Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Baraba, ma probacu ja sigurno nego trenutno nesto nece. Videcu ovih dana da se pozabavim s tim kada imam vise vremena.
Pozz svima,
jutros mi ponudio update, odradio sam i ima dosta noviteta, ali me nervira to sto mi opet secka kad se krecem kroz "dnevnik", nije pomogao ni update sa 403 na 404 a ni ovaj... Postoji li neka fora da se to resi? A ono sto je sporiji kad ulazi u poruke ili imenik i dnevnik kad nije u keshu to je isto bzvz... i da, digao je RAM na 833 ali je sad onaj deo koji je u upotrebi mnogo veci, penje se i do 700/833, to ce garant trositi bateriju vise... Moze li to da se sredi?
jutros mi ponudio update, odradio sam i ima dosta noviteta, ali me nervira to sto mi opet secka kad se krecem kroz "dnevnik", nije pomogao ni update sa 403 na 404 a ni ovaj... Postoji li neka fora da se to resi? A ono sto je sporiji kad ulazi u poruke ili imenik i dnevnik kad nije u keshu to je isto bzvz... i da, digao je RAM na 833 ali je sad onaj deo koji je u upotrebi mnogo veci, penje se i do 700/833, to ce garant trositi bateriju vise... Moze li to da se sredi?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
marebrus, šta je dnevnik?
Za poruke i imenik moraš se igrati sa STweaks ili set cpu, digni min na 400 pa vidi, ja sam digao na 500 i sve leti, kao drugi telefon, sad ubija kako radi. Baterija će mi kraće trajati ali dosta mi je 1 dan, to ću tek videti koliko će da traje. Naravno očistio sam softver od gluposti.
Za poruke i imenik moraš se igrati sa STweaks ili set cpu, digni min na 400 pa vidi, ja sam digao na 500 i sve leti, kao drugi telefon, sad ubija kako radi. Baterija će mi kraće trajati ali dosta mi je 1 dan, to ću tek videti koliko će da traje. Naravno očistio sam softver od gluposti.
Poslednja izmena od Miškoni u Sub, 03. Nov 2012. 01:20, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: uklonjen nepotreban citat
Rezlog: uklonjen nepotreban citat
dnevnik= registar poziva...
kod mene to secka i prekida i bas me nervira. a ostalo sve leti kao ludo.
kod mene to secka i prekida i bas me nervira. a ostalo sve leti kao ludo.
- jerkann
- Mobil manijak
Ljudi preporucite neki ICS custom ROM za ovaj telefon. Resio sam da se poigram danas malo...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
jerkann, a nećeš JB? Ako bas hoces ICS probaj OMEGA ROM v13.1. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- jerkann
- Mobil manijak
Ninolina, pa moze i JB, ali nisam siguran da li ce da radi posto ne mogu da update-ujem telefon na zvanicni. Malopre mi se javio jos jedan problem. telefon nece da mi se puni na punjac (provereno radi), a na usb se puni normalno.

- Ninolina
- Moderator
jerkann, jesi li ga vec flash-ovao nekim kuvanim romom? Ako jesi onda je normalno da nece da ti da da ga update-ujes zvanicno. U svakom slucaju bi trebalo bez problema da mozes da ga flash-ujes kuvanim romom. A otkad ti se ne puni preko punjaca? Sta si mu radio neposredno pre nego sto se pojavio problem? Trenutno si na ICS-u?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- jerkann
- Mobil manijak
Ninolina, trenutno sm na oficijalnom ICS-u. Samo sam ga rootovao i otkljucao. Ne puni mi se od sinoc. Nista posebno nisam radio, instalirao dosta aplikacija i to je to. Jutros sam odradio factory reset medjutim i dalje isto. Koji bi mi JB preporucila?
- Baraba
jerkann, izvini što se ubacujem, ako hoćeš stock JB trenutno vozim ovaj za naše tržište zvanični:

Idi na http://www.samfirmware.com i skini I9300XXDLJ4, ispod ti je upustvo kako da ubaciš sa odinom (najbolje preko odina):
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1075278
Uvek savetujem verziju za našte tržište zato što je u njoj radio (ne fm radio već radio verzija za gsm) za naše tržište i internet mi uvek najbolje radi bez otvaranja dns ako je verzija za naše tržište, nema eha, signal uvek najbolji i najstabilniji.

