1.Da li mogu sa rootovanim telefonom opet skidati oficijelni update preko kies-a?
2. bachika da li je ovo objasnjenje za bilo koju verziju instaliranog sistema(imam oficijelni 2.3.3 skinut preko kiesa)
"Root se izvodi tako što telefon uključite kombinacijom tastera HOME i POWER (pritisnute tastere držite dok se ne pojavi ekran sa plavim slovima) i na taj način ulazite u recovery. Kretanje u recovery-ju se vrši tasterima volume + i -, a potvrda akcije home tasterom. Izaberite opciju apply update from sd card (ili nešto slično, momentalno nemam originalni recovery ispred sebe) i izaberete fajl upd_1.zip, telefon kad odradi svoje postaje root-ovan i u meniju imate jednu aplikaciju više (superuser). Dakle sada imate pristup sistemskim fajlovima u telefonu."
3.video sam da spominjes fleshovanje turbo buster 8.5,pre nekoliko stranica,nisam skontao sta je to a i gugl nije bas pomogao tako da-sta je to?

4.Da li moram da bih prebacivao neke sistemske app na sd da imam custom rom ili je dovoljno da je root-ovan?