Imam 6600 i radio je fino sve do danas!
Pokusao sam sad da upalim mob. i palio se 5min. i izadje mi kao "aplication closed, Phone start up faild, please contact retailer"
poludeo sam !! pomozite
Probaj tzv. format s 4 dugmeta: izvadis SIM karticu, memorijsku ostavis, onda (dok je mob ugasen) drzis istovremeno zelenu slucalicu, broj 3, tarabu i dugme za paljenje. Moguce je da ti ne uspije iz prvog puta, pa ako tako bude probaj jos po koji... Ako ne upali, ne gine ti flash...
uspeo sam, ali ne kako si mi ti rekao da drzim tarabu, teba da drzim 3 + slusalicu + zvezdicu i onda upalio fon, resio sam tej problem, ali....
sad imam jos jedan "poblem" posle formata sam upalio mob i trazi mi password za memorisku karticu a nikad nisam ni stavljao pass. smorio sam se do jaja, citao sam na netu da nema resenja za ovo,
aj ako zna neku foru neka javi...
poz
ma jok, nece nikako. ukucao sam bezbroj kombinacija i ne vedi
meni mob. nije zakljucan vec memoriska kartica tazi pass koji nikad nisam stavio
citao sam ne netu da mogu samo da je bacim i nista vise (
Sale, taj programčić pomaže samo ako nije urađen format telefona, on čita fajl u kome je zapisan password. A pošto se taj fajl nalazi na C, više nema šta da pročita i može samo da
Miskoni napisao:Sale, taj programčić pomaže samo ako nije urađen format telefona, on čita fajl u kome je zapisan password. A pošto se taj fajl nalazi na C, više nema šta da pročita i može samo da
Kartica se moze otkljucati uz pomoc mmcunlocker-a to je jedan uredjaj koji se kachi na komp, ako te zanima javi mi se na mail marek@hotpop.com
da vas pitam za savet jedan, pre neki dan odjednom poceo da mi baguje telefon (6600) kad ocu da upalim BlueTooth ono mi izbaci "Unableto perform BlueTooth operation" i kad malo duze stoji da ga niko ne dira i ocu npr. da udjem u imenik nesto se desi i nekih pola minuta se nista ne desava pa mi izbaci "app. close" ili "screen saver close" i recite mi da li da se cimam oko njega ili da kupim nov telefon???? reci te mi kakav je 6630 u par reci. Hvala unapred
Nije to nista strasno sa 6600,jednostavno si nabacao programa,svakojakih,pa bi trebao formatirati telefon.Za pocetak uradi *#7370#,pa zatim formatiraj karticu.Posle polako ubaci proverene programe.Nikad nije kasno da za 10 eura uradis flesovanje ako nista ne pomogne.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.