MTS novosti
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Re: MT:S novosti
Aktivna konekcija sa stalnim protokom sa isključenim ekranom može da traje oko 10h. Tunein radio za 4h 2g konekcija potrošio mi oko 40%. U 3g verovatno bi to bilo duplo.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Ima ljudi koji pojma nemaju o telefonima,pa je najlakse reci ukrali su mi,ne kazem za ovaj slucaj konkretno,ali prevaranti kradu,sva tri operatera,ne moze niko da me ubedi drugacije...
Sve to stoji da oni kradu,ali ne verujem da smeju bas ovoliko da kradu,mozda se desila neka greska(sto ja to pre mislim da jeste..),a mozda i nije..Ne razumem se bas dobro u os android,da bih mogao da kazem da moze da potrosi toliku kolicinu podataka za noc,mada kada malo bolje pogledamo,svi koji su se zalili da su potrosili internet saobracaj,i usli u zaduzenje imali su telefon sa os android,stvarno ne znam koje to sve konekcije mogu da budu ukljucene i da potrose za noc toliko,mada mi je nesto sumnjivo,sve je lepo objasnio tomas matematicki i sve je to tacno,ali ako je to stvarno bilo,zar telefon sigurno ujutru bi trebao da bude skoro prazan,ako ne i skroz..Moj savet mu je da lepo ode da proveri u poslovnici da nisu kojim slucajem oni nesto zeznuli,i da lepo izvadi listing pa da pogleda stanje pa ce i sam videti sta se desavalo te noci..
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: MT:S novosti
Ja sam vec pisao iz licnog iskustva da je nemoguce potrositi za vece ili dve veceri 1,5gb samo na redovno osvezavanje aplikacija i surf po netu. Meni se u naredni mesec prenose silni mb, u stvari uvek imam po par gb koju su preneti iz prethonog meseca,a sve mi je pdeseno da se redovno osvezava. Npr mail je uvek online, a uz njega i tapatalk, viber, wbats app, vremenska prognoza na dva sata itd. Moguca je samo neka greska na systemu kod operatera ili se batica igrao na youtube 

Note IV N9100 dual
toda81, jedino ako je blejao 10 sati na youtube-u neprekidno...Neka izvadi listing,mada mu to nece mnogo pomoci,posto ne moze da se vidi koje si sajtove posetio,nego samo kada je ostvarena konekcija i koliki je protok bio...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Moguce je ubiti toliko neta za kratko vreme, ja sam primer za to
Procetkom prosle godine, nagomilalo mi se nekoliko GB neta sa kojim nisam znao sta da radim, trosio ih sto na tethering sa drustvom i kod kuce, da bih na kraju skontao da mi je najlakse da pustim da se skida neki torrent i eto ga, uz malo brzi protok moze za par sati da se spici prilicna kolicina.
Sto se operatera i kraduckanja tice... To ni najmanje nije normalno ali je za nas "normalno" jer su narodu tako oblikovali svest. Svi oni kradu i mi tu kao pojedinci nista ne mozemo. Na veliko se desavaju greske i idu po sistemu APP (ako prodje - prodje).
Suma sumarum, kad decko dobije listing, svima ce nam sve biti jasno pa mozemo da nastavimo da laprdamo na ovu temu. A do tada...

Procetkom prosle godine, nagomilalo mi se nekoliko GB neta sa kojim nisam znao sta da radim, trosio ih sto na tethering sa drustvom i kod kuce, da bih na kraju skontao da mi je najlakse da pustim da se skida neki torrent i eto ga, uz malo brzi protok moze za par sati da se spici prilicna kolicina.
Sto se operatera i kraduckanja tice... To ni najmanje nije normalno ali je za nas "normalno" jer su narodu tako oblikovali svest. Svi oni kradu i mi tu kao pojedinci nista ne mozemo. Na veliko se desavaju greske i idu po sistemu APP (ako prodje - prodje).
Suma sumarum, kad decko dobije listing, svima ce nam sve biti jasno pa mozemo da nastavimo da laprdamo na ovu temu. A do tada...

