Zašto ste prodali Nokiu N8 ?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Zašto ste prodali Nokiu N8 ?
RandjaPO, Pa mislim da se još uvek proizvodi, ne znam, par mojih prijatelj je kupilo N8 početkom septembra i svi modeli su došli da već instaliranom Belle-om.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Da napisem i ja koju oko aplikacija. Jeste da kad se vidi koliko android ima aplikacija stvarno ih mozda ima vise ko ce ih izbrojati ali i neka ih ima vise. Tebi one koje su komunalne ili ti aplikacije kojima ces doputiti rad telefona postoje sve i za symbian i sigruno ces biti zadovoljan.
Kolege su vec napisale ja jos da dopunim od takvih aplikacija na nokia-store se oprosti, ako kupis n8 javise na pp i dobices linkove sa veoma dobrim forumima i bogatim materijalom na njima, i onda n8 u sake i skidaj i ubacuj sta ti treba i naravno uzivaj.
Mnogo bi bilo bolje da se app mogu kupovati preko operatera. Kupis aplikaciju od nokia -store i platis je u naredni mesecni racun. Imali bi daleko vecu prodaju.
Kolege su vec napisale ja jos da dopunim od takvih aplikacija na nokia-store se oprosti, ako kupis n8 javise na pp i dobices linkove sa veoma dobrim forumima i bogatim materijalom na njima, i onda n8 u sake i skidaj i ubacuj sta ti treba i naravno uzivaj.
Mnogo bi bilo bolje da se app mogu kupovati preko operatera. Kupis aplikaciju od nokia -store i platis je u naredni mesecni racun. Imali bi daleko vecu prodaju.
odlučio sam 95% sigurno da kupujem , i to nov.
sad sve zavisi od novčanica u džepu u datom momentu, raspoloženja, meteoroloških uslova...
dajte info na pp, ili javno ako se sme, gde se može uzeti plava ili narandžasta varijanta, full pakovanje, a da je korektna prodavnica.
sad sve zavisi od novčanica u džepu u datom momentu, raspoloženja, meteoroloških uslova...
dajte info na pp, ili javno ako se sme, gde se može uzeti plava ili narandžasta varijanta, full pakovanje, a da je korektna prodavnica.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Imas u telekoplusu,reklamiraju se ovde na sajtu sve boje n8,cena kod njih je ok,uz godinu dana garancije.. .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
hvala na prvim odgovorima, ali kad sam pitao za korektnu prodavnicu mislio sam da mi predložite konkretnu prodavnicu za koju znate da su korektni, da ne varaju, da prodaju nove aparate, da hoće da stvarno prihvate žalbu na aparat...
recimo, jedan prijatelj mi je predložio onu prodavnicu iza deltasitija, jer je on tamo kupio u dve različite prilike dva telefona sa kojima nije imao problema.
drugi mi je predložio jednu od prodavnica u Balkanskoj, treći onu prodavnicu u Brankovoj...
u sva tri slučaja su ljudi tamo kupovali i zadovoljni su jer su kupili nov i ispravan aparat sa punim kompletom, možda čak i u originalnoj kutiji.
jedan od odgovora koje sam dobio na pp može i javno da se stavi, i dobra je primedba, zahvaljujem na upozorenju:
recimo, jedan prijatelj mi je predložio onu prodavnicu iza deltasitija, jer je on tamo kupio u dve različite prilike dva telefona sa kojima nije imao problema.
drugi mi je predložio jednu od prodavnica u Balkanskoj, treći onu prodavnicu u Brankovoj...
u sva tri slučaja su ljudi tamo kupovali i zadovoljni su jer su kupili nov i ispravan aparat sa punim kompletom, možda čak i u originalnoj kutiji.
jedan od odgovora koje sam dobio na pp može i javno da se stavi, i dobra je primedba, zahvaljujem na upozorenju:
...narandzastu N8 ti ne bih preporucio zato sto je u prvim serijama koriscena neka losa farba koja se skidala posle par nedelja koriscenja.To je i Nokia priznala ...
Ja sam imao N8 narandžastu, hteo sam samo tu boju, i eno je posle godinu i kusur, nema ni crticu na sebi, ništa se skinulo nije. A brat je baš i ne čuva koliko ja, ispadala mu je nekoliko puta i ne nosi nikakvu futrolu. Nema govora da spada boja sama od sebe. Doduše, verovatno nije ta prva serija, aparat je inače kupljen u Nokia radnji u Ušću, koju ipak ne preporučujem.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Malo je offtopic ali moram da pitam : araphel, sto ne bi preporucio nokia radnju iz usca? Daj reci nam da se i neko od nas ne zezne u buduce
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Zato što sam platio telefon po ceni originalnog uređaja sa svim porezima i koješta, a dobio telefon koji jeste simfree ali ima softver nekog mađarskog operatera. Zato što im je servis neka nesrećna prčvarnica prekoputa beograđanke, i zato što se ponašaju ako neka od onih divljih prodavničica.