Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Nokia E72
Sale_M, ma da to ali tek kada promeni kod, a to njega zeza. Neznam dali moze da ga flesuje bez promene produkt koda u zeljeni softver?
Deksi,naravno,ukoliko odradi flash fw pomocu Phoenixa,product code ga uopste i ne interesuje.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Fox, ali ja sam sada upravo fleshovao n79 i morao sam da promenim kod od onog softvera koji sam skinuo.
Bas sam o tome pisao ovde klik
Bas sam o tome pisao ovde klik
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Deksi, ti kad skines firmver sa navifirmom i kopiras gde treba i instaliras,ne treba ti nikakav drugi alat za menjanje product coda.Kad si flesovao n79,trebalo je samo da skines balkan firmver sa fm transmiterom ili koji god hoces vec i i instaliras ga i to je to,nista drugo ti ne treba,to vec i vrapci znaju . 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Sale_M, tako sam i uradio i pokusao ali phoenix nije hteo da dovrsi posao do kraja. Zastoj je bio kada se pritisne ono dugmence sa tri male tackice i u onaj pavougaonik gde se trebaji upisati podaci od telefona nije hteo, e kad sam promenio kod onda jeste.
Naravno da sam u onaj folder Products napravio folder RM-348 i stavi sta je trebalo.
Mozda je to slucaj samo sa n79 ili s60v3 ko bi ga znao.
Naravno da sam u onaj folder Products napravio folder RM-348 i stavi sta je trebalo.
Mozda je to slucaj samo sa n79 ili s60v3 ko bi ga znao.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Najlakša stvar bi bila promena product coda i onda lepo mob na Nokia update service i ostalo radi mob tj komp.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Jedno pitanje, ajde da ubacim i u e72 srpski ali sada je u njemu verzija 91.4 ali pod tom verzijom nema srpskog jezika na balkanskom kodu. Da bih dobio srpski moram ici verziju nize 91.3. Smem li to uraditi?
Deksi, to nikako ne smes odraditi,jer ces tim automatski "ubiti" telefon,i onda ces morati da se cimas da ga ozivljavas preko fenixa..Jer na telefonu sve dok ides na verzije gore,od one koje imas u telefonu sve ce biti dobro,ali ukoliko zelis da se vratis na neku stariju verziju,onda ces morati da ga downgrade na pocetnu verziju,pa tek onda na onu zeljenu..
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa jasam i misleo da to uradim sa fenixom na jednu verziju nize ali ako je rizicno nista. A mozda ce pustiti i za balkansake kodove verziju 91.4 e onda bi bilo sve bezbedno.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 13. Nov 2012. 13:34
- :: nokia E 72
imam tel nokiu E 72 nesto manje od godinu dana. Instalirala sam nedavno viber i krenuo je da zakucava, jednostavno nijedna tipka ne radi zamrzne ekran i moram da ga gasim da bi proradio. Obrisala sam viber ali mi se i dalje to desava ponekad. jel moze neko da mi kaze sta mogu da uradim da se to ne desava ili o cemu se tu radi. Hvala unapred 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
radivojevic23, Brisanjem vibera obrisala si samo deo onih dodatnih file-ova koji su se instalirali a jedan deo je sigurno ostao. Zato idi u app manager i tu ih pronadji i odatle obrisi. Ako i dalje zeza onda hard reset i resices problem.
I ja sam ga obrisao. Kod mene nije hteo ni da radi ali sag ga ja brisao hard resetom kad sam video sta je on sve dodatno instalirao.
I ja sam ga obrisao. Kod mene nije hteo ni da radi ali sag ga ja brisao hard resetom kad sam video sta je on sve dodatno instalirao.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 13. Nov 2012. 21:17
- :: Nokia E72
- :: Xperia Arc S
Pozdrav ljudi...
Imam jedan problem sa ovim telefonom prakticno od kada sam ga uzeo! Non stop mu treperi ikonica za poruku u obliku pisma na dnu ekrana, sanduce za poruke je prazno, nema poslatih poruka, poruka na cekanju, nema ni jedan sms ili mms da nije procitan. Zna li neko u cemu je problem i kako eventualno da ga otklonim? Unapred Vam hvala na odgovoru. 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nokia E72
Probaj da udjes u poruke pa opcije i da podesis da ti memorija u upotrebi bude memorijska kartica
Note IV N9100 dual
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Gresis toda gresis, udaljio si mi se momce od ljubavi stare.
bosty obrisi poruke sa sim kartice.

bosty obrisi poruke sa sim kartice.
- toda81
- Prijatelj foruma

Note IV N9100 dual
botsy, messaging - options - SIM messages - zbog toga ti treperi
.
Toda zaboravio Nokiu i prišao Samsungovom jatu, a kleo se u Noćiju

Toda zaboravio Nokiu i prišao Samsungovom jatu, a kleo se u Noćiju

- toda81
- Prijatelj foruma
Ma to je galaxy s2, a ne samsung
Veruj mi da nikad nisam voleo samsung telefone i ne znam sta mi bi da uzmem samsung, ali se ne kajem jer sam prezadovoljan sa s2.Jedino da su mu odradili malo bokje kuciste kao kod nokia E serije i bio bi fantastican. Ako ne prodam ovaj skrcani n82 sigurno cu ga srediti da ne ispadnem iz forme 

Note IV N9100 dual
-
- Slučajni prolaznik
Deksi, hvala...jos jedno pitanje,posto je slabo razumem u mobilnu telefoniju....kad se radi hard reset jel moram da kopiram imenik slike i ostalo...kako da ga uradim?
- toda81
- Prijatelj foruma
Sve sto ti se nalazi na memoriji telefona se brise, tako da ako imas neke slike, video klipove ili muziku na memoriji telefona najbolje je preko usb kabla da prebacis na komp, a kontakte mozes da sacuvas tako sto udjes u imenik i ides cini mi se options-copy-copy to memory card. Na taj nacin ces sacuvati kontakte i oni se nalaze onda na memorijskoj kartici u folderu other i u njemu se nalazi folder contacts. Kada posle reseta budes hteo da vratis sve kontakte samo ponovo udjes u imenik i ides options-copy-copy from memori card i vratis sve kontakte
Note IV N9100 dual
-
- Slučajni prolaznik
toda81, a reset odradim tako sto vratim na fabricka podesavanja iliima neka drugacija opcija