Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
janka_88, nije ta galerija. Sto se tice opcija ekrana:

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
Sve ovo fino zvuci. Moracu i ja ovih dana da ga isprobam.
Imam jedan problemcic vezan za sinhronizaciju kontakata koji me bas ljuti.Vec duze vreme i to na svakom rom-u koji sam ubacivao sam imao problem sa sinhronizacijom kontakata na google jer kada ubacim novi kontakt u tel, tj preko go contacts ex aplikacije i oznacim da je snimi na google pocne sinhronizacija i nikad nije uspesna i ikonica gde je mail postane crvena zbog neuspesne sinhronizacije.Ne znam u cemu je problem i kako da ga resim. Moje prelazno resenje je da uradim prvo backup kontakata na karticu i da obda taj fajl kopiram na komo pa se ulogujem kompom na gmail i onda obrisem sve kontakte sa gmail-a i zatim uvezem u gmail kontakte taj fajl koji sam backupovao na telwfonu oli onda se na gmail-u pojave svi moji kontakti,kao i taj nov koji sam ukucao u tel i naravno backupovao i koji se nalazi i u backup fajlu
Imam jedan problemcic vezan za sinhronizaciju kontakata koji me bas ljuti.Vec duze vreme i to na svakom rom-u koji sam ubacivao sam imao problem sa sinhronizacijom kontakata na google jer kada ubacim novi kontakt u tel, tj preko go contacts ex aplikacije i oznacim da je snimi na google pocne sinhronizacija i nikad nije uspesna i ikonica gde je mail postane crvena zbog neuspesne sinhronizacije.Ne znam u cemu je problem i kako da ga resim. Moje prelazno resenje je da uradim prvo backup kontakata na karticu i da obda taj fajl kopiram na komo pa se ulogujem kompom na gmail i onda obrisem sve kontakte sa gmail-a i zatim uvezem u gmail kontakte taj fajl koji sam backupovao na telwfonu oli onda se na gmail-u pojave svi moji kontakti,kao i taj nov koji sam ukucao u tel i naravno backupovao i koji se nalazi i u backup fajlu
Note IV N9100 dual
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
tomas.hokenberi, ipak nisu htjeli sve funkcije ubaciti i na S2 kao i na S3 ali eto, to je prednost novijeg modela mada im nije smetalo ubaciti to i na S2... mada sam siguran da će biti neki modovi koji će to omogućiti. Jer isto tako je bila i galerija sa Note 2 dostupna u .zip fajlu da se preko recovery ubaci na S3.
Evo tih opcija na S3:

- tomas.hokenberi
- Moderator
janka_88, vidim da je i S3 pametNan i budan.
Mozda ce se pojaviti u finalnoj verziji kada je Samsung pusti u opticaj, ali ja sa zadovoljan i sa ovim sto je dobijeno.
Mozda ce se pojaviti u finalnoj verziji kada je Samsung pusti u opticaj, ali ja sa zadovoljan i sa ovim sto je dobijeno.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
tomas.hokenberi, ajd javi koliko ti pokazuje da imas rama slobodno posle restarta i koliko ti drzi baterija.
Kontam da i ja stavim ovaj ali sad nesto bas i nemam koncentracije a ne bih bas da naradim nesto sto ne zelim...
Kontam da i ja stavim ovaj ali sad nesto bas i nemam koncentracije a ne bih bas da naradim nesto sto ne zelim...
- tomas.hokenberi
- Moderator
Azimuth, nisam bas testirao bateriju, posto sam ga dosta cackao i zezao dopunjavao sam ga cesto tako da jos nemam pravi utisak. Apropo potrosnje baterije novost je da sada postoji rezim stednje energije.
Sto se tice RAM-a posle restarta ima 390 MB zauzeto i 437 MB slobodno.
Sto se tice RAM-a posle restarta ima 390 MB zauzeto i 437 MB slobodno.
- Azimuth
- Moderator
Instalirao sam i ja, odmah ga i rutovao pa sad vracam aplikacije
Prvi utisci su pozitivni, lepo radi, ali ce vreme pokazati svoje.

