Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Baraba, E vidiš to nisam znao (da mora biti rootovan). Trenutno nema potrebe da ga rutujem, a zbog ove gluposti (talk back) me baš nešto mrzi. Razmišljam možda da mu odradim hard reset, ali nisam siguran da li će mi to pomoći. Može li neko ko je odradio zvaničan update na 4.1.1 da proveri da li se to dešava svima ili samo meni Dok sam bio na ics to mi se sigurno nije dešavalo.
nesap, bio sam na zvaničnom Švedskom 4.1.1 i nisam imao taj problem, ali nisam zadovoljan brzinom naspram ICS 4.0.4 custom roma koji sam ranije koristio, sada sam ubacio 4.1.1 custom koji sam pomeno gore i za sada je veoma dobar, mislim da ću uspeti sa njim da podesim da S3 radi baš kako očekujem u stotinku tj. momentalno (bez čekanja kada otvaram poruke, imenik i phone posle nekog dugog mirovanja od par sati, cennim da sam uspeo). Probaj neki custom rom, rutuj telefon, sve može da se vrati na fabričko stanje ako zatreba.
Ninolina, jesam? Da li je moguće da Light Flow pravi taj problem???
Neverovatno... sad sam išao na menadžer aplikacija i samo je prinudno zaustavio (namerno nisam deinstalirao). Sve radi kako i treba. Kakve li veze Light Flow ima sa Talk Back-om???
Zdravo imam jedno pitanje,ovako;
prijatelj je dobio na poklon s3 ali izgleda neki reklamni uzorak,radi se o tome da normalno sve funkcionise wifi,foto i td... ima ulaz za memorijsku karticiu i za sim karticu.mem. kartica radi ok ali kada se ubaci sim jednostavno je mob ne prepoznaje sada pitanje je o cemu se ovde radi ? i da li moze da se nesto uradi po tom pitanju da proradi funkcija sim kartice ili jednostavno nema sanse da radi zato sto je s3 kao neki reklamni uzorak nisam pametan. mob izgleda skroz ok kamera radi super wifi isto google play takodje ali ne prepoznaje sim card
Mene jedino buni to što je mob kako su mu rekli reklamni uzorak, i rekli su mu još da mobu kao fali neki čip da bi kartica radila, pa me zanima ako neko zna šta mi je činiti i da li će mob moći da se osposobi da radi. Mob je u super stanju kamera je perfektna sve radi super sem te kartice.....
nesap, pogledaj u podesavanjima Light Flow-a, trebalo bi da ima neka opcija za iskljucivanje toga. Ili da iskljucis Talk Back funkciju u settingsu telefona, ako je inace ne koristis. A jesi probao aplikaciju Light Manager? Ja nju koristim umesto Light Flow-a i super radi. Imas je na Google Play-u pa je isprobaj.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, Gledao sam u podešavanima Light Flow-a ali nisam uspeo ništa da nađem. Čačkao sam takođe i Talck back, čak ga uklonio sa liste aktivnih procesa i opet ništa Ništa, ostaje mi da instaliram taj light menager pa da vidim hoće li se on ponašati normalno. Hvala ti još jednom
Kako vam se pokazala baterija na 4.1.1? Juče sam tek prešla na 4.1.1 i čini mi se da malo više troši i duže se puni. Mada čekam još koje punjenje za konačan sud .
jelenac, kad se stabilizuje biće isto, ako se ne stabilizuje, Isprazni jedom do kraja bateriju dok se ne ugasi skroz, tada puni telefon ugašen do kraja, kada se napuni skini sa punjača i upali.
Poslednja izmena od Miškoni u Pet, 02. Nov 2012. 21:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:uklonjen nepotreban citat
Meni je danas pokazao na telefonu dostupan update. tezak je negde oko 300 Mb/ Sve sam uredno skinuo medjutim posle restarta telefona update stane na nekih 25% i tu prestaje. E sad jedno pitanje posto sam otkljucao telefon uz pomoc sim unlocka- da li ce posle update telefon ostati sim free?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.