Nema na cemu
Tako je, vetjina telefona u nasim radnjama je skidana sa mreze, otud i nize cene, pa cak i nego sto kostaju u inostranstvu!
A sto se tice razlike u specifikacijama, mozda je greska, nisam gledao!
A zasto kupovati k750, pa ne znam, dizajn? ili mozda ljudi vole da se tripuju da su qpili original za mnogo manje para!
Nema tu ljudi bolje ili gore,shvatite da je to isti telefon samo sa T-Mobile softverom i drugacijim ledjima maske i zato je jeftiniji jer,iskreno,lepse izgleda K750 a i nema one silne oznake na masci!
Pozdrav
drzao sam u ruci i zezao se sa oba telefona tako da znam o cemu se prica...uzeo sam K 750i bas zbog toga sto je mnogo lepsi i elegantniji telefon...inace su softverski potpuno identicni...
svoj glas dajem za k750 jer nema nikakva ogranicenja koja ima d750 jer je on napravljen za t-mobile mrezu , posjeduje 3mb vise interne memorije i podrzava mem. kartice do 4096 mb a d750 do 1024 mb
d750 podrzava kartice do 2gb(sto je vise nego dovoljno)proverite na zvanicnom sajtu sony ericsson-a, a i ne znam o kakvim ogranicenjima pricas moze sve sto moze i k750 a ako te bas nervira znam servis koji za 250din. ubacuje softver od w800 u d750.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Ja imam K750, a moja sestra D750, u oba telefona sam ubacio W800 FW u servisu i sad su telefoni potpuno isti, osim po spoljašnjem izgledu.... Nema nikakvih ograničenja i oba telefona rade brilijantno.... Svako ko kupi D750 mora odmah da planira još trošak od 15-20 evrića za stavljanje originalnog firmware-a ili da ga trpi ako mu se sviđa ovakav kakav je....
A po cemu je softver od w800 superiorniji od k750 ??? D750 je sa mreze, to je OK, ali zasto k750i ? Da li zasto sto ne mora da se upali telefon da bi se pustio mp3, ili ?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
ajde,SENSEI,majke ti reci mi gde to ima za te pare da se ubaci softver od W800i,hocu i ja...ako neces ovde da postojes pusti mi mail na delucapeciotti@yahoo.com...hvala ti unapred...
Pa to zapravo i nije pravi servis, to radi moj komsija koji radi sa telefonima ali bas i nije "prijavljen" tako da ne bih smeo da kazem ali ja svakako i nisam iz BG-a vec iz jednog malog mesta u Backoj, Lovcenca.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
U Vrscu kosta 400dinara, malo pre sam bio i pitao. I oce li neko PLZ da mi odgovori na "A po cemu je softver od w800 superiorniji od k750 ??? D750 je sa mreze, to je OK, ali zasto k750i ? Da li zasto sto ne mora da se upali telefon da bi se pustio mp3, ili ?"
Hvala, poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Pazi,ima dosta ljudi kojima se svidjaju mogucnosti W800 ali ne i izgled ili jednostavno nemaju para a ovako mogu da dobiju interfejs W800 a jos ako vole da slusaju mp3 dosta,bolje je u,vreme kad ne zelis pozive,da iskljucis telefon i duze ce ti trajati baterija!Znaci nije bas samo zbog toga ali je jako korisno!
Pozdrav
nisam mislio da je superiorniji W800i od K750i (osim te "MP3" opcije) vec samo zelim da osvezim telefon novom verzijom softvera pa kad to vec radim,sto da ne ubacim softver od W800i...
Idi levo u Proizvodjaci,odaberi SE i pogledaj sve sto te zanima da ne spamuju dzabe podacima kad do njih mozes doci za 3,72 sekunde!
Imas link za IT svet na pocetku pa pogledaj koliko kostaju memorijske za njega onog kapaciteta koji ti treba!
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.