Idi na http://www.samfirmware.com i skini I9300XXDLJ4, ispod ti je upustvo kako da ubaciš sa odinom (najbolje preko odina):
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1075278
Uvek savetujem verziju za našte tržište zato što je u njoj radio (ne fm radio već radio verzija za gsm) za naše tržište i internet mi uvek najbolje radi bez otvaranja dns ako je verzija za naše tržište, nema eha, signal uvek najbolji i najstabilniji.
- jerkann
- Mobil manijak
Baraba, ma taman posla, pa ovo je forum i svako misljenje je bitno i uvazava se. Probacu da odradim ovo sto si mi rekao. Da li ovim gubim root?
Izvinjavam se sto upadam u prepisku ali moram nesto da pitam u nadi da neko od vas zna odgovor. Naime imam windows vistu na racunaru i probam danas da instaliram samsung kies, prvo je to trajalo dva sata, a onda mi izbaci na telefonu da mi treba service pack3 za windows media player10 ili noviji... kod mene je vec neka novija verzija ali nikako nece da prepozna telefon niti bilo sta mogu da radim... Zna li neko kako da resim tu zajebanciju, sta da uradim da mi komp prepozna telefon i kies pocne da radi?
- excess
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 31. Dec 2009. 19:07
- :: Samsung Galaxy S III
- Kontakt:
Dakle zvanični Jelly Bean puni bateriju "ceo dan".. a čini se da je trosi 2x brze nego ICS. 

Sent from Samsung Galaxy SIII GT-I9300 16GB Pebble Blue (Android 4.1.2 Jelly Bean)
- Ninolina
- Moderator
Baraba, u pravu si u vezi radia iliti Baseband-a. Mada se to uvek moze promeniti. I, s obzirom da imas oficijelni JB rom za nase prostore, mozes li mi napisati koji je Baseband sad kod tebe? 

I ja sam juce dobio obavestenje da je nova verzija softwera dostupna.Telefon je iz Telenora. Jos uvek ga nisam istestirao da vidim sta su oni tu poboljsali ali sam primetio par kozmetickih prepravki,nista mnogo bitno.
Takodje sam primetio da slabije svetli lampica za notifikacije,bash primecujem razliku...sto su to dirali nemam pojma ali sam navikao nekako kad je jace svetlela.
Sledeca stvar,u meni koji se povlaci odozgore ubacili su novu opciju blocking mode,pomerili dugme za podesavanja,cini mi se da se ubrzalo i samo otvaranje i zatvaranje tog menija sto se povlaci odozgore...
Za bateriju cemo videti jos,treba neko vreme da se istestira da bih mogao da kazem nesto o tome.
Takodje sam primetio da slabije svetli lampica za notifikacije,bash primecujem razliku...sto su to dirali nemam pojma ali sam navikao nekako kad je jace svetlela.
Sledeca stvar,u meni koji se povlaci odozgore ubacili su novu opciju blocking mode,pomerili dugme za podesavanja,cini mi se da se ubrzalo i samo otvaranje i zatvaranje tog menija sto se povlaci odozgore...
Za bateriju cemo videti jos,treba neko vreme da se istestira da bih mogao da kazem nesto o tome.
- Baraba
jerkann, najbolje fon da formatiraš i potpuno očistiš od svega, zatim preko odina ubaciš JB, root gubiš ali to je par sekundi posla, poslaću ti CF-Root-SGS3-v6.4 koji koristim, isto preko odina izaberi fajl u pda i klikneš na start, to je cela nauka od par seknudi za root na ovom telefonu 
marebrus, ja nisam uspeo kies da nateram na radi na Win7, srećno sa njim
excess, jeste u početku dok se ne stabilizuje, u upustvu i piše da treba sačekati par punjenja dok se ne stabilizuje sve, trajaće isto kao i na ICS možda i malo duže, sve će to da legne na svoje, malo strpljenja (u krajnjem slučaju imaš wipe battery)
Ninolina, imaš gore na SS, ver. XXDLID

marebrus, ja nisam uspeo kies da nateram na radi na Win7, srećno sa njim

excess, jeste u početku dok se ne stabilizuje, u upustvu i piše da treba sačekati par punjenja dok se ne stabilizuje sve, trajaće isto kao i na ICS možda i malo duže, sve će to da legne na svoje, malo strpljenja (u krajnjem slučaju imaš wipe battery)

Ninolina, imaš gore na SS, ver. XXDLID

С обзиром да ми Киес ради на Win 8, мора да ради и на Win 7.
- Baraba
cgmiki, radi, kod mene znam šta je problem (gomila koje kakvih drajvera koji rade u simbiozi, neću ništa da čačkam jer sve ostalo radi kako treba)