Slike sa mobilnih telefona
Re: Slike sa mobilnih telefona
Azimuth, Inace ja sam pristalica kupiranja usiju kod dobermana i dogosa samo zbog jednog jedinog razloga psi sa dugim usima ili ovako klempavim usima imaju dosta problema sa upalama, infekcijama, paraziti i ostalim stvarima koje napadaju uho, jer njima vazduh ne struji lepo kroz uho i zbog toga su skloni raznim bolestima usiju, ja svaki dan ujutru i uvece 15 minuta provedem sa njom cisteci joj usi, jer mi je dve godine za redom hvatala upalu usiju a jos je drzim u stanu gde je toplo i sve cisto i jednostavno ako izostravim par dana ciscenja uho joj se nakupi sa gomilom nekog sran..
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da ne spamujemo previse temu, ali evo ovog mog imam vec 17 meseci i, da kucnem u drvo, nikakvih problema nisam imao sa njim. Procam o rotovima kao pasmini. Proslu zimu je prezimio u stanu, ali je od proleca u dvoristu gde je dobio svoj box i kucicu (oboje made by me
)
http://img.tapatalk.com/d/12/11/01/vevaqemu.jpg

http://img.tapatalk.com/d/12/11/01/vevaqemu.jpg
Azimuth, pa gde je pas? Lep mu je i boks i kucica .
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Azimuth da li si box slikao iz kuće?oni odsjaji su mi malo čudni..
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Azimuth
- Moderator
VeNoM, jok, stojao na dvoristu a sunce je picilo taj dan... Prelakirana je kucica, ovaj zavrsni tj ceoni deo boxa nije bio pa je tu razlika, inace je od istih poluoblica odradjen. A ta manja kucica mu je ona bebeca
Kupovna, pa je posluzila kao uzorak da mu napravim ovu veliku jer dusmanima nisam hteo da dam 15000din za nesto sto sam ja napravio za manje od 3-4000.
P.S. Ako mislis na taj deo gde se kao razlivaju bolje... Nije do sociva i kamere tj telefona, problem je u svemu i svacemu sto se nalazilo ispod mene pa je pravilo odsjaj

P.S. Ako mislis na taj deo gde se kao razlivaju bolje... Nije do sociva i kamere tj telefona, problem je u svemu i svacemu sto se nalazilo ispod mene pa je pravilo odsjaj

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Slike sa mobilnih telefona
Meni se vise svidjaju sa kupiranim repovima, tako im bolje dodje do izrazaja njihova snazna konstitucija.Kerovima se kuoiraju repovi do 10-og dana, bar sam ja tako radio sa nemackim lvnim terijerima, a postoji posebna gumica koja se veze na rep i on sam otpadne.Nije to nista strasno. Vec kada je u pitanju kupiranje usiju to mi je strasno, ali opet kada se vidi na primer doberman sa kupiranim usima i onaj kome nisu kuoirani, realno gkedano mnogo lespe izgleda onaj kome su kupirane usi
Note IV N9100 dual
Azimuth, uf covece kako ti je lep Rotvajler, sa zadovoljstvom bih ga izgnjavio... 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
lesa0208, imaš li ti neku povoljnu kombinaciju za Zlatibor kad već reklamiraš Tornik? 

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Sale_M ništa bez mečki

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
@Baraba pa verovatno bih mogao nesto da pogledam 

- Azimuth
- Moderator
Hvala Green
Ma da, razmazen je, samo gleda da se uvali nekome da ga ceska, a ako prekines onde uhvati za ruku i ponovo namesti sve

Ma da, razmazen je, samo gleda da se uvali nekome da ga ceska, a ako prekines onde uhvati za ruku i ponovo namesti sve

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Dostaje, interesantno... 
Ali nema Hipstagram efekata... Nista to ne valja!

Ali nema Hipstagram efekata... Nista to ne valja!

psyhound, hahah ajfonovac
nikada ih nisam gotivio mozda onaj blur plavkaste boje sto cepa nije los, inace ovo je no edit photo 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Nisam ni ja bas ljubitelj Hipstagrama i slicnog, ali sam svukao aplikaciju Pudding Camera i odusevio sam se kako pravi dobre efekte. Moracu da okacim neku fotku napravljenu preko nje. 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Svaka ti cast na majstoriji, ako si ovo sve sam izvario i sve ostalo sam napravio mogu ti reci da si sve lepo uradio.Azimuth napisao:VeNoM, A ta manja kucica mu je ona bebecaKupovna, pa je posluzila kao uzorak da mu napravim ovu veliku jer dusmanima nisam hteo da dam 15000din za nesto sto sam ja napravio za manje od 3-4000
Samo nisi trebao zicu da spustas do betona jer ce je brzo korozija napasti jer box se mora i cesto vodom ispirati i za kucicu si trebao napraviti malo vislje betonsko postolje isto da bi izbegao kvasenje donjeg dela i obavezno stavi neki mali oluk. Em ces ukrasiti krov a i imace svoju funkciju odvod vode sto dalje od boxa.