6630, gprs cas radi, cas ne radi...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

6630, gprs cas radi, cas ne radi...

Post od Oljica »

Do pre 3 dana je sve radilo besprekorno, i od tad ne mogu uopste da se povezem, zvala Mobtel i objasnila da su settingsi u redu, oni mi poslali poruku sa konfiguracijom kao da im malopre nisam rekla da sve to vec imam , i dalje nista. Pise Paket data not available. Check network services.
Ideje, saveti?

boki
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2004. 19:20

Post od boki »

Proveri Settings>network>network mode treba da je GSM, to mi ovako prvo pada na pamet :unsure:

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Da li sam nesto propustila, ali koliko ja znam u settings>network> imas operator selection koji mozes da namestis na manual ili automatic i imas cell info display, to je to.
Da napomenem, nema sanse da sam ja nesto promenila od settingsa, jednostavno povezivanje ne radi.

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Da nije možda zbog novogodišnjeg ludila? :D :D Čudne su ove naše mreže....

Recimo, ja juče ceo dan nisam mogao da pošaljem SMS... Kasnije sam saznao da su neki dobili i po 4 iste porukice od mene :blinky:

boki
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2004. 19:20

Post od boki »

Biće da si u pravu, evo sad ne radi ni GPRS, ni poruke, niti zvanje fixnih brojeva. Za sve je kriva Nova godina :) kažu da je u toku novogodišnje noći poslato 15 miliona poruka na obe mreže, pa nije ni čudo što je došlo do zagušenja :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Oljice, pošto vidim da si na 063, kao i ja, mogu da ti potvrdim da sam i ja imala problema sa GPRS-om poslednjih dana. Kad sam zvala servisni centar, rekli su mi da su u toku neki radovi na mreži i da pokušam malo kasnije. I tako se on čas zakači na mrežu, čas se otkači, a ja se uspaničila da mi telefon nije u redu (jer sam ga skoro kupila. Danas i juče ipak nisam imala problema. Inače imam 6680... Ti problemi su inače počeli oko 28.-29. decembra dok još nije počela ludnica sa porukama...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Nije u pitanju Nova godina nego server...poshto dosta blejim na gprs,ima dani kad jednostavno po 3-4 sata uopshte nece da radi gprs,al posle sradi o5 normalno... :wink:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

oljice ako si na 4, onda nije ni chudo, jer ni meni ne radi... stvarno ne znam sta misli ovaj telekom... u zadnjih mesec dana GPRS je radio samo 3 puta :uhuh: sutra putujem, ako im takav bude bio i roaming, moracu da menjam mrezu

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Isti slucaj se desava povremeno na obe nase mreze,tako da ne znam sta da promenim kada trece nema,a imam obe kartice.Ostaje samo da se nadamo da je to privremeno.

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Pa ovako... joj ljudi, ovi iz Mobtela su pokretno pozoriste...
Meni su problemi kao nekom ovde poceli dan, dva pre Nove godine, i ja lepo uzmem i pozovem call centar, do danasnjeg dana svaki dan po jednom i svaki put dobijem razlicit biser od odgovora: prvo su mi kao sto sam napisala poslali poruku sa konfig., onda mi je receno da mi je neko eto tek tako iskljucio tu opciju, onda mi je to ukljuceno ali opet ne radi, da bi mi zadnji ili predzadnji put rekli upravo da imaju neke komplikacije i da ih resavaju do uvece, naravno nista od toga, ja pozovem danas, javi se zenski operater, ja ispricam istoriju, ona kaze, jeste, ovde kod vas ima zaista nesto 'cudno' samo mi nemamo ovlascenje da resimo vas problem vec sluzba koja zbog praznika pocinje sa radom tek sutra. Bice to u redu sutra. Od tad proslo 3 sata, ja onako vec mehanicki ugasim i upalim telefon, kad imam sta i da vidim, gprs u funkciji.
Sta reci? 8)

Odgovori