Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
DjRayp, ako si nesto install u skorije vreme, pogledaj da ti neka aplikacija ne radi u pozadini, oce one da bude ekran. Meni se desavalo sa viberom tako da se ponekad upali sam od sebe.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
CawaLera, ako si odradio root, idi na xda forum i tamo nadji rom koji ti se svidja (procitaj komentare ljudi koji ga ili su ga koristili, vrline i mane itd). Kad ga skines, bice ti u .zip formatu. Prekopiraj ga na telefon (nemoj nista da raspakujes!).
Iskljuci telefon sa kabla, idi u recovery (to valjda znas kako se radi), pa idi na wipe data, wipe cache pa na install zip (tu nadji taj fajl koji si skinuo tj rom), kad zavrsi sa tim idi korak nazad pa uradi wipe davlik cache i onda reboot. Mozda ce mu trebati malo vise da kod tog prvog paljenja ali bez brige
Eto ti ukratko uputstvo. Nije nista komplikovano koliko se mozda cini. Samo polagano i citaj 2 ili 3 puta ako je potrebno pa tek onda kreni u tu avanturu. Lako mozes brikovati telefon sa tim kliktanjem svega redom...
Iskljuci telefon sa kabla, idi u recovery (to valjda znas kako se radi), pa idi na wipe data, wipe cache pa na install zip (tu nadji taj fajl koji si skinuo tj rom), kad zavrsi sa tim idi korak nazad pa uradi wipe davlik cache i onda reboot. Mozda ce mu trebati malo vise da kod tog prvog paljenja ali bez brige

Eto ti ukratko uputstvo. Nije nista komplikovano koliko se mozda cini. Samo polagano i citaj 2 ili 3 puta ako je potrebno pa tek onda kreni u tu avanturu. Lako mozes brikovati telefon sa tim kliktanjem svega redom...
E to,gde i koji da skinem mi bio problem...sad cu se malo poigrati pa javljam ishod,hvala ti puno
))

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
CawaLera, ja bih ti preporučila OMEGA ROM... http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1663656
Dobro pročitaj prva tri posta.
Dobro pročitaj prva tri posta.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
skidam Omegu,vidim da su svi odusevljeni njome,procitao sve,jos samo da skine da se zaigram
)))
EDIT:
odusevljen
)))))))))) hvala svima na pomoci,radi kao swiss sat :p sad jos malo da ga uredim app i full 

EDIT:
odusevljen

Koja je razlika u samom radu izmedju omega roma i ultima roma?Ja koristim ultima 3.0 rom i zadovoljan sam kako fon radi ali me interesuje da li moze neko ko je probao oba roma da mi kaze koji je bolji.
Evo link za ultima rom.Vidim da je vec izasla verzija 4.0 ultima roma
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1911572
Ja koristim ovaj rom samo verziju 3.0.
Evo link za ultima rom.Vidim da je vec izasla verzija 4.0 ultima roma
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1911572
Ja koristim ovaj rom samo verziju 3.0.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
I ako može neko da uporedi Omega sa Paranoid Android tj. http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1745003
Edit @Ned, 28. Okt 2012. 20:56

Vidite rom i kernel Siyah, namerno sam testirao ovaj rom sa Siyah jer je kernel brži od ostalih. Ovo je drugo punjenje, prvo je izvukao brzo, drugo se dosta mučio, sve vreme je upaljen 3G i kako sam putovao smenjivao se 3g i 2g, negde je bilo i wifi.

Edit @Ned, 28. Okt 2012. 20:56

Vidite rom i kernel Siyah, namerno sam testirao ovaj rom sa Siyah jer je kernel brži od ostalih. Ovo je drugo punjenje, prvo je izvukao brzo, drugo se dosta mučio, sve vreme je upaljen 3G i kako sam putovao smenjivao se 3g i 2g, negde je bilo i wifi.