Ja sam zato i rekao da je moguce da je do njih,nije mi strano, bio sam na meti tog metoda app dva puta. Sa druge strane znam i svog brata, prvi android telefon, nema pojma, sve je novo, moguce je i da se on negde zeznuo, da sam imao dodira sa ovim operativnom sistemom verovatno bih znao tacno ovako samo mogu da nagajam iz prica i svega sto sam citao tokom godina. Listing su mu davali ali, sto neko rece, ne pomaze nista jer se ne vidi na sta je islo, samo priodi kada i koliko a ne smeju da mu daju te informacije (o sajtovima koje je posecivao ili odakle je sta skidano) zbog zastite privatnosti. Tako je kako je, ja sam mislio da se negde mozda moze na samom telefonu videti sta je povuklo protok u ta dva dana, zato sam i pisao ovde. U sustini, verovatno ce to morati da se plati 
Mozda je moguce i da je doslo do neke greske, on je kod kuce na wifi, ako se npr. telefon sam prebacio na 3g sa wifi a on to nije primetio i onda bi sve bilo logicno, par igrica po 150mb i eto ga racun...ako je ovako nesto moguce, ponavljam, ne razumem se uopste jer android nisam nikada koristio

Mozda je moguce i da je doslo do neke greske, on je kod kuce na wifi, ako se npr. telefon sam prebacio na 3g sa wifi a on to nije primetio i onda bi sve bilo logicno, par igrica po 150mb i eto ga racun...ako je ovako nesto moguce, ponavljam, ne razumem se uopste jer android nisam nikada koristio
12 godina na forumu!
- toda81
- Prijatelj foruma
dzonsi, ili to ili ... Ma nema nista bez listinga da bi lepo video kada se tacno to desilo i onda da razmisli
Note IV N9100 dual
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
imam jedno malo komplikovano pitanje. naime jos ranije saznao sam da ako hocu da promenim tarifu, a i dalje sam po ugovorenom obavezom, mogu da isplatim preostale racune do kraja ugovora i da promenim tarifu. naravno te pare sto sam isplatio unapred, od njih ce mi se odbijati naredni racuni dok koristim drugu tarifu. trenutno sam na kontroli troskova i presao bih na postpaid.
e sad mene interesuje, kad bi ja sutra otisao to da izvrsim, da li bi imao mogucnost da uz novu izabranu tarifu dobijem ovu akciju koja je u toku 50% popusta ukoliko se obavezem na nove 2 godine?
i treba mi neko ko koristi MOJ KLUB tarifu. pise da je prema f&f brojevima poruka 0 din, da li je ta cena tek nakon sto se potrosi "300" poruka, ili se poruke prema tim brojevima ne racunaju.
posto je: Uspostava veze sa F&F brojevima se naplaćuje 2,03 dinara, dok se za ostale pozive naplaćuje 4,07 dinara i to nakon što potrošite minute uključene u pretplatu. za SMS nisu nista napisali.
e sad mene interesuje, kad bi ja sutra otisao to da izvrsim, da li bi imao mogucnost da uz novu izabranu tarifu dobijem ovu akciju koja je u toku 50% popusta ukoliko se obavezem na nove 2 godine?
i treba mi neko ko koristi MOJ KLUB tarifu. pise da je prema f&f brojevima poruka 0 din, da li je ta cena tek nakon sto se potrosi "300" poruka, ili se poruke prema tim brojevima ne racunaju.
posto je: Uspostava veze sa F&F brojevima se naplaćuje 2,03 dinara, dok se za ostale pozive naplaćuje 4,07 dinara i to nakon što potrošite minute uključene u pretplatu. za SMS nisu nista napisali.
Poslednja izmena od darkonda u Pet, 26. Okt 2012. 23:05, izmenjeno 1 put ukupno.
- toda81
- Prijatelj foruma
darkonda, mislim da to tesko neko moze da zna ovde druze. Najbolje je da pozoves korisnicki servis i da ih pitas lepo sve sto te zanima, a posle nada da preneses sta su ti rekli 

Note IV N9100 dual
Jel mts ima micro sim kartice? 

