MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Re: MT:S novosti

Post od cvoruga »

fannY, a sto ne bi moglo 8) , meni istice 12-o mesecni ugovor.
Razmislicu na koliko cu se obavezati novim ugovorom.
Kriza ce biti jos gora i veca, moraju ponuditi jos bolje pakete i uslove :oops:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Neki dan sam bio do MTS-ove poslovnice i reče mi lik da će radnici sredinom novembra znati kakve će promocije (adsl, iptv i mobilna telefonija) imati pre novogodišnje i božićne praznike.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

kada uzimate 50 posto popusta uzmite najmanji paket koji imaju na primer mix net s on je 600 din sa popustom je 300 din koristite ga jedan mesec i sledeci mesec povecate na paket koji vama odgovara.Tako sam ja uradio za svaki slucaj ako izadje neka dobra ponuda mogu da otkupim ugovornu obavezu po ceni paketa za koji je sklopljen ugovor i uvek mogu da se vratim na najnizi paket.ali bez obzira na sve to meni 50 posto popusta je idealno i tacka.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: MT:S novosti

Post od toda81 »

Bilo bi lepo kada bi i telenor uradio nesto poput mts-a kada je popust u pitanju. Bio bih zadovoljan i sa 30%, a da ne pricam o 50%
Note IV N9100 dual

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

telenor neda popust ni 5 posto a kamoli 50 ili 30 posto ako neces da uzimas telefon.telenor gleda na svaki nacin da odere korisnike samo pogledaj njihove pakete i cene aparata i sve ce ti biti jasno.umesto da telenor ima stalno u ponudi 50 posto za korisnike koji neceju tel,nego to su idioti na kvadrat.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Na zalost je to tako. Ja sam kupio s2 kod njih
Note IV N9100 dual

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

ljudi,radi li vama MMS na 064 mrezi? Meni vec par dana nema sanse da posalje

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Radi bez problema! :wink:

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

ja na n9 nisam nikako uspeo da namestim mm, mislio sam da je do telefona problem. pitam devojku da mi posalje sa e72, ni ona nije uspela danas. znaci moguce da je do njih problem.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Dali je neko prenos broja ostvario putem online zahteva. KLIK Ovde se pojavljuje prva stranica u koju se popunjuju podaci o podnosiocu zahteva ali koja je sledeca stranica i dali postoji i mesto gde se upisuje koji se paket zeli koristiti i na koji vremenski period, 1god. ili 2 god.
Konkretno me zanima dali se odmah tu moze upisati da se zeli paket na 2 god. bez telefona sa 50% popusta.
Nemogu da docekam deseti i da bezim od gladnih norvezana, uh Slika.

dulens021
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Nov 2012. 00:20
:: HTC
:: Nokia

Post od dulens021 »

Samo ti to popuni, a oni ce te kontaktirati u vezi paketa koji zelis i svega ostalog.
Ja sam podneo online zahtev proslog petka i danas sam dobio sms da me nocas prebacuju.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

dulens021, hvala za info, dva dana cu kasniti jer je 10 i 11 vikend tako da ce pocetak procesa kasniti 2 dana. Ali neka sacekacu i ta jos dva dana samo moram paziti sa pozivima da nepredjem polovinu minuta i ostalog.
Kad im vidim one njihove reklame na tv a veliki broj gledalaca nezna po kojim cenama i uslovima se sve to nudi, a kad bi znali....

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Deksi, mislim da se ljudi polako osvescuju,jer svi sad manje vise zele da iskoriste taj popust.:) Mada koliko vec traje akcija trebala bi cela Srbija da zna za to.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Mene samo plasi da oni ne iskoriste svoje "pravo" da naglo podignu cene svojih usluga jer mozete videti sta je uradio telenor. Ne mozemo nikad u potpunosti verovatni nikome
Note IV N9100 dual

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Deksi, odradio sam prenos broja iz Telenora u MTS preko sajta i ako se dobro sećam, sledeća stranica je sumarum podataka i to je to.
Kontaktiraju te preko telefona kroz par sati i pitaju te koji paket želiš, da li želiš popust i na koji period. Moraš se u telefonskom razgovoru opredeliti koji ćeš paket i koje uslove da bi mogli sastaviti ugovor. Ti u svakom trenutku možeš otići do poslovnicei promeniti ugovor koji stupa na snagu od 01. u sledećem mesecu.
Ugovor i nova kartica ti stižu brzom poštom kroz nekoliko dana.
Posle 24-48h te kontaktira Telenor da pita zašto si podneo zahtev za prelazak i lepo ih oteraš u rodni kraj i to je to.
Isti dan ili sutra dan ti stiže SMS kojim te obaveštavaju da ti je odobren prelazak (naravno ukoliko su svi uslovi ispunjeni) na drugu mrežu i stići će ti SMS sa obaveštenjem kada će ti preneti broj.
Kada se izvrši prenos broja tj. datumski kada ti je napisano, ubaciš novu sim karticu i to je to. Uživaš u 3x većem saobraćaju po nižoj ceni!
Propast Telenoru! :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ova poslednja recenica ima veliku jacinu i treba da im se desi nesto slicno tome da bi se malo opaetili. Mozda bih i ja presao u mts, ali na zalost kod mene postoji samo telenor mreza tako da cu morati da cutim i trpim sve sto rade jer nemam izbora
Note IV N9100 dual

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Re: Одг: MT:S novosti

Post od Deksi »

toda81 napisao:Mene samo plasi da oni ne iskoriste svoje "pravo" da naglo podignu cene svojih usluga jer mozete videti sta je uradio telenor. Ne mozemo nikad u potpunosti verovatni nikome
Da to si u pravu i to ce se sigurno desiti kad tad ali i tada ce mts-ova ponuda biti jeftinija.
Ali i da se uzme paket sa internetom mix net s on kosta 660 din. bez pousta. Kod telenora za 600 din. ima paket prenesi i surfuj 150 sa 40 minuta, 150 mb. i 150 sms-a.
I tako umesto sto pametuju neka bace malo pogled i kod konkurencuje ali oni necedu, epa zato mi korisnici hocemo.
IDzO hvala ti za detaljnu informaciju.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

I to sto kazes, mts ce tada jos vise da spusti cene svojih usluga da bi zadrzali vec postojece i privukli nove korisnike
Note IV N9100 dual

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Od kada je mt:s naterao ove iz Handy-ja da u ugovoru dodaju stavku za 3G pretplatu? :? Koliko se ja secam, to ranije nije bio slučaj sa telefonima koji podržavaju 3G!? :unsure:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

3G pretplatu?
Note IV N9100 dual

Odgovori