Izgleda da sam resio problem,imao sam instaliran Juice defender program koji bi trebao da sluzi u svrsi ustede baterije,a nije ni stedeo nesto specijalno i izgleda da je on i bio uzrok povremenog paljenja i gasenja ekrana.mada sam ga koristio na proslom telefonu HTC Vivid i super je radio neko vreme,ali je posle prestao stedeti bateriju.
Evo saveta jednog za ustedu baterije,program-Easy battery saver.Ne znam sta mu radi ali stvarno stedi bateriju iako sam uvek vodio racuna da mi sve bude pogaseno kada ne koristim ekran,ali prosto mi je skidalo 1-1,5% na sat vremena samo na stand by.Sada je to mnogo manje koliko mogu primetiti.
Evo saveta jednog za ustedu baterije,program-Easy battery saver.Ne znam sta mu radi ali stvarno stedi bateriju iako sam uvek vodio racuna da mi sve bude pogaseno kada ne koristim ekran,ali prosto mi je skidalo 1-1,5% na sat vremena samo na stand by.Sada je to mnogo manje koliko mogu primetiti.

По последњим информацијама све европске земље које још нису добиле 4.1.1 ове седмице би требало најзад да добију.
- Baraba
I ja čekam zvanično da ga isprobam, dok dođe biće aktuelan 4.2 

I dalje mi se desava da se sam pali i gasi ekran,vrlo retko ali desava se.Nisam uspeo da otklonim to.Videcemo kad dodje taj JB mozda ce resiti moj problem,ako ne onda cu se ozbiljnije pozabaviti time
Nista specijalno nisam instalirao sto nisam vec koristio ranije na starom HTC-u... Jedino je novost GO keyboard,mada ne vidim kakve bi ona veze imala sa tim...

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Baraba, ja sam dobio zvanični 4.1.1 i iskreno u odnosu na verzije koje se mogu naći u custom ROM-ovima pa i švedsku verziju koja je prva nakon poljske izašla nema apsolutno nikakve razlike. 

- Baraba
Hoću verziju baš za naše tržište. Neki moj princip. Ne žurim se a mislim da mi ics brže radi, utegao sam ga ko fića pred tehnički pregled 

Ne znam da li ste primetili ali ja kad udjem u poruke pali se crvena lampica ova od senzora,bas cudno.
Ali kad udjete u poruku neku tacnije.Inace nije mi ukljucen smart stay 

- Baraba
Što bi se palila crvena lampica? Nema razloga, plava blinka ako imaš poziv ili poruku kao upozorenje ako ih nisi pročitao.
- nesap
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 24. Sep 2012. 08:12
- :: Samsung Galaxy S3
Pomoć
Juče sam primetio da kad otvaram folder ili kad radim pinch ekrana (kad smanjim sve ekrane kako bih izabrao jedan), da se reprodukuje govor kao da mi je upaljena opcija talkback. Zna li neko kako to da isključim? verzija softvera 4.1.1

Juče sam primetio da kad otvaram folder ili kad radim pinch ekrana (kad smanjim sve ekrane kako bih izabrao jedan), da se reprodukuje govor kao da mi je upaljena opcija talkback. Zna li neko kako to da isključim? verzija softvera 4.1.1
- nesap
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 24. Sep 2012. 08:12
- :: Samsung Galaxy S3
Baraba, Pro nije dostupan za našu zemlju. Ima samo root verzija na marketu. Sa kog sajta si je ti skinuo?
- Baraba
Nisam skidao, ima već ubačen u rom koji sam ubacio u S3 (UltimaROM v4.0)
Google i npr. kucaj Titanium Backup Pro 5.5.0.1 + Lucky Patcher 2.2.0 i negde ćeš iščipati link za down
Tel. naravno mora da bude rootovan.

Google i npr. kucaj Titanium Backup Pro 5.5.0.1 + Lucky Patcher 2.2.0 i negde ćeš iščipati link za down

Tel. naravno mora da bude rootovan.