Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Zagg-ова фолија ми је фантастична. Користио на S2, а сада је користим и на S3.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Gde si ih kupovao? Samo za displej ili full za ceo?
Само за екран. Директно са њиховог сајта. Свиђа ми се што постоји замена истог од стране њих. Када хоћеш нови, пошаљу ти, и у пакету имаш коверат да им вратиш стари.
Meni neće da instalira 4.1.1
kad idem na ono da proveri da li ima dopune izađe mi neka poruka "Proveravanje softvera je onako kako su korisnici trazili. Pokusajte ponovo" 

- Dpb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
- :: Samsung SM-G920
- :: Huawei p8 lite
stefanj, i meni je tako jedan dan izbacio ali sutradan sam probao i bez problema sam odradio
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ne znam da li je još iko imalo sličan problem... Naime prije par dana u putu odlučim pogledati epizodu serije na telefonu čisto da ubijem vrijeme i uspijem odgledati samo pola epizode i sve uredno prekinuo i kad sam opet putovao htio sam da nastavim gdje sam stao ali problem je bio u tome da kad prevucem klizac playera na polovinu on se samo ugasi.
Pokušam preo MX playera i on mi prešalta na drugu epizodu nakon što klizač stavim na polovin prve epizode i nikako nisam mogao skontati do čega bi to moglo biti? Poslije mi je palo na pamet da nije možda jer sam vršio reprodukciju sa kartice pa da nije nešto tu zbrljavilo ali nisam siguran jer sam u međuvremenu obrisao epizode sa telefona...

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
je l neko uradio ovaj zvanicni update,neka napise utiske ako nije problem,je l vredi prebacovati na JB ili ne?
- Baraba
janka_88, možda je video fajl oštećen? Odgledao sam gomilu filmova i serija i nikad ništa.
maverick88, jeste, vredi.
maverick88, jeste, vredi.
Sinoć sam završio update preko kies-a. Ovo nije normalno koliko je brži sada telefon. 

- janka_88
- Expert
Baraba, što je najgore više tih video snimaka sam probavao i uvijek ista stvar. Na kompjuteru sve normalno funkcioniše. Probaću da prebacim na internu memoriju da vidim kako će se ponašati, možda na kartici pravi neki problem jer je class 4 a snimak je u HD formatu pa možda tu nešto brljavi mada nebi trebalo...
- Baraba
janka_88, e jbg, meni je kartica klase 10, namerno sam uzeo bolju da ne bi baš dolazilo do seckanja ako snimam ili reprodukujem hd materijal, moguće da je do kartice ako ti ne koče manji fajlovi tj. videćeš kada prebaciš na internu memoriju.
- janka_88
- Expert
Baraba, evo probao na internu memoriju isto jednu epizodu u HD formatu i ista stvar. Preko fabričkog playera pomjerim da mi odma prebaci na polovinu epizode i samo izadje iz playera dok preko MX playera samo počne ispočetka jer je samo ta epizoda ubačena inače prebaci na naredni video koji imam u folderu. Sad sam uzeo i prebacio jedan film dvd rip kvaliteta veličine 1,05GB i nema apsolutno nikakvih problema prilikom reprodukcije i prebacivanja direkt da sa polovine počne ili tako to. Znači očigledno ima neki bug prilikom reprodukcije HD sadržaja u .mkv formatu da se tako preskaču dijelovi video snimka...
Što se tiče klase znam da je bolja veća klasa ali me ova izašla jeftino od 16GB, nova kingston je koštala 10eur a pošto mi služi tako samo za reprodukciju i recimo skladištenje slika, video snimaka i muzike nisam imao nikad problema prilikom reprodukcije i fullHD sadržaja. Sve ide bez sjeckanja i prekidanja.
Što se upisivanja tiče to je druga stvar ali zato snimam na internu memoriju pa prebacim na karticu. 

- Baraba
Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Daj neki info o ripu fajla da skinem sa neta da pustim kod mene, javim ti da li secka, mada mi još ništa nije seckalo.
I jesi li na nekom custom ili stock? Koji kernel?
I jesi li na nekom custom ili stock? Koji kernel?
- nesap
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 24. Sep 2012. 08:12
- :: Samsung Galaxy S3
JB radi odlično. Ja ga koristim već nekih mesec dana i mogu vam reći da sam zadovoljan. Tel radi bez bagova i baterija mi drži sigurno 10 - 15 % više nego na ICS.
jedino imam problem da namestim Igo primo da radi na ovoj rezoluciji kako treba.
jedino imam problem da namestim Igo primo da radi na ovoj rezoluciji kako treba.

ponovo ja sa svojim pitanjima... kako vi ljudi povezujete telefon sa racunarom? instalirao sam samsung studio i nikako da povezem telefon, nokiu sam povezivao kako sam hteo a ovo nikako... i ima li potrebe da radim hard reset posle ovog novog update-a?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
marebrus, nema potrebe da radis reset. Zasto bi? Sa hard tj factory resetom ces prosto ocistiti telefon od svega pa i aplikacija, da li to zaista zelis? 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
marebrus, a kako ne mozes da ga povezes sa kompom? Kad ga prikacis kablom pogledaj pod Computer. Trebalo bi da ti ga prikaze kao GT-I9300 i tu ces videti i Card (sdcard) i Phone (memorija koja je u tel). Bar je tako kod mene.
Pod opcijom USB PC Conection u tel izaberi Media Device.
Ako bas hoces klasičan pristup kartici trebala bi ti App koja to omogućuje SGS3 Easy UMS.
U svakom slucaju komp bi trebalo i na onaj prvi način da ti vidi tel.

Ako bas hoces klasičan pristup kartici trebala bi ti App koja to omogućuje SGS3 Easy UMS.
U svakom slucaju komp bi trebalo i na onaj prvi način da ti vidi tel.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Azimuth, ne zelim naravno...
ovo me zeza sto ne mogu da povezem sa racunarom...
ovo me zeza sto ne mogu da povezem sa racunarom...
Poslednja izmena od McLaren F1 u Pet, 09. Nov 2012. 20:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Psovanje je zabranjeno.
Rezlog: Psovanje je zabranjeno.
- janka_88
- Expert
Baraba, znači nema sjeckanja, video ide tečno i bez problema. Problem nastane samo kad hoću da preskočim odmah na 20-i minut klipa. Tačnije eto gledam seriju CONTIUUM a tačan naziv koji ja imam je "Continuum.S01E03.Wasting.Time.720p.WEB-DL.AAC2.0.h.264-ECI.mkv". To je čisto jedna epizoda serije a sa svakom imam isti problem kad je HD video u pitanju. ROM je stock i sve fabričko, jedino što sam odradio root i to je to.
- Baraba
Ima li nekih novina, novih romova, kernela? Otkako sam prodao S3 ne pišem u temi (ali je pratim i čekam neki novi info) a vi ništa