Da, za skype ipak ne bi moglo, jer ne koristi tvoj broj telefona nego username, kako bi se inače koristio na kompjuteru.Behemoth napisao:SUper je fora sto kad instaliras Viber automatski ti prikaze prijatelje iz tvog imenika koji ga takodje imaju.Ne moras da se cimas u fazonu e kako ti glasi skype i slicno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- toda81
- Prijatelj foruma
Ja npr uzivam da koristim skype video poziv na s2 jer ima odlicnu kameru i sve funkcionise savrseno. Lepse mi je kad se zavalim u fotelju ili krevet nego da cucim ispred komp-a ili laptop-a
Note IV N9100 dual
Mene je odusevilo to kod vibera, sto sam prikaze ljude iz imenika koji ga imaju instaliranog, fantasticna opcija. Ja sam skroz svez u android vodama, ne znam odakle pored marketa skidate aplikacije, kome nije tesko neka me uputi na pp o sajtovima, blogovima, forumima
odakle se skidaju narodne verzije popularnog softvera
bio bih zahvalan na pomoci

12 godina na forumu!