Doslo doba da se WP8 proba :D

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji?

Glasanje se završava Sre, 14. Nov 2012. 20:04

Lumia 920
22
65%
ATIV S
7
21%
WP8x
5
15%

Ukupno glasova: 34

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Re: Doslo doba da se WP8 proba :D

Post od Adams »

miodrage, Staaa?! :o Pa zar Ativ nije trebao da bude jeftiniji od Nokije?!
Onda bih svakako 920 uzeo.
Da sam sacekao da uzmem jak telefon imao bih kesa samo za telefon, ovako sam uzeo iPad 2 a iPhone cu posle Bozica, i da, vise sam nego prezadovoljan. :) Od windowsa sam odustao i zbog njihovog principa : ,,Bice, ne znamo kada, ali bice sigurno visoka cena" . ;) Ovako sam resio da uzivam u poslednjim Dzobsovim projektima dok su jos up to date, a na windows bih presao tek kad vidim tebe kako ga hvalis po forumu..... :D
Nokia Lumia 1520

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

miodrage napisao: Baraba, da ti se nadovezem na post iz neke druge teme... vezano za JB, appstore i sl.
Gledajuci sada, osim za "narodne" aplikacije JB mi ne treba, jer ce WP8 za mene da ima sve sto mi treba, sto ne mora da se nadoknadjuje Cydia tweakovima. Sto se Windows AppStore tice, jeste, 122k aplikacija koliko znam, ali sve najbitnije su tu. Igrice uopste vise ne igram, a toga je najvise i na Google i na Apple AppStore. Meni je bitna integracija i servisi, a sve to imam: FB, Twitter, GTalk, Live, Live Tiles, Live Apps - sve je tu, bez ikakvog budzenja.
Fali, fali, od Twitter app koje još nema do novina (blic, mondo, b92... - da meni znače, tako čitam novine), app za pregled računa, app za banku i pregled računa... ne govorim o igricama jer nemam trenutno ni jednu u S3.

Nemoj pogrešno da me shvatiš, ne mrzim win i naravno da ću ga probati i preći na isti ako se dokaže :)

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Baraba, b92 ima aplikaciju za wp, izbacili su je pre mesec-dva.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Baraba, s obzirom na mogucnosti, lepo odem preko IE na stranicu koja me zanima, i samo je pinujem na HomeScreen - prakticno kao da imam aplikaciju. Ne moram posebno da trpam sve i svasta. Sto se banke tice, moja banka (Raiffeisen), ima univerzalnu mobilnu aplikaciju, tako da iz bilo kog browsera isto izgleda.
Twitter i ne treba da ima aplikaciju, kao ni jedna druga socijalna mreza, vec je cilj da budu integrisane u sistem. E WP8 to omogucava. I to sve lepo radi. Radi fenomenalno i na WP7.5 (proverio na zeninoj Lumiji 710).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Kao što sam već rekao u temi o predstavljanju WP8, kada bih uzimao WP telefon, verovatno bih uzeo Nokiju, mislim da je najkvalitetnija, dobar ekran i kamera, Nokija aplikacije, jedina mana težina. Ako je ona mnogo skuplja ili ne stigne kod nas u dogledno vreme išao bih na HTC.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

nista, onda se ceka nexus 4 ili Lumia 920 ALI TEK kad @miodrage kupi, proba i bude zadovoljan! :wink: :wink: :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Cisto da znate, u Vipove poslovnice stigao 8x, pa ko zeli, moze da proba. Ja cu ili veceras ili sutra :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Doslo doba da se WP8 proba :D

Post od toda81 »

Bas me interesuje kako izgleda ta zverka pa cu da odem do Pozarevca da ga probam, u stavri mogu samo da ga drzim u ruci jer oni u PO u vip-u vade bateriju iz tel oa ga covek na zalost ne moze probati sto mislim da nije u redu
Note IV N9100 dual

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Ubedljivo je Lumia 920 ispred ostalih:najbolji ekran,najbolja kamera,prelepa.Ubedljiv pobednik.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Nokia se ponovo vraca na forum. To sam hteo da cujem.
Ovako na izgled WP mi se i ne svidja nesto, ali sta ga znas navika je cudo. Iskreno mislim da su svi ovi modeli trenutno preskupi. I sam imamskup mobilni ali sam ga uzeo za dinar inace nikad ne bih dao toliki novac.

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

toda81, idi i trazi da vidis kako radi sistem,ja sam juce probao u Pozarevcu i nisu vadili bateriju.
miodrage, Lumia 920 ti je moja preporuka iz jednog prostog razloga,Nokia ima najdublji pristup od svih u samu srz sistema tako da sve mora da radi kako treba a i najvise njihovih aplikacija ce biti integrisano u WP8.Samsung i HTC ubacuju ono sto im serviraju iz Microsoft-a,bez mnogo cackanja i davanja licnog pecata.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

RandjaPO, konacno da moz i u PO da se pogleda tel kako treba. Cim budem isao u PO svraticu da vidim tel. Nadam se da do tada nece izvaditi bateriju :)
Note IV N9100 dual

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

toda81, ja mislim da na 920 baterija i ne moze da se vadi. Valjda moze samo na Samsungu. :)
Nokia Lumia 1520

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Mislim da ce krajnja odluka da bude Lumia 920. Upravo sam dosao iz poslovnice Vipa gde sam malo cackao 8x (detalji u temi o njemu), a kako i sam mislim da ce Lumia da nudi najvise, zdrav razum nalaze nju kao izbor.
Naravno, jos nista nije do kraja odluceno, promene mogu da se dese u poslednji cas.

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Doslo doba da se WP8 proba :D

Post od mladen_bgd »

I mislim da neces pogresiti. ;)
I meni je ta Nokia nekako najbolji izbor. :)

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

ja sam glasao za lumiu.

mislim da nudi najvise za dati novac.

i naravno, ima nesto i sa originalnoscu, posto vecina fura samsung. :lol:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ako bih ja birao wp8 izabrao bi neki model nokijine proizvodnje. Razlog, kao sto vec znamo da nokia gasi symbian windows os im ostaje glavni pravac pa stoga idem logikom ako se telefoni u kojima je instaliran windows pokazu lose u hardveru ili softveru nokija moze da stavi katanac. Znaci oni bi trebali bas sada da na tim telefonima odrade svaku sitnicu do savrsensta jer im je bitna uspesna buducnost kompanije.
I ja sam zainteresovan za windows i ako bude kako treba i hvale ga ljudi drage volje bih kasnije kupio neki telefon na tom os-u, ali naravno granica je od 200 do 230 eu.
Miodrag i od mene imas podrsku za lumiu i naravno ocekujemo a i nesumnjam dacemo dobiti informacije o radu telefona od pravog coveka. :D

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Sada sam procitao da microsoft nije zadovoljan sa ucinkom nokie I drugih proizvodjaca sa winmob platformom I da pored surface tableta planira I surface phone koji se uveliko testira I ocekuje se njegovo prestavljanje !!!
Jbg. ako nisi nestrpljiv sacekaj jos malo da se vidi sta ce biti prestavljeno !
http://m.mondo.rs/preview_story/189340/

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Demian, pitanje je da li M$ nije na vreme stigao da izbaci svoj model kada nokia, htc i drugi ili im je ovo marketinški potez da njihov telefon bude superiorniji od ostalih, čist wp8 kao za nexus čist android :wink:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ovo bas zvuci kao markentiski potez da bi u startu spustili konkurenciju
Note IV N9100 dual

Odgovori