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
darkonda, ako zelis da promenis tarifu na skuplju nema potrebe da nesto isplacujes, bez obzira sto si pod ugovorom. Medjutim ako zelis da koristis 50% popusta, a pod ugovorom si, onda ces morati.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
tomas.hokenberi, nisi video napisao sam da sam na kontroli troskova. kod nje mozes samo da biras 500,1000,2000. ne mozes da prelazis na postpaid. zato sam procitao negde da moze preko te avansne isplate racuna do kraja pa tek onda mogu da predjem na neki drugi prfil.
za sada trazim samo nekog ko koristi moj klub tarifu da mi razjasni situaciju kod beslplatnih sms poruka prema f&f brojevima.
za sada trazim samo nekog ko koristi moj klub tarifu da mi razjasni situaciju kod beslplatnih sms poruka prema f&f brojevima.
Bio sam juče sa komšijom u MTS-u, on produžio ugovor (Min Net L) i uzeo Sony Xperia U.
Čekali smo više od 45 minuta, jer su od 5 šaltera radila 2, a radnice i radnik koji rade na ostalim kompovima su prvo jeli zatim izašli da pljugaju
.
A mi unutra se nagurali kao sardine, red se samo povećavao, baš njih briga
.
Dalje, nemaju izložene telefone, nego makete valjda, u staklenom zaključanom ormariću i kada pitate za neki mob oni vam ga ne daju da ga vidite uživo,
uzmete u ruku, pogledate ekran i brzinu odziva istog recimo, nego vam samo kroz ono staklo pokažu to je taj
.
Jadno da jadnije ne može biti
Čekali smo više od 45 minuta, jer su od 5 šaltera radila 2, a radnice i radnik koji rade na ostalim kompovima su prvo jeli zatim izašli da pljugaju

A mi unutra se nagurali kao sardine, red se samo povećavao, baš njih briga

Dalje, nemaju izložene telefone, nego makete valjda, u staklenom zaključanom ormariću i kada pitate za neki mob oni vam ga ne daju da ga vidite uživo,
uzmete u ruku, pogledate ekran i brzinu odziva istog recimo, nego vam samo kroz ono staklo pokažu to je taj

Jadno da jadnije ne može biti

cvoruga, jeste jadno,ali u mts se prelazi zbog 50% popusta. 

fannY, znam, ja sam na 50% već godinama
, ali ovaj moj komšija nije
.
Meni ističe ugovor krajem godine, i odmah ću da ga produžim, samo ne znam da li ću na 12 ili 24 meseca.
Ne bih da se zarobim 24, a u međuvremenu se pojavi još bolja akcija
.

Meni ističe ugovor krajem godine, i odmah ću da ga produžim, samo ne znam da li ću na 12 ili 24 meseca.
Ne bih da se zarobim 24, a u međuvremenu se pojavi još bolja akcija

- toda81
- Prijatelj foruma
Одг: MT:S novosti
U Pozarevcu u vip-u daju telefon da se uzme u ruke, ali tel ne moze da se upali jer nema bateriju u sebi. meni je bilo glupo da trazim da mi donesu bateriju pa sam razr samo gkedao kao sliku. S druge strane, u mojoj lepoj neprezaljenoj Jagodini,takodje u vip-u daju tel i mozes da ga upalis i da se lepo poigras njeme i da ga isprobas. U Pozarevcu u lelenoru takodje moze tel da se vidi samo kao izlozbeni primerak jer verovatno ni tamo nemaju bateriju u sebi. Mislim da nije u redu da se prodaje tel, a da kupac ne moze upaljenog da ga proba. Zaboravih da napomenem da u Jagodini i u telenoru moze da se proba upaljen telefon
Note IV N9100 dual
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
cvoruga, sumnjam da neko može da ponudi bolje od 50%. Možda neka od varijanti koje postoje u Hrvatskoj (i drugde u Evropi) - ono sa neograničenim minutima, porukama i internetom, ali se bojim da smo mi taman dve godine daleko od toga.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
bolje od 50 posto popusta nece nigde biti ni kod jednog operatera.
cvoruga, a jel moze da se potpise ugovor na 12 meseci i za nove korisnike?