iPhone 4s kopija

zoran945
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Maj 2012. 14:30
:: X1
:: X10

iPhone 4s kopija

Post od zoran945 »

Prije nekoliko dana kupio sam iPhone 4s kopija nov .Izgled je odradjen dobro displej 3,5 inca,WI-Fi,SIM kartica se ubaiva sa strane uz pomoc malog kljucica,dodirni ekran je dosta lagan ima cak i senzor kada stavite telefon na uho ugasi se svijetlo zbog ustede energije,grafika takodje dobro odradjena. Stvarno ima dosta opcija kao kod orginala. Ali problem je taj sto ne mogu da skinem aplikacije za njega.Ono skinem apliakciju ali je ne moze pokrenuti npr. udjem na you tube i ne mogu pregledavati klipove. Dali ima neko rijesenje za te aplikacije ili sam jednostavno nasjeo na pricu prodavaca da telefon moze pokretati aplikacije otvarati you tube i slicne stranice?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Re: iPhone 4s kopija

Post od gargamel4 »

Naseo si na priču. Koliko ja znam za njih nema ništa od aplikacija. Dobro je da uopšte radi i sad kad si već dao pare nadaj se samo da će što duže da potraje, ali znam koliko sam jedva ubedio drugara da ne uzme no name kineza nego Samsung, koji je već 2 puta bio na servisu, što je još i dobro, jer za kineze ni nema delova.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Kinezi su konstruisani samo za "jednokrevetnu" upotrebu i bolje je baciti pare na vidljivo mesto da ih neko uzme nego kulitj "kineza"
Note IV N9100 dual

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Slika

zoran945
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zoran945 »

Jbg. prvo pa musko inace nisam bas ljubitelj skupih telefona a i bilo kakvih telefona. A slucajno nadjem u oglasima nove replike telefona i eto kupim ali vidim po vasim komentarima da sam se zezno puno. Samo da kazem da imam nokiu N96 i prezadovoljan sam sa njom al eto kupi kinesko sr**e. Znaci vase je rijesenje smao prodaja dok se telefon nije poco kvariti.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

zoran945, drugo resenje ti ne preostaje,sem ako neces da ga zadrzis kod tebe za poruke i pozive,i to ko zna koliko ce da ti traje..

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Одг: iPhone 4s kopija

Post od toda81 »

Pridruzujem se misljenju da je najbolje da ga ti lepo stavis u oglase i da se oslobodis te "bede" i da kupis neki drugi tel pa danas castis ;)
Note IV N9100 dual

zoran945
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zoran945 »

Telefon je stvarno dobro odradjen sto se tice izgleda,dodirni ekran bruku lagan i ima svkakvih zezancija ali ako nece da skida aplikacije nece na you tube na fb se muci to je glupost sta je telefon bez dobrih aplikacija. Znaci telefon odma u oglase ide. :)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

iPhone 4s kopija

Post od gargamel4 »

Ček'. Ti reče da ne voliš baš nešto telefone, ali i da dobar telefon nije ništa bez dobrih aplikacija. To mi je malo kontradiktorno.
Ali nema veze, poenta je da kao što ne postoji besplatan ručak, tako ne postoji ni dobar a jeftin telefon, pa u skladu s tim odluči šta ćeš dalje.
Ako kojim slučajem odlučiš da pazariš smartphone, imaj u vidu da on nema ni 20% svog potencijala bez interneta, pa u skladu s tim možda ne bi bilo loše razmišljati i o postpaid paketu koji ima uključen DATA pored poziva i poruka, i obavezno pazi da ne prekoračiš pretplatu u M(ega)B(ajtima) jer je glupo da rasprodaješ stvari iz kuće da namiriš račun :)
Ajd' pa javi ako treba neka pomoć oko odabira i osnovnih stvari (a kladim se da će trebati).
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Koliko para moze realno da se trazi za taj telefon? Aj prodaj ga pa da ti trazimo neki zanimljiv android da bi uzivao u programima
Note IV N9100 dual

zoran945
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zoran945 »

Rekao sam da ne volim skupe telefona da objasnim. Ja bruku volim motore i vozim motor sve pare sto imam dajem na gorivo,djelove i da odrzavam motor ali sad je dosla zima pa se ne mogu vozati. Odlucim da kupim telefon da moze tako apliakcije dobre imati da se imam necim zanimati preko zime kad ovaj prodavac kaze ova replika ima aplikacije nabroja svasta a ja slabije kontam u to (da su djelovi za motor ne bi me zezno :D :D ) i tako kupim ga 100 evra novog sam ga platio. Hajde dajte mi neki izbor telefona sa dobrim aplikacijama ali sada da nije bog zna kolka cjena.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

zoran945, e lepo sada mu odneses taj telefon,i kazes neka on ubaci te aplikacije sto ti je sve ispricao,ako nesto pocne da se**,ti lepo trazi mu pare nazad i molim lepo..
P.S. ako si mladji obavezno povedi nekog starijeg,pomogucstvu caleta,a ako nisi povedi nekog ortaka(krupnijeg :D ) i onda lepo kao ljudi resite tu stvar, jer sa prevarantima se ne moze drugacije,samo batine kod nekog pomazu...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Svidja mi se ovaj drugi deo posta ;) Obavezno mora da pokaze zube jer se sa nasim ljudima ne moze lepo. Kada si bezobrazan i drzak dobri su prema tebi, a kada si korektan onda te "jasu"
Note IV N9100 dual

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

toda81, Aca je već pokazao da ima kontroverzne metode komunikacije (uostalom, vidi mu avatar :ohmy: ). Sećam se da je u nekoj temi dao detaljno uputstvo kako vršiti reklamaciju kod prodavca. Ako se ne varam, pominjane su bejzbol palice i drugi vidovi nenasilne komunikacije. :)
acamatic, ispravi me ako grešim i izvini ako sam te pomešao sa nekim drugim.