Prvi utisci su pozitivni, lepo radi, ali ce vreme pokazati svoje.
- tomas.hokenberi
- Moderator
janka_88, citam sad na XDA forumima i izgleda da je moguce aktivirati "pametnu rotaciju" na ovom fimveru. Softverska podrska postoji, jedino je onemogucena.
- tomas.hokenberi
- Moderator
toda81, koliko sam shvatio telefon detektuje poziciju glave (ociju) i rotira se prikaz na ekranu u skladu sa tim. Druga opcija je "smart stay" - ekran ostaje ukljucen dok ga gledas (ova opcija nije onemogucena).
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
tomas.hokenberi, to su bas zanimljive mogucnosti. Kao radi povezivanje na komp preko usb kabla?Koji je transfer u oitanju jer sam ja imao problema sa MTP transferom jer se desavalo da prekine prenosenje podataka sa kompa na tel
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
Imas opciie MTP i PTP. Sve radi normalno i ne prekida ni kod vecih prenosa.
Nego, juce sam uradio Quadrant i evo mojih rezultata...

Nego, juce sam uradio Quadrant i evo mojih rezultata...

Sad nek neko kaze da je S2 zastareo 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- tomas.hokenberi
- Moderator
Da li moze neko ko je jos uvek na stock ICS-u ili Gingerbreadu da postavi svoje rezultate cisto da uporedimo.
- Azimuth
- Moderator
Ma kakvi zastareo, rezultati pokazuju kako se nosi i kakav je u odnosu na druge modele
Jos prilicno vremena ce on biti aktuelan, a i kad prestanu da izbacuju oficijelne romove, uvek ce biti developera koji ce na njemu raditi.
Stvarno, ako ima jos neko ko je na stock romu, GB, ICS ili JB pa da postavi rezultat...
Ovaj koji sam ja dobio je posle vracanja aplikacija, verovatno da bi bio jos bolji da sam ga uradio pre toga.

Jos prilicno vremena ce on biti aktuelan, a i kad prestanu da izbacuju oficijelne romove, uvek ce biti developera koji ce na njemu raditi.
Stvarno, ako ima jos neko ko je na stock romu, GB, ICS ili JB pa da postavi rezultat...
Ovaj koji sam ja dobio je posle vracanja aplikacija, verovatno da bi bio jos bolji da sam ga uradio pre toga.
Evo ostao mi jedan SS na fejsu od skoro,ICS 4.0.3 stock.

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- tomas.hokenberi
- Moderator
Ok. To znaci da su performanse u generickim testovima manje-vise iste. Nego, jedno pitanje za sve koji su instalirali ovaj leak JB-a. U info liniji na vrhu desktopa (tamo gde se stoje informacije o mrezi, bateriji itd.) mi se povremeno pojavljuje ikonica u obliku oka, zadrzi se par sekundi i nestane. Da li neko zna o cemu se radi? Da li je to nesto novo ili nova ikona za nesto sto je vec postojalo?
Da nije smart stay opcija,ono da ekran ostane upaljen dok ga gledas?Jel imas neku sliku o trajanju baterije sada?
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
tomas.hokenberi, to ti je ikonica za Smart Stay. 
Evo i mog rezultata sa Quadrant testa - http://www.dodaj.rs/?2d/Kw/21ATiyI4/scr ... 18-14-.png
ICS 4.0.3 Stock

Evo i mog rezultata sa Quadrant testa - http://www.dodaj.rs/?2d/Kw/21ATiyI4/scr ... 18-14-.png
ICS 4.0.3 Stock
- Azimuth
- Moderator
tomas.hokenberi, da, za Smart Stay opciju je. A ikonica se pojavi taman onda kad treba da se ugasi displej pa kao da kamera tih par sekundi pocne da snima tj prati oci. Sad bas pokusavam da ga provalim kako radi.
A sta je sa ovom drugom opcijom koju si spominjao? Gde se ona uopste nalazi?
P.S.
Jedna stvar me iritira, delivery za sms mi pisti isto kao i sms, a pojavi se ikonica u notifikacionom baru. E sad, da li moze da se promeni to? Npr da mi bukvalno u samoj poruci oznaci da je poruka primljena i da ne pisti kao sms?
Ne bih da koristim bilo kakvu drugu aplikaciju za sms, ova mi je ok za sada.
A sta je sa ovom drugom opcijom koju si spominjao? Gde se ona uopste nalazi?
P.S.
Jedna stvar me iritira, delivery za sms mi pisti isto kao i sms, a pojavi se ikonica u notifikacionom baru. E sad, da li moze da se promeni to? Npr da mi bukvalno u samoj poruci oznaci da je poruka primljena i da ne pisti kao sms?
Ne bih da koristim bilo kakvu drugu aplikaciju za sms, ova mi je ok za sada.