Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Re: Nokia E72

Post od Deksi »

Sale_M, ma da to ali tek kada promeni kod, a to njega zeza. Neznam dali moze da ga flesuje bez promene produkt koda u zeljeni softver?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Deksi,naravno,ukoliko odradi flash fw pomocu Phoenixa,product code ga uopste i ne interesuje.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Fox, ali ja sam sada upravo fleshovao n79 i morao sam da promenim kod od onog softvera koji sam skinuo.
Bas sam o tome pisao ovde klik

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Deksi, ti kad skines firmver sa navifirmom i kopiras gde treba i instaliras,ne treba ti nikakav drugi alat za menjanje product coda.Kad si flesovao n79,trebalo je samo da skines balkan firmver sa fm transmiterom ili koji god hoces vec i i instaliras ga i to je to,nista drugo ti ne treba,to vec i vrapci znaju . :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Sale_M, tako sam i uradio i pokusao ali phoenix nije hteo da dovrsi posao do kraja. Zastoj je bio kada se pritisne ono dugmence sa tri male tackice i u onaj pavougaonik gde se trebaji upisati podaci od telefona nije hteo, e kad sam promenio kod onda jeste.
Naravno da sam u onaj folder Products napravio folder RM-348 i stavi sta je trebalo.
Mozda je to slucaj samo sa n79 ili s60v3 ko bi ga znao.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Najlakša stvar bi bila promena product coda i onda lepo mob na Nokia update service i ostalo radi mob tj komp.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Jedno pitanje, ajde da ubacim i u e72 srpski ali sada je u njemu verzija 91.4 ali pod tom verzijom nema srpskog jezika na balkanskom kodu. Da bih dobio srpski moram ici verziju nize 91.3. Smem li to uraditi?

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Deksi, to nikako ne smes odraditi,jer ces tim automatski "ubiti" telefon,i onda ces morati da se cimas da ga ozivljavas preko fenixa..Jer na telefonu sve dok ides na verzije gore,od one koje imas u telefonu sve ce biti dobro,ali ukoliko zelis da se vratis na neku stariju verziju,onda ces morati da ga downgrade na pocetnu verziju,pa tek onda na onu zeljenu..

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Pa jasam i misleo da to uradim sa fenixom na jednu verziju nize ali ako je rizicno nista. A mozda ce pustiti i za balkansake kodove verziju 91.4 e onda bi bilo sve bezbedno.

radivojevic23
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2012. 13:34
:: nokia E 72

Post od radivojevic23 »

imam tel nokiu E 72 nesto manje od godinu dana. Instalirala sam nedavno viber i krenuo je da zakucava, jednostavno nijedna tipka ne radi zamrzne ekran i moram da ga gasim da bi proradio. Obrisala sam viber ali mi se i dalje to desava ponekad. jel moze neko da mi kaze sta mogu da uradim da se to ne desava ili o cemu se tu radi. Hvala unapred :wink:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

radivojevic23, Brisanjem vibera obrisala si samo deo onih dodatnih file-ova koji su se instalirali a jedan deo je sigurno ostao. Zato idi u app manager i tu ih pronadji i odatle obrisi. Ako i dalje zeza onda hard reset i resices problem.
I ja sam ga obrisao. Kod mene nije hteo ni da radi ali sag ga ja brisao hard resetom kad sam video sta je on sve dodatno instalirao.

botsy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2012. 21:17
:: Nokia E72
:: Xperia Arc S

Post od botsy »

Pozdrav ljudi... :) Imam jedan problem sa ovim telefonom prakticno od kada sam ga uzeo! Non stop mu treperi ikonica za poruku u obliku pisma na dnu ekrana, sanduce za poruke je prazno, nema poslatih poruka, poruka na cekanju, nema ni jedan sms ili mms da nije procitan. Zna li neko u cemu je problem i kako eventualno da ga otklonim? Unapred Vam hvala na odgovoru. :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Nokia E72

Post od toda81 »

Probaj da udjes u poruke pa opcije i da podesis da ti memorija u upotrebi bude memorijska kartica
Note IV N9100 dual

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Gresis toda gresis, udaljio si mi se momce od ljubavi stare.:P
bosty obrisi poruke sa sim kartice.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

;) Priznajem, a nije mi lakoooooo ... Ali bez obzira na sve nije lose ovo da odradi
Note IV N9100 dual

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

botsy, messaging - options - SIM messages - zbog toga ti treperi :wink: .
Toda zaboravio Nokiu i prišao Samsungovom jatu, a kleo se u Noćiju :oops:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ma to je galaxy s2, a ne samsung ;) Veruj mi da nikad nisam voleo samsung telefone i ne znam sta mi bi da uzmem samsung, ali se ne kajem jer sam prezadovoljan sa s2.Jedino da su mu odradili malo bokje kuciste kao kod nokia E serije i bio bi fantastican. Ako ne prodam ovaj skrcani n82 sigurno cu ga srediti da ne ispadnem iz forme :)
Note IV N9100 dual

radivojevic23
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od radivojevic23 »

Deksi, hvala...jos jedno pitanje,posto je slabo razumem u mobilnu telefoniju....kad se radi hard reset jel moram da kopiram imenik slike i ostalo...kako da ga uradim?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Sve sto ti se nalazi na memoriji telefona se brise, tako da ako imas neke slike, video klipove ili muziku na memoriji telefona najbolje je preko usb kabla da prebacis na komp, a kontakte mozes da sacuvas tako sto udjes u imenik i ides cini mi se options-copy-copy to memory card. Na taj nacin ces sacuvati kontakte i oni se nalaze onda na memorijskoj kartici u folderu other i u njemu se nalazi folder contacts. Kada posle reseta budes hteo da vratis sve kontakte samo ponovo udjes u imenik i ides options-copy-copy from memori card i vratis sve kontakte
Note IV N9100 dual

radivojevic23
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od radivojevic23 »

toda81, a reset odradim tako sto vratim na fabricka podesavanja iliima neka drugacija opcija

Odgovori