Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Boban N.P.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Nov 2010. 18:52

Re: Samsung Galaxy S3 I9300

Post od Boban N.P. »

tako mi je receno ... cena sa zamenom ... za jedan dan gotov

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Neko je napisao da je mana kod telefona sto nema 2gb ram-a. Mislim da je ovom verzijom i to ispravljeno.. :wink:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3534 ... S-III-16GB
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

То је GALAXY S III LTE. 4G модел. Сада у септембру је изашао.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Evo vijest koja će sigurno obradovati korisnike ovog telefona, naime opcija multi-view koju ima Note 2 će doći uskoro kroz update 4.1.2 i na ovaj telefon
Izvor: http://www.sammobile.com/2012/10/25/mul ... coming-up/

livetores
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 22:15
:: Samsung galaxy s3

Post od livetores »

masinackg napisao:Posto mi je puklo staklo na telefonu,zanima me kolko moze biti popravka ako je neko vec imao problem sa tim ? I zanima me da li staklo ima veze sa tac skrinom ili mogu zameniti samo staklo ?
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=579659 to ti je 50eura

nesap
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 24. Sep 2012. 08:12
:: Samsung Galaxy S3

Post od nesap »

Zna li neko gde mogu da se kupe CASE MATE obloge sa s3? za s2 sam kupovao u smart phone radnjama ali izgleda da su ih zatvorili (makar one dve u koje sam ja išao - V. Stepe i V. Ilica). Vidim da im je i sajt under construction

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Rade renoviranje svih objekata, možeš da kupiš u njihovoj veleprodaji na Nbgd, kod delta city prema vip-u, e ta ulica gde je vip. Mada imam predlog za bolju zaštiu, da uzmemo bodyguardz, po meni je najbolja zastita za full telefon. U jednom pakovanju idu dva kompleta tj. dva telefona mogu da se zaštite.

Boban N.P.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Nov 2010. 18:52

Post od Boban N.P. »

--- Druze znam i ja da ima posebno staklo da se kupi, to sam nasao na stranim sajtovima i cena je 20 tak eura ali imas dva problema, prvi je ko da ti to kupi preko i donese a, drugi najveci je KO da ti to zameni u SRBIJI kad to niko ne zna i kao sto sam rekao vrlo je delikatno, jer sam gledao klip kako se to radi ... jer vrlo lako mozes napraviti neki jos veci problem ako nesto pokidas ... To je najveci problem

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Presla sam i ja konacno na JB. I dalje naravno koristim OMEGA ROM. :-) A postala sam i deo tima koji ga testira. :-)
Htela bih da pohvalim jedan dobar novi JB Kernel na xda - Yank555.lu v1.6. :-) Naime, sa njim mi baterija u stand by-u drzi kao na ARC S-u tj. 1% traje izmedju 2 i 3 sata. Ko zeli da proba, svaka preporuka...:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ninolina, a brzina sa tim kernelom? Ako ga uporediš sa stock ili Siyah?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Baraba, nemam problema pa brzinom. Kernel nije undervolt-ovan i dosta stvari mozes da podesis kako ti odgovara vec pri samom flash-ovanju. Siyah nisam probala na JB-u jer, bez obzira na podesavanja koja sam probala na ICS-u na tom kernelu, baterija je bila loša. U poredjenju sa Stock kernelom jeste brzi a nudi i dodatne opcije koje nemas na Stock-u. :-)

EDIT:
A evo i nesto interesantno za one koji bi da root-uju tel bez menjanja Countera.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1957273
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

CawaLera
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 27. Okt 2012. 12:57
:: samsung galaxy s3

Post od CawaLera »

E ovako...znam da ce vise od pola vas da poludi sada kada pitam ovo i da me posalje na zilion drugih stranica da vidim kako i sta da uradim,ali ako ima neko raspolozen sa viskom vremena da mi pojasni kako da prebacim S3 na JB,tj da iskucka,objasni i rootovanje step by step posto sam nesto bio pokusao preko odin-a i nisam uspeo...ako neko moze da pomogne jako bih mu bio zahvalan :)))) hvala :)))

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

CawaLera, pa eto ti link gore iznad Ninolina, se potrudila pa ostavila, prvo odradi root i CWM to ide zajedno pa ces lako o prelasku na drugi rom.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ako nisi uspeo kad si pokušavao bolje vise ne cackaj nista.

CawaLera
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od CawaLera »

nije da nisam uspeo,odradio sam sve i u Odin umesto da pise Pass napisano Fail :D nisam bas neuk da ne skapiram kako se radi,a nije da znam kako se radi,tek ucim :D vec ne znam razlog zasto nije htelo,a nasao sam na nekom hr forumu detaljno objasnjenje ....mozda neki drugi root....

Edit @Sub, 27. Okt 2012. 18:14
lesa0208, odradio i root i CWM,sta sad? :D morao sam samo kies da iskuljicm,nisam znao za to....

Edit @Sub, 27. Okt 2012. 20:50
Ukapirao i odradio sve,telefon luduje sada :))) hvala i izvinjavam se svima na davljenju :)))

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Luduje u smislu bolje radi ili baguje? Koji jb si ubacio?

DjRayp
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2012. 00:33
:: Samsung Galaxy S3

Post od DjRayp »

Gledam telefon i pocinje da sam pali i gasi ekran,pa onda prestane nekih pola sata pa opet par puta upali-ugasi. traje na sekund,samo pokaze lock screen ali nervira nekako. 4.0.4 je fabricni nista ja nisam dirao i ubacivao romove... sta bi moglo da bude? jer se desaval nekom?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ne,da nisi ukljucio nesto u podesavanjima displeja?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

MOguce da ti se zabagovao smart stay vidi to u podesavanjima, pa ga iskljuci ako je ukljucen, a ako nije izgasi i upali telefon pa vidi kako ce onda da ti se ponasa, takodje ako se ponovi isto probaj sa fabrickim restartom telefona mozda se nesto zaglupelo.

CawaLera
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od CawaLera »

Baraba, iskreno,prvi jb na koji sam nalete na nekom forumu :))) a ne baguje ama bas nista a dok nisam instalirao znao je da iskoci sam sa net,poruka,prekinem poziv pa 10ak sec trebalo da se vrati na glavni meni i to ikonicu po ikonicu da otwara na home screen,sada sve u sec,tek ulazim u chari budzenja,pa mi zanimljivo bas,jos samo da ukapiram kako drugi rom da ubacim,a vidim da je tesko doci do objasnjenja za neznalice ovde pa cu da klikcem dok ne ukapiram :)))

Odgovori