Inače, potpuno podržavam upravo drugi deo posta, jer bi inače prodavac dobio napad amnezije, ili neki drugi psihički poremećaj koji bi ga sprečio da prihvati da je pokušao da prevari ili dovede u zabludu kupca.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nije dobro biti dobar i cutati. Milion puta sam se tako opekao, ali covej mora da stisne zube i da okrene list. Ako se ne borimo za sebe, za koga cemo...
Note IV N9100 dual

zoran945
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zoran945 »

Problem je taj sto je telefon stigao brzom postom a i gdje sam ga narucio nije bas blizu mog grada tako da sam sam sebe zezno.:| Nista stavim telefon u oglase znaci placen je 200 km (to vam je 100 evra) posto je nov sa svom opremom folijama mogu bobiti jedno 80 evra za njega po nasem trzistu u Republici Srpskoj.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja sam takodje u nekoliko navrata spominjao nacine izvlacenja svega i svacega iz ljudi, lepo se ode sa par ortaka (obavezno da izgledaju kao profesionalne ubice), i kaze se vlasniku radnje da ako mu se ne svidja ideja da polomljenim kolenima vozi bickil, i polomljenim prstima skuplja svoje zube sa poda, i onda se doda, a ubedjen sam da Vam se ta ideja ne svidja, onda ajde da resimo ovaj nesporazum na civilizovan nacin :D
Dobro, malo sale nikad nije na odmet, mada znamo kako se mnoge stvari u zemlji Srbiji resavaju... Danas je ipak najpopularnija stvar Trzisna, Finansijska i jos ko zna kakve inspekcije, uz Agenciju za zastitu potrosaca. Ako sve to uspes da mu nakarikas, bice i vise nego srecan da saradjuje :D

Ahh, ovo znacajno menja stvari, tu si skoro pa nemocan! Jeste da mozes da kazes da te prevario,ali brate sam si naseo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Lepo kaze miodrage, nema nista bez cekica, nakovnja i uzengija. Mozes da pogledas Pogresno skretanje 5 pa ces da vidis kako funkcionise cekic u kombinaciji sa kolenima :( Odvratniji prizor nisam video, doduse scenu nisam mogao da odgledam do kraja zbog zdravstvenih razloga
Note IV N9100 dual

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

m@c|-|oR, kolega pazi ovako mogu ti reci odmah u startu da si me pomesao sa nekim(a znam i sa kim,to sa miodrage si me pomesao), ,ja jesam ucestvovao u tim temama,i uvek sam bio maksimalno protiv nasilja(nemam sada puno vremena da ti nadjem takve teme,da vidis,ovo na brzaka ti odgovaram,pa cu kasnije da ti pokazem..) jer to nicemu ne vodi,koliko puta sam kritikovao miodrage, zato sto je on uvek bio u varijanti da nekog lomi.. :D
Ja sam u mom prethnodom postu samo dao decku lep savet,da lepo ode ako je mladji sa ocem i da mu samo traze SVOJ novac nazad,nista vise,jer zivimo u vremenu kada samo neko zeli da nas prevari i zezne,e sada na nazalost VELIKU kod negok to ne pali,pa mora da se resava drugim putem(lepsi =inspekcija(ali znatno tezi,mnogo cimanja,peripetija,papira,tuzbi),i ruzniji=batine i pretnje(sto nazalost nije to lepo,ali sa nekim stokama se drugacije nemoze..))
I jos nesto,ti to nesto imas protiv mog avatara.. :P
P.S. evo ti tema u kojoj ja objasnjavam kako treba naplatiti "fizicki" ostetu(na prvoj strani,moji postovi,i od miodrage..)KLIK
miodrage napisao:...svidja ideja da polomljenim kolenima vozi bickil, i polomljenim prstima skuplja svoje zube sa poda...
Hahaahhaha to sam cuo od tebe odavno u onim temama,kada smo raspravljali sa prevarenim ljudima sta da rade,i od tada koristim i ja te izraze nekada(naravno u sali)... :lol: :lol:

E onda zorane ne znam sta da ti kazem,jedino ti preostaje ono sto si i sam rekao,a to je da lepo da prodas telefon i to je to,jedino ako bas zelis odes tamo u tu prodavnicu i trazis mu pare nazad..
Poslednja izmena od acamatic u Sre, 31. Okt 2012. 13:38, izmenjeno 1 put ukupno.

zoran945
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zoran945 »

Ljudi od lomljenja kosti nema nista ja dok odem do tog lika jos najbolje da ce mi dati pravu svoju adresu stanovanja tako da mogu samo ponovo biti izradjen. Znaci samo prodaja dolazi u obzir ima jedan lik u blizini mene zivi svidio mu se ovaj telefon znaci njega ne zanima ni aplikaciej ni nista samo da moze slati poruke i pozivati. A ova kopija je odlicno uradjena sto se tice izgleda tako da se nadam da ce on kupiti telefon :D ako on nece nace se neko ko hoce.

Odgovori